Sakarya Nehri’nde kadın cesedi bulundu
Sakarya Nehri’nde kadın cesedi bulundu Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, kaybolan Fatma Abdullah'ı (43) arama çalışmaları kapsamında nehirde bir kadın cesedi bulundu. Kadının kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
10.12.2022 Haberler
Beyoğlu'nda battaniyeye sarılı kadın cesedi bulundu
Beyoğlu'nda battaniyeye sarılı kadın cesedi bulundu Beyoğlu’nda yoğun koku gelmesi üzerine vatandaşların ihbarda bulunduğu evden kadın cesedi çıktı. Yaklaşık 10 gün önce öldüğü düşünülen Fas uyruklu kadının cesedini evin salon bölümünde battaniyeye sarılı halde bulan polis, olayla ilgili çalışma başlattı. Sokakta oturan bir vatandaş ise, “Bir adamı kadınla beraber içeri girerken gördük. Bir daha da kimseyi görmedik” dedi.
11.01.2021 Haberler
Şanlıurfa'da kadın cesedi bulundu
Şanlıurfa'da kadın cesedi bulundu Şanlıurfa'da, apartmanın bahçesinde oyun oynayan çocuklar hareketsiz bir kadını fark edince durumu polise bildirdi. Yaşamını yitirdiği anlaşılan kadının cesedi ölüm nedeni ve kimliğinin belirlenmesi için morga kaldırıldı.
27.05.2020 Haberler
Kumlar üstünü örtünce günlerce fark edilmedi
Kumlar üstünü örtünce günlerce fark edilmedi Çanakkale sahilinde ölen yaşlı kadının üstünü kumlar kapatınca günlerce fark edilemedi
6.11.2019 Haberler
Lüks sitenin bahçesinde kadın cesedi bulundu
Lüks sitenin bahçesinde kadın cesedi bulundu istanbul Beylikdüzü’nde lüks bir sitenin bahçesinde hemşire olduğu öğrenilen bir kadının cesedi bulundu.
12.09.2019 Haberler