İstanbul’da cinayetle biten kavga kamerada: 82 yaşındaki adamı kalbinden bıçakladı
İstanbul’da cinayetle biten kavga kamerada: 82 yaşındaki adamı kalbinden bıçakladı Beyoğlu’nda 82 yaşındaki bir adamla 69 yaşındaki bir şahıs arasında alacak-verecek meselesi nedeniyle kavga çıktı. Kavgada kalbinden bıçaklanan 82 yaşındaki adam hayatını kaybederken, kaçan 69 yaşındaki katil zanlısı ise Beyoğlu Devriye Ekipler Amirliği polisleri tarafından bıçakla birlikte kıskıvrak yakalandı. Cinayet anları ise kameralara saniye saniye yansıdı.
6.06.2022 Haberler
Eşini kalbinden bıçakladı!
Eşini kalbinden bıçakladı! Adana'nın Ceyhan ilçesinde Serap Öner, uzaklaştırma kararı aldırdığı boşanma aşamasındaki eşi Ali Öner tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.
29.09.2020 Haberler
Kuyumcuyu kalbinden böyle bıçakladı
Kuyumcuyu kalbinden böyle bıçakladı Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, dün terlikle geldiği Kuyumcu Samet Doğru'yu kalbinden bıçakla ağır yaralayan Berkant Kılıç polis tarafından yakalandı.Müşteri olarak geldiği kuyumcuda almak istediği altına bakarken giydiği kabanın kolunda gizlediği bıçağı çıkartıp, Doğru'yu bıçaklaması güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
11.09.2019 Yaşam
Gazeteciyi kalbinden bıçakladı!
Gazeteciyi kalbinden bıçakladı! Gazeteci Nuh Köklü Kadıköy’de kartopu oynarken kar topunun bir dükkânın vitrinine isabet etmesine sinirlenen dükkan sahibi esnafın saldırısına uğradı. Uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanan Köklü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi Karakolhane Caddesi üzerinde bir dükkanın önünde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Nuh Köklü ve arkadaşları cadde üzerinde kartopu oynuyorlardı. Kar toplarından birinin bir dükkanın camına isabet etmesi sonucu sinirlenen dükkan sahibi Serkan A. elinde sopayla dışarı çıkarak kartopu oynayanlarla tartışmaya başladı. Daha sonra işyerine giren Serkan A. bu defa elinde bıçakla dışarı çıkarak tartıştığı kişilere saldırmaya başladı. O sırada arkadaşlarını korumak isteyen Nuh Köklü aldığı bıçak darbesi sonucu göğsünden yaralandı. Arkadaşları tarafından ticari taksiyle Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne götürülen Nuh Köklü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
11.09.2019 Haberler
Kocasını kalbinden bıçaklayıp öldürdü
Kocasını kalbinden bıçaklayıp öldürdü ANTALYA’nın Kumluca İlçesi’nde barda çalışan 21 yaşındaki Gizem Şahin, bir süredir ayrı yaşadığı eşi 20 yaşındaki Okan Şahin’i anne ve babasına küfrettiği gerekçesiyle kalbinden bıçaklayıp öldürdü.
11.09.2019 Yaşam