Kadı

Kadı

Son dakika kadı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kadı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kadı haber sayfamızda...

Kadı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 878 kadı haberi bulunmuştur.
Atladığı kamyonet bacaklarının üzerinden geçti
Atladığı kamyonet bacaklarının üzerinden geçti Beyoğlu’nda yokuş aşağıya seyreden nakliyat kamyonu, frenleri tutmayınca sokakta adeta dehşet saçtı. Kamyonet kontrolden çıkarak park halindeki 3 araca çarparak durabildi. Sürücü son anda aşağıya atladı ve araç bacağının üzerinden geçti.
18.03.2024 Haberler
Dehşet anları! Atladığı kamyonet bacaklarının üzerinden geçti
Dehşet anları! Atladığı kamyonet bacaklarının üzerinden geçti Beyoğlu’nda yokuş aşağıya seyreden nakliyat kamyonu, frenleri tutmayınca sokakta adeta dehşet saçtı. Kamyonet kontrolden çıkarak park halindeki 3 araca çarparak durabildi. Sürücü son anda aşağıya atladı ve araç bacağının üzerinden geçti.
18.03.2024 Gündem
Dövüldü, çıplak görüntüleri paylaşıldı: Kimsenin yüzüne bakamıyorum
Dövüldü, çıplak görüntüleri paylaşıldı: Kimsenin yüzüne bakamıyorum Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, hayvanlarını otlatan çoban Ali S., 5 kişi tarafından dövüldü ve çıplak haldeki görüntüleri çekildi. Aldığı darbeler nedeniyle yoğun bakımda kalan Ali S., son günlerde çıplak görüntülerinin sosyal medyada yayımlanmasıyla evden çıkamaz hale geldi.
15.02.2024 Gündem
Cezaevinden izinli çıkıp camilerde hırsızlık yaptı
Cezaevinden izinli çıkıp camilerde hırsızlık yaptı Sivas'ta izinli olarak cezaevinden çıkıp, 4 camiye girerek cemaatin cep telefonları ile cüzdanlarını çalan Rüştü Kılıç (42), yakalanıp, tutuklandı.
9.02.2024 Haberler
BİR SEVDADIR İSHAK ALİ KİMDİR? Bir Sevdadır dizisinin İshak Ali'si Sinan Tuzcu kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında?
BİR SEVDADIR İSHAK ALİ KİMDİR? Bir Sevdadır dizisinin İshak Ali'si Sinan Tuzcu kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında? Bir Sevdadır dizisi bu akşam başlıyor. Ekranların yeni dizisi Bir Sevdadır oyuncuları ise merak ediliyor. Günay Günaydın'ın yönettiği “Bir Sevdadır” dizisinde Sude Zulâl Güler ve Feyyaz Şerifoğlu başrollerde yer alıyor. İshak Ali karakterini ise genç oyuncu Sinan Tuzcu canlandırıyor. Peki, Bir Sevdadır İshak Ali kimdir? Bir Sevdadır dizisinin İshak Ali'si Sinan Tuzcu kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında? Sinan Tuzcu hayatı ve biyografisi…
31.01.2024 Bilgi Rehberi
Dışişleri Bakanı Fidan, Bulgaristan’da Kadı Seyfullah Efendi Camii'ni ziyaret etti
Dışişleri Bakanı Fidan, Bulgaristan’da Kadı Seyfullah Efendi Camii'ni ziyaret etti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan’daki Kadı Seyfullah Efendi Camii'ni ziyaret etti.
30.01.2024 Haberler
İznik’i yeniden düşlemek
İznik’i yeniden düşlemek İznik, Anadolu Selçukluları ile İslâm kültürünü temsil eden bir yapıya bürünmüş; Osmanlı’nın kuruluş yıllarında bir ilim merkezi haline gelmiştir.
21.01.2024 Arkeoloji
38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı! Şimdi bin pişman
38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı! Şimdi bin pişman Nüfus müdürünün hatası nedeniyle nüfusa kadın olarak geçen Kumral Bodur, yıllardır erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı. Bodur; "38 yıl süren mücadele sonunda mücadeleyi kazandım ama bu kez de farklı bir mücadele içine düştüm" dedi.
20.01.2024 Haberler
38 yıl sonra erkek olduğunu ispatladı! Şimdi bin pişman
38 yıl sonra erkek olduğunu ispatladı! Şimdi bin pişman Nüfus müdürünün hatası nedeniyle nüfusa kadın olarak geçen Kumral Bodur, yıllardır erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı. Bodur; "38 yıl süren mücadele sonunda mücadeleyi kazandım ama bu kez de farklı bir mücadele içine düştüm" dedi.
20.01.2024 Gündem
N ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: N Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
N ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: N Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen anne ve baba adaylarını isim telaşı alıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalıyor. Ebeveynler çocuklarına en anlamlı ve en özel ismi vermek istiyor. Bunun için aileler derin bir isim araştırması sürecine giriyor. Kulağa hoş gelen isimlerin yanı sıra aileler anlamlarına da bakıyor. Keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış, değişik ve en anlamlı isimleri vermek istiyor. N harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “N ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak erkek bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. M harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
CHP lideri Özel'den Can Atalay açıklaması
CHP lideri Özel'den Can Atalay açıklaması CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel mahkemenin Can Atalay hakkındaki Anayasa Mahkemesi (AYM) kararını Yargıtay'a göndermesine ilişkin konuştu.
28.12.2023 Gündem
ORHAN BEY HAYATI: Orhan Bey tarihte kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? Orhan Gazi eşleri ve çocukları
ORHAN BEY HAYATI: Orhan Bey tarihte kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? Orhan Gazi eşleri ve çocukları Osmanlı İmparatorluğu'nun ikinci padişahı olan Orhan Gazi'nin hayatına dair detaylar tarih meraklılarının gündeminde. Orhan Bey, Söğüt'te Malhun Hatun'un oğlu olarak doğdu.Kendisinden sonra ise yerine oğlu I. Murad gelmiştir. Peki, Orhan Gazi nasıl öldü?
15.11.2023 Cadde
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ...
8.11.2023 Resmi İlanlar
Genç mühendis feci şekilde can verdi!
Genç mühendis feci şekilde can verdi! Ankara’nın Çankaya ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden endüstri mühendisi Yasin Enes Bıyıklı (26), memleketi Kastamonu'da toprağa verildi.
16.10.2023 Gündem
İsrail: 7 Ekim saldırılarını yöneten Hamas komutanı El Kadı öldürüldü
İsrail: 7 Ekim saldırılarını yöneten Hamas komutanı El Kadı öldürüldü İsrail ordusu, 7 Ekim'de İsrail yerleşim yerlerine yönelik sınır ötesi saldırıları yöneten Hamas komutanı El Kadı'nın öldürüldüğünü duyurdu.
14.10.2023 Dünya
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Fenerbahçe evinde rahat kazandı! Avantajı kaptı
Fenerbahçe evinde rahat kazandı! Avantajı kaptı UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Fenerbahçe, NK Maribor'u konuk etti. Karşılaşmayı Fenerbahçe 3-1'lik skorla kazandı.
11.08.2023 Konferans Ligi
Bakan Göktaş ve temsili Nasreddin Hoca göle maya çaldı
Bakan Göktaş ve temsili Nasreddin Hoca göle maya çaldı Konya'nın Akşehir ilçesinde, Nasreddin Hoca'nın felsefesini dünyaya yaymak için yapılan şenlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, oyuncu Çetin Altay’ın canlandırdığı temsili Nasreddin Hoca ile birlikte göle maya çaldı.
5.07.2023 Gündem
AK Parti'li Bayram: İnşallah engelliler bakanlığımızı da göreceğiz
AK Parti'li Bayram: İnşallah engelliler bakanlığımızı da göreceğiz AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, "İnşallah bundan sonraki 'Türkiye Yüzyılı'; engelli valimizi de büyükelçimizi de engelliler bakanlığımızı da göreceğimiz bir yüzyıl olacak" dedi.
1.06.2023 Gündem
DAEŞ’in sözde Marmara Bölge Kadısı yakalandı
DAEŞ’in sözde Marmara Bölge Kadısı yakalandı İstanbul merkezli üç ilde terör örgütü DAEŞ’e yönelik olarak yapılan operasyonlarda 12 örgüt mensubu yakalandı.
25.05.2023 Gündem
‘Her şeyin kazası var, sandığın yok’
‘Her şeyin kazası var, sandığın yok’ 28 Mayıs’ta herkesin işini gücünü erteleyip sandığa gitmesini isteyen Erdoğan, “Hayatta hemen her şeyin kazası vardır ama unutmayın sandığın kazası  yoktur. Rehavete kapılmayacağız, zafer sarhoşluğuna girmeyeceğiz” çağrısı yaptı.
24.05.2023 Gündem
Mustafa Er: Kazanmaktan başka şansımız kalmadı
Mustafa Er: Kazanmaktan başka şansımız kalmadı Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Er, 1-1 tamamlanan Başakşehir maçı ile ilgili, "Kalan 3 maçı kazanmaktan başka şansımız kalmadı. 39 puan yaptıktan sonra diğer rakiplerin maçlarına bakacağız. Hala şansımızın olduğunu düşünüyorum ama 39 puanı bulmamız gerekiyor" dedi.
17.05.2023 Ümraniyespor

Benzer Haber Etiketleri

Kadı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.