Kadınhanı

Kadınhanı

Son dakika kadınhanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kadınhanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kadınhanı haber sayfamızda...

Kadınhanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 219 kadınhanı haberi bulunmuştur.
Konya'da seçim sonuçları belli oldu! AK Parti'li Altay yeniden başkan
Konya'da seçim sonuçları belli oldu! AK Parti'li Altay yeniden başkan Konya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeniden başkan seçildi. İlçelerde ise AK Parti 16, CHP 5, YPR 5, BBP 2, MHP 1 belediye kazanırken, 1 ilçeyi de bağımsız aday kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 KADINHANI SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Konya Kadınhanı Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 KADINHANI SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Konya Kadınhanı Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Konya Kadınhanı Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Kadınhanı ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Konya Kadınhanı Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Yerlikaya: Terör örgütü PKK'nın sonunu getirdik
Bakan Yerlikaya: Terör örgütü PKK'nın sonunu getirdik Bakan Yerlikaya, Akşehir ve Doğanhisar ziyaretlerinin ardından Ilgın İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin temel atma törenine katıldı.
7.03.2024 Gündem
5 kişinin öldüğü kazada kahreden detay! 'En küçük torunumun gözleri açık gitti'
5 kişinin öldüğü kazada kahreden detay! 'En küçük torunumun gözleri açık gitti' Konya’da 5 kişinin hayatını kaybettiği kazada, 2 torununu ve kızını kaybeden Süleyman Aslan, kızının annesiyle birlikte hasta ziyaretinden döndüğünü anlattı. Aslan, "En küçük torunumun gözleri açık gitti" dedi.
13.11.2023 Gündem
Konya'da 3’ü çocuk 5 kişinin ölümüne sebep olan sürücünün ifadesi ortaya çıktı
Konya'da 3’ü çocuk 5 kişinin ölümüne sebep olan sürücünün ifadesi ortaya çıktı Konya’da yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarparak aynı aileden 3’ü çocuk 5 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sürücünün ifadesi ortaya çıktı.
13.11.2023 Gündem
Bir aile yok oldu! Anneanne, kızı ve 3 torunu yan yana toprağa verildi
Bir aile yok oldu! Anneanne, kızı ve 3 torunu yan yana toprağa verildi Konya’da yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı anneanne, kızı ve 3 torunun cenazesi Kadınhanı ilçesinde toprağa verildi. Kazada yaralanan 5 kişinin tedavileri sürerken, gözaltına alınan sürücü Sefa S.'nin (19), yapılan kan testinde alkol ve uyuşturucu maddeye rastlanılmadı.
12.11.2023 Gündem
Maganda kurşunu ile düğün kabusa döndü! Ağır yaralandı
Maganda kurşunu ile düğün kabusa döndü! Ağır yaralandı Konya'da düğünde tabancayla havaya ateş açılması sonucu başından vurulan 44 yaşındaki Mazhar Uğurlu ağır yaralandı.
30.09.2023 Gündem
KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ...
21.09.2023 Resmi İlanlar
Bir çifti ayıran kaza! Otomobil traktöre bağlı balya makinesine çarptı
Bir çifti ayıran kaza! Otomobil traktöre bağlı balya makinesine çarptı Konya'nın Kadınhanı ilçesinde, traktöre bağlı balya makinesine çarpan otomobilin sürücüsü İsmail Yurteri yaralandı, eşi Ganime Yurteri yaşamını yitirdi.
22.07.2023 Gündem
Kadir Şeker tekrar cezaevine girecek mi? Açıklama geldi
Kadir Şeker tekrar cezaevine girecek mi? Açıklama geldi Konya'da sevgilisi Ayşe Dırla'yı dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp öldürdüğü gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezası alan ve Covid-19 kapsamında açık cezaevinden izinli çıkmıştı. Şeker'in 15 Temmuz’da çıkan kanun kapsamında yeniden cezaevine dönüp dönmeyeceğini dair açıklama geldi.
20.07.2023 Gündem
Akılalmaz olay! Çaldıkları 2 ineği tarlada kesip, eti sattılar
Akılalmaz olay! Çaldıkları 2 ineği tarlada kesip, eti sattılar Konya’nın Kadınhanı ilçesinde ahırdan 2 inek çalıp, tarlada kestikten sonra parçalarını satan 2 şüpheliden 1'i yakalandı. Diğer şüphelinin de başka suçtan gözaltına alınıp, tutuklandığı ortaya çıktı.
12.06.2023 Gündem
Kadir Şeker cezaevinden izinli olarak tahliye oldu
Kadir Şeker cezaevinden izinli olarak tahliye oldu Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp öldürdüğü gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezası onandıktan sonra tekrar tutuklan Kadir Şeker (22), açık cezaevine alındığı için koronavirüs nedeniyle 31 Temmuz'a kadar yeniden izinli olarak tahliye edildi.
8.06.2023 Gündem
Yargıtay cezasını onamıştı! Kadir Şeker yeniden cezaevinde
Yargıtay cezasını onamıştı! Kadir Şeker yeniden cezaevinde Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp öldürdüğü gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezası alan Kadir Şeker'in (22) cezası, Yargıtay tarafından onandı. Geçen yıl açık cezaevinden koronavirüs nedeniyle 31 Temmuz'a kadar izinli olarak tahliye edilen Şeker'in, cezasının onanmasının ardından bugün jandarma ekiplerince gözaltına alındı, cezaevine teslim edildi.
1.06.2023 Gündem
Kadınhanı Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Kadınhanı Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Kadınhanı Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Kadınhanı için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Konya ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
26.05.2023 Bilgi Rehberi
Aynı yöne giden otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı
Aynı yöne giden otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı Konya’nın Kadınhanı ilçesinde aynı yöne giden iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
15.04.2023 Gündem
Ramazana özel yapılıyor! Fiyatlar 60 ila 140 lira, siparişlere yetişemiyorlar
Ramazana özel yapılıyor! Fiyatlar 60 ila 140 lira, siparişlere yetişemiyorlar Konya’ya özgü lezzet Ramazan ayında vatandaşların vazgeçilmezi oldu. Sade, kaymaklı, cevizli, fıstıklı gibi çeşitleri bulunan, isteğe göre farklı malzemelerle de yapılabilen tahinli pide, sofraların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor.
24.03.2023 Haberler
Ramazana özel yapılıyor! Fiyatlar 60 ila 140 lira, siparişlere yetişemiyorlar
Ramazana özel yapılıyor! Fiyatlar 60 ila 140 lira, siparişlere yetişemiyorlar Konya’ya özgü lezzet Ramazan ayında vatandaşların vazgeçilmezi oldu. Sade, kaymaklı, cevizli, fıstıklı gibi çeşitleri bulunan, isteğe göre farklı malzemelerle de yapılabilen tahinli pide, sofraların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor.
24.03.2023 Gündem
Konya'da kardeşlerin kullandığı kamyonlar çarpıştı
Konya'da kardeşlerin kullandığı kamyonlar çarpıştı Konya'da Doğan Selçuk, kullandığı kamyonun freni tutmayınca aynı yönde seyir halindeki kardeşi Mustafa Selçuk'un idaresindeki kamyona arkadan çarptı. Kazada Doğan Selçuk ve yanındaki oğlu Emirhan (14) hayatını kaybetti.
21.01.2023 Haberler
Kardeşlerin kullandığı kamyonlar çarpıştı: Baba- oğul hayatını kaybetti
Kardeşlerin kullandığı kamyonlar çarpıştı: Baba- oğul hayatını kaybetti Konya'da Doğan Selçuk, kullandığı kamyonun freni tutmayınca aynı yönde seyir halindeki kardeşi Mustafa Selçuk'un idaresindeki kamyona arkadan çarptı. Kazada Doğan Selçuk ve yanındaki oğlu Emirhan (14) hayatını kaybetti.
21.01.2023 Gündem
Boşanma aşamasındaki kadına büyük şok! Ziynet ve ev eşyaları için üst mahkemeden karar
Boşanma aşamasındaki kadına büyük şok! Ziynet ve ev eşyaları için üst mahkemeden karar Konya’da şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açan 1 çocuk annesi Fadimana Cesur’un (28), eşinde kalan ziynet ve ev eşyalarının iadesi için açtığı davada yerel mahkeme 87 bin 45 TL değerindeki ziynet eşyaları ile ev eşyasının bir kısmının iadesine karar verdi. İtiraz üzerine dosyanın taşındığı üst mahkeme olan Konya Bölge Adliye Mahkemesi 2'nci Hukuk İdaresi, ziynet eşyalarının iadesinin reddine, ev eşyalarının ise bir kısmının iadesine karar verdi.
13.01.2023 Gündem
Sosyal konutta ilk temel! Erdoğan: 2 yıl içinde 250 bin konut sahiplerine teslim edilecek
Sosyal konutta ilk temel! Erdoğan: 2 yıl içinde 250 bin konut sahiplerine teslim edilecek Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim İlk İş Yerim" projesinde ilk temel atıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Söz verdiğimiz şekilde, ilk etapta 2 yıl içinde 250 bin konut sahiplerine teslim edilecek." dedi.
25.10.2022 Haberler
Sosyal konutta ilk temel! Erdoğan: 2 yıl içinde 250 bin konut sahiplerine teslim edilecek
Sosyal konutta ilk temel! Erdoğan: 2 yıl içinde 250 bin konut sahiplerine teslim edilecek Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim İlk İş Yerim" projesinde ilk temel atıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Söz verdiğimiz şekilde, ilk etapta 2 yıl içinde 250 bin konut sahiplerine teslim edilecek." dedi.
25.10.2022 Siyaset
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi 'İlk Evim Arsa' için başvurular başladı. E-devlet ve Ziraat Bankası şubelerinden yapılan TOKİ arsa başvuruları için son tarih 7 Kasım. Peki, TOKİ arsaları nerelerde olacak, arsa ödemeleri asıl yapılacak? İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yurt genelinde projelendirilen TOKİ arsaları ile ilgili merak edilenler.
14.10.2022 Bilgi Rehberi
Devrilen süt tankerinin sürücüsü hayatını kaybetti
Devrilen süt tankerinin sürücüsü hayatını kaybetti Konya'nın Kadınhanı ilçesinde, kontrolden çıkarak şarampole devrilen süt tankerinin sürücüsü Mustafa Avcı, yaşamını yitirdi.
13.10.2022 Gündem
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları başladı. 250 bin sosyal konutun ardından arsa ve iş yeri başvurusu için de detaylar belli oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk Evim İş Yerim' projesi kapsamında yer alan illeri de açıkladı. Peki, TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları.
13.10.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Kadınhanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.