Kafkas

Kafkas

Son dakika kafkas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kafkas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kafkas haber sayfamızda...

Kafkas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.630 kafkas haberi bulunmuştur.
Türkiye'de bir ilk: Balkan vaşağına verici
Türkiye'de bir ilk: Balkan vaşağına verici Nesli risk altındaki Balkan vaşağına, Türkiye'de ilk kez uydu verici takıldı.
25.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Trabzon spor şehri
Bakan Uraloğlu: Trabzon spor şehri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, memleketi Trabzon’un Tonya ilçesindeki esnaf ziyaretlerinin ardından Vakfıkebir ilçesinde AK Parti Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldı.
22.03.2024 Gündem
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Tolunay Kafkas: Sonuna kadar mücadele edeceğiz!
Tolunay Kafkas: Sonuna kadar mücadele edeceğiz! Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Konyaspor ile puanları paylaştıkları maçtan sonra konuştu.
15.03.2024 Karagümrükspor
Fatih Karagümrük'te Tolunay Kafkas sahaya indi!
Fatih Karagümrük'te Tolunay Kafkas sahaya indi! Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas, takımının başında ilk antrenmanına çıktı.
11.03.2024 Karagümrükspor
Fatih Karagümrük'te Tolunay Kafkas dönemi
Fatih Karagümrük'te Tolunay Kafkas dönemi Kırmızı-siyahlı kulüp, Şota'dan boşalan teknik direktörlük görevine Tolunay Kafkas'ı getirdi.
10.03.2024 Karagümrükspor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hızlı tren Karadeniz’e geliyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hızlı tren Karadeniz’e geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yüksek hızlı tren ağını tüm Türkiye'de daha da yaygın hale getirmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek en son Ankara-Sivas Hızlı Tren hattının açılışını yaptıklarını, şimdi de hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracak projelere başladıklarını açıkladı.
8.03.2024 Ekonomi
Bakan Kacır açıkladı: Rehavete kapılmak yok
Bakan Kacır açıkladı: Rehavete kapılmak yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır "Bizim kitabımızda rehavete kapılmak yok. Durmak, duraksamak yok" dedi.
8.03.2024 Ekonomi
İYİ Parti'li adaydan İmamoğlu eleştirisi: Planlarını altüst ettik
İYİ Parti'li adaydan İmamoğlu eleştirisi: Planlarını altüst ettik İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, CHP ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik eleştirilerde bulundu.
3.03.2024 Gündem
Hürkuş’un kanatları nasıl kırıldı
Hürkuş’un kanatları nasıl kırıldı Nuri Demirağ ve Vecihi Hürkuş’un hayatı yerli havacılığı bu topraklarda kurmanın çetin mücadelesiyle geçti. Ne yazık ki Hürkuş’un serpilip kök salmasına imkân tanınmadı.
3.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu, Kafkas Kültür Buluşmalarına katıldı
Ekrem İmamoğlu, Kafkas Kültür Buluşmalarına katıldı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kafkas Kültür Buluşmaları açılış programına katıldı. Açılış konuşmasını yapan İmamoğlu daha sonra Kafkas folklor ekibinin dans gösterisine eşlik etti. İmamoğlu, “Çünkü bir şehirde ya da bir ülkede ‘azınlık’ tarifini doğru bulmuyorum. Kimsenin bir ülkede azınlık diye tarif edilmesini kabul etmem, edemem. Biz bu çeşitlilikle, bir arada, büyük bir milletiz" dedi.
29.02.2024 Gündem
İzmir’in yeni yatırım kapısı ‘Kemalpaşa Lojistik Merkezi'
İzmir’in yeni yatırım kapısı ‘Kemalpaşa Lojistik Merkezi' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Kemalpaşa Lojistik Merkezi projemiz İzmir için yeni yatırımlar ve yeni fabrikalar, şirketler kurulmasını sağlayacak ve İzmirliler için yeni istihdam imkânlarını beraberinde getirecektir. Lojistik sektörü rotayı Kemalpaşa’ya çevirecektir.” dedi.
29.02.2024 Haberler
İzmir’in yeni yatırım kapısı ‘Kemalpaşa Lojistik Merkezi'
İzmir’in yeni yatırım kapısı ‘Kemalpaşa Lojistik Merkezi' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Kemalpaşa Lojistik Merkezi projemiz İzmir için yeni yatırımlar ve yeni fabrikalar, şirketler kurulmasını sağlayacak ve İzmirliler için yeni istihdam imkânlarını beraberinde getirecektir. Lojistik sektörü rotayı Kemalpaşa’ya çevirecektir.” dedi.
29.02.2024 Ekonomi
Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Türkiye için bir zaruret
Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Türkiye için bir zaruret TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan'da düzenlenen Asya Parlamenter Asamblesi (APA) Genel Kurulu'na katıldıktan sonra dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı.
25.02.2024 Gündem
Bakan Bak: Türkiye spor ülkesi olma yolunda önemli adımlar atmıştır
Bakan Bak: Türkiye spor ülkesi olma yolunda önemli adımlar atmıştır Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce inşa edilen Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi ve Spor Tesisleri'nin açılışını gerçekleştirdi.
23.02.2024 Gündem
Kurtulmuş'tan Bakü'de işbirliği vurgusu
Kurtulmuş'tan Bakü'de işbirliği vurgusu  Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile bir araya geldi.
23.02.2024 Gündem
90 bin kişinin yaşadığı semt Santa Maria saldırısıyla gündemde: Güvercintepe mahalle gettosu
90 bin kişinin yaşadığı semt Santa Maria saldırısıyla gündemde: Güvercintepe mahalle gettosu 18 milyonluk İstanbul’un gettoları Santa Maria Kilisesi’ne yapılan saldırıyla yeniden gündemde. Bu gettolardan biri de kiliseye saldıran 2 DAEŞ’linin ve onlara yardım edenlerin yaşadığı 90 bin nüfuslu Başakşehir’in Güvercintepe mahallesi...
2.02.2024 Gündem
Eskişehirspor, Cihan Çimen ile anlaştı!
Eskişehirspor, Cihan Çimen ile anlaştı! Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Cihan Çimen ile sözleşme imzaladı.
25.01.2024 Futbol
'Kafkasların Kraliçesi' TIR'ıyla uluslararası yollarda direksiyon sallıyor
'Kafkasların Kraliçesi' TIR'ıyla uluslararası yollarda direksiyon sallıyor Artvin’den Kafkas ülkelerine yük taşıyan "Kafkasların Kraliçesi" lakaplı 32 yaşındaki kadın TIR sürücüsü Esra Yılmaz oyuncaklar, makyaj malzemeleri ve çeşitli aksesuarlarla renklendirdiği şoför mahallini adeta evindeki odasına dönüştürürken, uluslararası yollarda bu şekilde tek başına direksiyon sallıyor.
20.01.2024 Haberler
Hem geziyor hem para kazanıyor! İki tutkusu hayatını değiştirdi
Hem geziyor hem para kazanıyor! İki tutkusu hayatını değiştirdi Artvin’den Kafkas ülkelerine yük taşıyan "Kafkasların Kraliçesi" lakaplı 32 yaşındaki kadın TIR sürücüsü Esra Yılmaz oyuncaklar, makyaj malzemeleri ve çeşitli aksesuarlarla renklendirdiği şoför mahallini adeta evindeki odasına dönüştürürken, uluslararası yollarda bu şekilde tek başına direksiyon sallıyor.
20.01.2024 Gündem
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya! Göletten su çekilince ortaya çıktı
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya! Göletten su çekilince ortaya çıktı Bursa'da tarımsal ilaçlama için su çekilen gölette, nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan Anadolu şeritli semenderi bulundu.
19.01.2024 Haberler
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya! Göletten su çekilince ortaya çıktı
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya! Göletten su çekilince ortaya çıktı Bursa'da tarımsal ilaçlama için su çekilen gölette, nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan Anadolu şeritli semenderi bulundu.
19.01.2024 Gündem
Son günlerin gözdesi: Pelet soba!
Son günlerin gözdesi: Pelet soba! Talaş, odun veya ağaç atıklardan elde edilen peletlerin yakıt olarak kullanıldığı pelet sobalar, son yıllarda vatandaşların tercihleri arasında yerini alıyor. Özellikle ev, hobi bahçesi, dağ ve bağ evlerinin yanı sıra iş yerlerinde kullanılan sobalar ekonomik, çevreci ve modern görünümüyle de ilgi çekiyor.
18.01.2024 Ekonomi
MHP’nin ilk kadın adayı Sandıklı’da Melek Yavuz
MHP’nin ilk kadın adayı Sandıklı’da Melek Yavuz MHP, 3’ü il olmak üzere 55 yerleşim yerindeki belediye başkan adayını daha açıkladı. MHP, 55. kuruluş yılında belediye başkan adaylarını 55’erli gruplar halinde açıklıyor. İlk kadın aday olarak Afyonkarahisar Sandıklı adayı Melek Yavuz’u ilan eden MHP’nin, toplam açıkladığı belediye başkan adayı sayısı 165’e ulaştı.
16.01.2024 Gündem
Ötüken Senger kimdir? MHP Kars Belediye Başkan Adayı Ötüken Senger kaç yaşında, nereli?
Ötüken Senger kimdir? MHP Kars Belediye Başkan Adayı Ötüken Senger kaç yaşında, nereli? Ötüken Senger, 31 Mart Yerel Seçimlerinde MHP Kadr Belediye Başkan Adayı oldu. Senger, Kafkas Üniversitesi'nde öğretim üyeri olarak görev alıyor. Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü’nü kurmuştur. İşte, Ötüken Senger hayatı, biyografisi...
15.01.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Kafkas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.