Kadın Basketbol

Kadın Basketbol

Son dakika Kadın Basketbol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kadın Basketbol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kadın Basketbol haber sayfamızda...

Kadın Basketbol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.062 kadın basketbol haberi bulunmuştur.
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi Muhteşem bir sezon geçiren, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, EuroLeague Kadınlar ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding, basın mensuplarıyla buluştu.
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum!
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezonu 4 kupayla kapatan Fenerbahçe Alagöz Holding'i ağırladı.
18.04.2024 Basketbol
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! 'Görev süremde Fenerbahçe sayısız şampiyonluklar kazandı'
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! 'Görev süremde Fenerbahçe sayısız şampiyonluklar kazandı' Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Özkan Arseven, Beşiktaş'taki iki ayrılığı açıkladı
Özkan Arseven, Beşiktaş'taki iki ayrılığı açıkladı Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, Jovana Nogic ile Li Yueru’nun takımdan ayrılma kararı aldığını duyurdu.
15.04.2024 Basketbol
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIBA Kadınlar Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'yi tebrik etti.
14.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Krunic ve Batshuayi cevabı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Krunic ve Batshuayi cevabı Süper Lig'de Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla zirveye oturan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Alagöz, Euroleague'de üst üste 2. kez şampiyon!
Fenerbahçe Alagöz, Euroleague'de üst üste 2. kez şampiyon! Kadınlar EuroLeague finalinde Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, Fransız ekibi Villeneuve ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, Mersin'de oynanan finali 106-73 kazanarak üst üste 2. kez şampiyon oldu.
14.04.2024 Basketbol
Beşiktaş Kulübü'nde bayramlaşma töreni
Beşiktaş Kulübü'nde bayramlaşma töreni Siyah-beyazlı kulüpte geleneksel bayramlaşma töreni Tüpraş Stadı'nda yapıldı.
12.04.2024 Beşiktaş
Alperi Onar: Organizasyonun Türkiye’de olması da bir avantaj!
Alperi Onar: Organizasyonun Türkiye’de olması da bir avantaj! EuroLeague Women Final Four yarı final maçında Çukurova Basketbol ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Alagöz Holding'de Alperi Onar açıklamalarda bulundu.
10.04.2024 Basketbol
Beşiktaş Emlakjet'te Dusan Alimpijevic'in geleceği belli oldu! 'Birlikte devam edeceğiz'
Beşiktaş Emlakjet'te Dusan Alimpijevic'in geleceği belli oldu! 'Birlikte devam edeceğiz' Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven ve yönetici Ali Berke Tükenmez açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlılarda Dusan Alimpijevic'in geleceği netlik kazandı.
Nesibe Aydın'da Efe Güven dönemi! 2 yıllık imza
Nesibe Aydın'da Efe Güven dönemi! 2 yıllık imza Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Nesibe Aydın Spor kulübü, başantrenörlük görevine Efe Güven'i getirdi.
6.04.2024 Basketbol
Beşiktaş'tan Dusan Alimpijevic için resmi açıklama! Geleceği belli oldu
Beşiktaş'tan Dusan Alimpijevic için resmi açıklama! Geleceği belli oldu Beşiktaş Emlakjet, başantrenör Dusan Alimpijevic ile gelecek sezon da yola devam edecek.
6.04.2024 Basketbol
Kadınlar EuroCup'ta Beşiktaş adım adım şampiyonluğa!
Kadınlar EuroCup'ta Beşiktaş adım adım şampiyonluğa! Kadınlar EuroCup'ta final heyecanı yaşanıyor. Beşiktaş, finalin ilk ayağında sahasında London Lions'ı konuk etti. Siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 75-68'lik skorla galip ayrıldı.
3.04.2024 Basketbol
Mersin'de Dörtlü Final şöleni
Mersin'de Dörtlü Final şöleni EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali, Mersin'in ev sahipliğinde yapılacak. Organizasyonun basın lansmanı gerçekleştirildi.
3.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe Beko, Aliağa Petkimspor deplasmanında zorlanmadı
Fenerbahçe Beko, Aliağa Petkimspor deplasmanında zorlanmadı Fenerbahçe Beko deplasmanda Aliağa Petkimspor'u 81-59 mağlup etti.
Fenerbahçe Alagöz Holding, Kadın Basketbol Süper Ligi'nde yarı finalde
Fenerbahçe Alagöz Holding, Kadın Basketbol Süper Ligi'nde yarı finalde Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final ikinci maçında Botaş'ı 89-73 mağlup ederek yar finale yükseldi.
25.03.2024 Basketbol
Galatasaray'da Ekrem Memnun dönemi başladı!
Galatasaray'da Ekrem Memnun dönemi başladı! Galatasaray Çağdaş Faktoring'de başantrenörlük görevine Ekrem Memnun getirildi.
22.03.2024 Basketbol
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da finale yükseldi!
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da finale yükseldi! Beşiktaş BOA, Spar Girona'yı deplasmanda 68-66 mağlup etti ve EuroCup Women'da finale yükseldi.
14.03.2024 Basketbol
Beşiktaş'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı proje!
Beşiktaş'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı proje! Beşiktaş Kulübü; kadınların sporla ilgili düşüncelerini geleceğe taşımak amacıyla anlamlı bir projeye imza attı.
8.03.2024 Beşiktaş
'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın evlendi!
'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın evlendi! 'Survivor'ın 'Ünlüler-Gönüllüler' formatında düzenlenen 2021 sezonunda yarışan basketbolcu Merve Aydın (29), uzun zamandır aşk yaşadığı Yunus Özbek ile nikâh masasına oturdu.
8.03.2024 Cadde
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına! Dile kolay; tam 69 yıldır dimdik ayakta sizlerle ortaklaşa kurduğumuz ve her sene üstüne yeni bir tuğla koyduğumuz geleneksel Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl yine nefesleri kesecek. Elde ettikleri inanılmaz başarılarla Türk halkının göğsünü kabartan adaylar 2023’ün en iyisi olmak için sevenlerinden oy bekleyecek.
29.02.2024 Skorer
A Milli Basketbol Takımımız dünya sıralamasındaki yerini muhafaza etti
A Milli Basketbol Takımımız dünya sıralamasındaki yerini muhafaza etti Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı dünya sıralamasında 14. sırada yer almayı sürdürdü.
16.02.2024 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Basketbol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.