Artvin'de düzenlenen Motofest2022 sona erdi
Artvin'de düzenlenen Motofest2022 sona erdi Bu yıl 10.'su düzenlenen Artvin Motofest2022, bin 200 rakımlı doğa güzelliğiyle ünlü Kafkasör Yaylası'ndaki gösterilerle sona erdi.
21.08.2022 Motor Sporları
Kafkasör Yaylası Artvin İlinde Nerededir Ve Nasıl Gidilir? Rakım Bilgileri Ve Özellikleri
Kafkasör Yaylası Artvin İlinde Nerededir Ve Nasıl Gidilir? Rakım Bilgileri Ve Özellikleri Kültür, turizm, sanat ve ekstrem spor etkinlikleri denilince ülkemizde akla ilk gelen ünlü yaylaların başında Kafkasör Yaylası geliyor. Yemyeşil doğası ve temiz havası dışında etkinliklerin merkezi konumunda olan Kafkasör Yaylası, popüler yaylalardan biri olarak bilgi sahibi olmak isteyenler için Kafkasör Yaylası Artvin ilinde nerededir ve nasıl gidilir? Rakım bilgileri ve özellikleriyle derledik.
25.09.2020 Tatil
Corona virüsünden korunmak için yaylada kamp kurdular
Corona virüsünden korunmak için yaylada kamp kurdular Artvin Çoruh Üniversitesi öğrencisi üç arkadaş, corona virüsten (Kovid-19) korunmak için bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'na çıkarak çadır kurup, kamp yaptılar. Kar ve soğuk havaya aldırış etmeyen öğrenciler, şehir merkezinde virüsün yayılması riskinin daha fazla olduğu gerekçesiyle böyle bir yol izlediklerini ifade ettiler.
20.03.2020 Gündem
Boğa sahipleri birbirine girdi!
Boğa sahipleri birbirine girdi! Kafkasör Yaylası'nda, Başaltı kategorisinde arenaya çıkan Aziz Yiğit'e ait Dağlı Reis ve Can Yılmaz'a ait Şahin adlı boğalar, bir süre beklenmesine rağmen güreşmedi. Hakem kararı ile daha aktif olduğu düşünülen Dağlı Reis adlı boğa galip ilan edildi. Ancak sonuca itiraz eden Şahin'in sahibi Can Yılmaz ve yakınları ile tribündeki vatandaşlar arasında sözlü tartışma yaşandı. Ardından da arenada, boğa sahipleri ve yakınları arasında çıkan tartışma giderek büyüdü, kavgaya dönüştü. Bir süre devam eden arbede Jandarma ekiplerinin araya girmesiyle sona erdi.
11.09.2019 Haberler