Son dakika haberi - Jedrzejczyk bu kez de bacağından sakatlandı! Kesik...
Son dakika haberi - Jedrzejczyk bu kez de bacağından sakatlandı! Kesik... Daha önce kafasından yaşadığı sakatlıkla gündeme gelen eski UFC şampiyonu Joanna Jedrzejczyk yine bir sakatlık haberiyle gündemde.
6.05.2021 Diğer
Son dakika haberleri - Alman boksörün yüzünün son hali şok etti! Hematoma...
Son dakika haberleri - Alman boksörün yüzünün son hali şok etti! Hematoma... Hafta sonu yapılan BDB Ulusal Şampiyonluğu maçı sonrası Alman boksör Cheyenne Hanson'ın yüzünün aldığı son hali görenleri şok etti.
29.03.2021 Diğer
Kafası deforme olmuştu! İşte son hali...
Kafası deforme olmuştu! İşte son hali... UFC yıldızı Joanna Jedrzejczyk geçtiğimiz ay korkunç bir sakatlıkla gündeme gelmişti.
1.07.2020 Diğer
Korkunç sakatlık! Kafası boydan boya...
Korkunç sakatlık! Kafası boydan boya... Büyük Britanya Hokey Milli Takımı'nın yıldızı Sam Ward korkunç bir sakatlık geçirdi.
1.07.2020 Diğer
Yiyecek arayan yavru ayının kafası tenekeye sıkıştı
Yiyecek arayan yavru ayının kafası tenekeye sıkıştı Van’ın Çaldıran ilçesine inen yavru ayı, karnını doyurmak için kafasını soktuğu tenekede sıkısınca imdadına zabıta ekipleri yetişti. Çaldıran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe çöplüğünde çöp atıklarıyla beslenmeye gelen ve kafasına teneke geçen yavru ayı olduğu ihbarını almaları üzerine Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar’ın talimatıyla bölgeye gittiler. Zabıta ekipleri, veteriner hekimlerin yardımıyla kafası tenekeye sıkışan yavru ayı yaklaşık 45 dakika içerinde kurtardılar. Yapılan sağlık kontrollerinin ardından yavru ayı tekrar doğaya bırakıldı. Vatandaşlar, ayıların sürekli çöplüklere gelerek karınlarını doyurduklarını ve insanlara alıştıklarını belirtiler. Çaldıran Belediyesi Zabıta Müdürü Orhan Bayrak, ”Sabah saatlerinde Aşağı Mutlu sakinleri zabıta müdürlüğümüze yavru ayının kafasında teke olduğu ihbarı geldi. Bizde hemen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimize haber verdik. Kaymakam beyin talimatı ile birlikte veteriner hekimini yanımıza alarak olay yerine gittik. Yaklaşık 45 dakikalık uğraş sonucu tenekeyi keserek yapılan sağlık kontrollerinin ardından yavru ayıyı tekrar doğaya saldık” dedi.
11.09.2019 Yaşam
Su borusuna kafası sıkışan kediyi itfaiye kurtardı
Su borusuna kafası sıkışan kediyi itfaiye kurtardı Kocaeli’nin İzmit ilçesinde su borusunun altında sıkışan ve ölmek üzere olan yavru kedi, itfaiyenin operasyonu ile kurtarıldı. Ekipler, kurtardıkları kedinin bakımını merkezde yaptı. Kocaeli’nin İzmit ilçesi Gazanfer Bilge Bulvarı’nın kenarında bulunan atık su borusunun altındaki boşluğa yavru kedi sıkıştı. Kafasını sıkıştığı yerden kurtaramayan kedi, bitkin düştü. Yağmur sebebiyle de ıslanarak üşüyen kedi sesini vatandaşlara duyurmayı başardı. Kedinin durumunu gören vatandaşlar hemen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi. Kurtarma operasyonu aksiyon kamerasında Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kediyi kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri tüm o anları aksiyon kamerası ile görüntüledi. Kedinin kötü halini gören bir itfaiye ekibinin mesai arkadaşına, 'Ölmüş mü?' diye sorması kameraya yansıdı. Havalı kompresör ile kedinin sıkıştığı su borusunu kaldıran ekipler, yavru kediyi borunun altından çekerek çıkardı. Kediyi eline itfaiye ekibi yine mesai arkadaşına, "Alalım merkeze götürelim. Orada biraz canlandırırız. Donardı burada" dedi. Sıkıştığı borunun altından kurtarılan kediye olay yerinde oksijen verildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından kedi, itfaiye ekipleri tarafından merkeze götürüldü. Merkezde yavru kedi havlu ve saç kurutma makinesi yardımı ile kurulandı. Bir süre sonra kendini toplayan yavru, binanın içerisinde yürümeye başladı.
11.09.2019 Yaşam
Bisikletli gencin kazası kamerada
Bisikletli gencin kazası kamerada Amasya’da hızla ilerleyen bisiklet araca çarptı. Aracın camının kırılması ile başı camdan içeri giren genç yaralandı.Edinilen bilgiye göre, yolda ilerleyen bisikletli genç, Hakimiyet Kavşağı'na yaklaştığı esnada daha da hızlandı. O sırada yola çıkan hafif ticari aracı fark etmesine rağmen duramayan 16 yaşındaki Efe Mesut A., aracın camına çarptı. Başı camın kırılması ile araçtan içeri giren genç kazayı ucuz atlattı. Daha sonra toparlanan Efe Mesut A.'nın başına gelen o anlar çevredeki bir güvenlik kamerası tarafındaki kaydedildi. Olay anını anlatan lise 10. sınıf öğrencisi Efe Mesut A., “Yokuş aşağıya iniyordum, hızlıydım. Sağa doğru döndüm. Tam virajı alırken önüme araba çıktı. Duramadım, cama vurdum. Kafam içeri girdi. Geri dışarı düştüm. Çağrılan ambulansla hastaneye götürdüler. Kafama 5 dikiş atıldı. Biraz da çizik var” dedi. "Her zaman takıyordum ama o gün bir ihmale geldi" Genelde kullandığı kaskı kazanın yaşandığı gün takmayı ihmal ettiğine değinip bisiklet ve motosikletlilere tavsiyelerde bulunan Efe Mesut A., “Kaskım yoktu. Aslında her zaman takıyordum ama o gün bir ihmale geldi. Taksaydım belki yara almadan bile kurtulabilirdim. Kask çok önemli. Kask taksınlar, bütün güvenlik önlemlerini alsınlar” diye konuştu.
11.09.2019 Yaşam
Kafası parmaklıklara sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı
Kafası parmaklıklara sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı Batman'da evin balkonundaki demir parmaklıklara başı sıkışan 5 yaşındaki çocuğu, itfaiye kurtardı. Edinilen bilgilere göre olay, Kültür Mahallesi 2640. Sokakta meydana geldi. 5 yaşındaki Ali Torku adlı çocuğun başı evinin balkonunda bulunan demir parmaklıklara sıkıştı. Tüm uğraşlarına rağmen çocuklarının başını demir parmaklıklar arasından çıkaramayan aile, itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, titiz bir çalışmayla korkuya kapılmış olan küçük çocuğun başını sıkıştığı balkon korkuluklarından kurtardı.
11.09.2019 Yaşam
Yüzü ve kafası yanan 7 yaşındaki çocuk ameliyat edildi
Yüzü ve kafası yanan 7 yaşındaki çocuk ameliyat edildi Hakkari'de evlerinde 4 sene önce çıkan yangından yüzü ve kafası yanan 7 yaşındaki çocuk İstanbul’da ameliyat edildi. Hakkari Yüksekova’da yaşayan 7 yaşındaki Behtan İbiş’in evinde 4 sene önce talihsizlik sonucu bir yangın çıktı. Sobadan çıkan alevlerin bir anda evi sarması sonucu anne Leyla Bozan ve baba İmdat İbiş, çocuklarının alevlerin arasından alarak dışarıya çıkarttı. Yüzü ve kafası başta olmak üzere kolları yanan Behtan ambulansla hastaneye kaldırıldı. O günden itibaren çeşitli hastanelerde yanık tedavi gören Behtan’ın durumunu öğrenen Kafa Yüz ve Rekonstrüktif Cerrahi Vakfı Başkanı Op. Dr. Halil İbrahim Özkuş, ameliyatı üstlendi. Ailenin Şişli’deki özel bir hastaneye gelmesini sağlayan Op. Dr. Özkuş, dün ameliyatı gerçekleştirdi. Ameliyatla birlikte yüzündeki gerginliğin azalmasıyla yaşamının kolaylaştırılması hedeflenen 7 yaşındaki Behtan, okula gidip arkadaşlarıyla oynayabileceği günü bekliyor. "AMELİYATI YILLARCA YAPILMASI GEREKİYOR" Ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. İbrahim Özkuş, “Hastamız Hakkari’den geldi. Kendisinin çok ciddi yanıklar var. Evlerinde bir yangın çıkmış, maalesef en fazla zarar gören Behtan olmuş. Bu sebeple Behtan’ın fonksiyonlarında bir takım eksiklikler ortaya çıkmış. Mesela ağzını tam olarak açamıyor ve kapatmıyor. Göz kapakları kapanmıyordu ama 2 sene önce ameliyat ettik şuan gayet iyi. Tabi Behtan’ın ameliyatları yıllar içerisinde yapılmak durumunda. Çünkü büyüdükçe eksik kalan fizyolojik problemleri tamamlanmak üzere ameliyat edilmesi gerekiyor. Bu sebeple bizim koyduğumuz deriler gelişimine ayak uyduramıyor. Dolayısıyla bu çekilmeler tekrarlamaya başlıyor” dedi.
11.09.2019 Yaşam
Gemlikliler'in kafası karışık
Gemlikliler'in kafası karışık Bursa’nın Gemlik ilçesi halkı, tüm ilçenin taşınacağı dedikodusu yüzünden kafa karışıklığı yaşıyor. Esnafsa bu kafa karışıklığının işlerinizi olumsuz yönde etkilediğini belirtiyor. Bursa’nın Gemlik ilçesinde deprem tehlikesi altında bulunan yerleşim yerlerinin şehrin dışında bulunan yerlere nakledilmesinin önü 24 Aralık'ta yayımlanan 696 Sayılı KHK ile açılırken, vatandaşın tüm Gemlik’in taşınacağını kulaktan kulağa yayması tüm esnafı olumsuz etkiledi. Riskli binaların dönüşümü için Manastır mevkiinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 300 hektarlık alan belirlenirken, 100 bin nüfusu aşan Gemlik şehir merkezinin tamamının taşınacağı yönündeki spekülasyonlar ilçede hayatı kilitledi. Gemlik’te ilk kentel dönüşümü gerçekleştirenlerden biri olan Müteahhit Hamza Aygün, “Bugüne kadar Gemlik’te hatırı sayılır bir dönüşüm gerçekleştirdik. 24 Aralık 2017 tarihinde 696 sayılı kanunla Gemlik’in taşınması gündeme geldi. 696 sayılı kanunnamenin 25’inci geçici maddesi ile 7269 sayılı kanuna Gemlik ilçesi ilave edildi. Depremsellik nedeni ile taşınma gündeme geldi hemen akabinde belediye başkanı, çevre ve şehircilik bakanı, cumhurbaşkanı Gemlik’in taşınacağını söyledi. Daha sonra Gemlik taşınmıyor, dönüşüyor demeye başladılar. Bu konuyla ilgili ciddi anlamda toplantılar yapıldı. Ancak kanun da olduğu gibi duruyor ve bunda sadece taşınmaktan bahsediliyor. Biz şuan da depremsellik nedeni ile değil ekonomik anlamda ciddi bir sıkıntı yaşıyoruz. Çünkü bu açıklamalar ciddi anlamda ekonominin durmasına sebep oldu. Özellikle inşaat ve emlak sektörü büyük sıkıntı içerisine girdi. 1996 yılından önce yapılan dairelere bankalar kredi vermedikleri ve teminata kabul etmedikleri için ticari kredilerde bile ilerleyen dönemlerde çok ciddi sorunlar oluşacak. Bu sıkıtı da Gemlik’e dalga dalga yayılmaya başlandı’ dedi. Psikolojik bir kriz yaşandığını ifade eden Aygün, “İnsanlar daha önce yapılan 50 bin kişi tabut üzerinde yaşıyor açıklamaları yüzünden zaten ürk
11.09.2019 Yaşam
Nasıl olduğunu bile hatırlamıyor!
Nasıl olduğunu bile hatırlamıyor! Gece alkollüyken kafasını pencereye sokan adam, sabaha kadar girdiği yerden çıkamadı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Kafasını 180 derece döndürüyor!
Kafasını 180 derece döndürüyor! Yaklaşık 100 yıl öncesinin Amerika'sında çekilmiş bu görüntülerdeki adam, izleyenleri şaşkına çevirdi...
11.09.2019 İlginç Videolar
"Helikopter pilotunun kafasını kestiler"
"Helikopter pilotunun kafasını kestiler" Türkiye sınırını ihlal ettiği için Türk uçakları tarafından düşürülen Suriye helikopterinin paraşütle atlayan pilotlarından birinin kafasının İslamcı militanlar tarafından kesildiği ileri sürüldü. İnternette pilota ait olduğu iddia edilen bir kişinin kafası kesik görüntüleri yayınlandı.
11.09.2019 Haberler
Lunaparkta dehşet anları!
Lunaparkta dehşet anları! Dönme dolaba binen çocuklar, boyunlarına dolanan ip yüzünden neredeyse hayatlarını kaybediyordu
11.09.2019 İlginç Videolar
Kalbi olan izlemesin!
Kalbi olan izlemesin! Araç çarpmanın şiddetiyle öndeki yarışçının üstüne çıkıyor ve takla atarak duruyor
20.02.2013 Diğer Sporlar
Plajdaki görüntü panik yarattı
Plajdaki görüntü panik yarattı Güney Afrika’da plajda yürüyüş yapan turist çift dalgaların sahile sürüklediği timsah kafasını görünce neye uğradığını şaşırdı. Timsahın kafasını koparanın sahile yakın avlanan dev bir köpekbalığı olmasından şüphe ediliyor.
11.09.2019 Haberler
Zidane’ın kafası ölümsüzleşti
Zidane’ın kafası ölümsüzleşti 2006 Dünya Kupası finlinde İtalyan Marco Materazzi’ye kafa atan Zinedine Zidane’ı Fransızlar ölümsüzleştirdi.
1.07.2020 Fransa Ligue 1

Benzer Haber Etiketleri