Kaldır

Kaldır

Son dakika kaldır haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kaldır gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kaldır haber sayfamızda...

Kaldır

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 611 kaldır haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı!
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı! Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Sadettin Saran suskunluğunu bozdu. Saran, Antonio Conte ile anlaştığına yönelik iddialara cevap verdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
‘Beştepe’ye de giderim’
‘Beştepe’ye de giderim’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir TV yayınında, partisinin yeni dönem muhalefet politikasını anlattı. Erken seçim tartışmalarıyla ilgili konuşan Özel, “Seçmenden oyu alıp, ertesi gün ‘erken seçim’ dersen, o demez mi ‘Hani bu yerel seçimdi, hani sarı kart gösteriyorduk?’ O millet patronun kendisi, hepimizin efendisi. Erken seçim isterse, o gün ben de ‘erken seçim’ derim” dedi.
23.04.2024 Gündem
Sami Uğurlu isyan etti: Bir takım 15, 16 kere yere yatmaz
Sami Uğurlu isyan etti: Bir takım 15, 16 kere yere yatmaz Süper Lig'de Konyaspor deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 yendi. Karşılaşma sonrası iki takım teknik direktörü açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Kasımpaşa
Murat Sancak'tan iddialara cevap! 'Hayır olmayacağım'
Murat Sancak'tan iddialara cevap! 'Hayır olmayacağım' Adana Demirspor Eski Başkanı Murat Sancak basın mensuplarıyla bir araya geldi.
8.04.2024 Adana Demirspor
‘Seçimde hizmet konuşulmuyor’
‘Seçimde hizmet konuşulmuyor’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında dün Kütahya’daydı. Akşener, sözlerine Gazze’de İsrail’in, Doğu Türkistan’da Çin’in saldırıları sonucu yaşamını yitirenleri anarak başladı. Yaşanan zulümler karşısında kimsenin harekete geçmediğini belirten Akşener, “Biz seçime gidiyoruz, dikkat ederseniz bunların konuşulmadığı bir seçim, hizmetin de yarışmadığı bir seçim, gene şuculuk buculuk üzerinden yürüyen bir seçim” dedi.
24.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Bizim partimiz sizin sesinizi duyurmak için kuruldu
Meral Akşener: Bizim partimiz sizin sesinizi duyurmak için kuruldu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'a seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu.
18.03.2024 Gündem
Evlat nöbetindeki anneden kızına 'Gel, teslim ol' çağrısı
Evlat nöbetindeki anneden kızına 'Gel, teslim ol' çağrısı Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin eylemi 1639’uncu gün de devam ediyor.
27.02.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Güçlü kadın, güçlü aile ve güçlü toplum
Emine Erdoğan: Güçlü kadın, güçlü aile ve güçlü toplum İstanbul'da düzenlenen “İş Pozitif” tanıtım programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Güçlü bir Türkiye üç temel üzerinde yükselir; güçlü kadın, güçlü aile ve güçlü toplum” dedi. Erdoğan, kadınların istihdama katılması ile dünya genelinde yoksulluğun azalması arasında bir paralellik bulunduğunu ifade etti.
9.02.2024 Gündem
CHP'li üye İBB Meclis Toplantısında partisini eleştirdi
CHP'li üye İBB Meclis Toplantısında partisini eleştirdi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ocak ayı toplantısının 3. oturumunda, ihraç istemiyle disipline sevk edilen CHP'li meclis üyesi Mehmet Ali Tüy, grubunun bilgisi olmadan söz alarak konuşma yaptı. CHP'yi eleştiren Tüy, AK Parti'yi övdü.
11.01.2024 Gündem
PUBG Hesap Silme 2024: PUBG Mobile Hesabı Nasıl Kapatılır?
PUBG Hesap Silme 2024: PUBG Mobile Hesabı Nasıl Kapatılır? Çok oyunculu video oyunu PUBG son dönemlerde dünyanın en popüler oyunu haline geldi. 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanan PUBG Android ve iOS cihazlardan kolayca indirilerek oynanabiliyor. Oyuna bağlanırken Facebook, Google veya Misafir (Guest) olarak kaydolma imkanı sağlanıyor. Ancak oyundan sıkılanlar için hesap silme imkanı bulunuyor. Telefondan veya internet tarayıcıları üzerinden bu işlem kolayca halledilebiliyor. PUBG Mobile hesabı telefondan nasıl silinir? “PUBG Hesap Silme 2024” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi olabilirsiniz.
5.01.2024 Oyun
Yeni anlaşma umudu Varşova masasında
Yeni anlaşma umudu Varşova masasında İsrail’in Gazze’deki saldırıları sürerken, Cibaliye’deki hava saldırısında 110 kişinin öldüğü ifade ediliyor. ABD’nin İsrail’e yönelik baskısının arttığı dönemde, yeni müzakereler Polonya’nın başkenti Varşova’da gerçekleşiyor.
19.12.2023 Dünya
Celcelutiye Duası Oku: Celcelutiye Duası Okunuşu, Türkçe Anlamı ve Fazileti
Celcelutiye Duası Oku: Celcelutiye Duası Okunuşu, Türkçe Anlamı ve Fazileti Celcelutiye, Müslümanların Allah (CC)'a niyaz ettikleri en önemli dualardan biridir. İçinde İsm-i Azam bulunduğu için makbul dualardan biridir. Hazreti Cebrail (as) tarafından Peygamber Efendimize indirilmiştir. Hz. Ali (ra) tarafından kaside haline getirilmiştir. Celcelutiye duasının önemini öğrenip, günlük hayatınızda bolca okuyabilirsiniz. Celcelutiye duasının ne olduğunu, faziletini, faydalarını derledik.
2.11.2023 Dualar
Duhan Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Duhan Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Duhan, Mekke döneminin sonlarına doğru nüzul etmiş bir suredir. Kur’an-ı Kerim’in 44. sırasında yer almaktadır ve toplam ayet sayısı 59’dur. Surenin ismi 10. ayette yer verilen “duhan” söyleminden gelmektedir. Buna göre duhan, ilgili ayette duman anlamında kullanılmaktadır.
24.10.2023 Sureler
Murselat Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Murselat Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Murselat suresi, Kur’an-ı Kerim’in 77. suresidir. Sure toplam 50 ayetten oluşmaktadır. Murselat suresinin Mekke döneminde indirildiğine inanılır. Mushaftaki sıralamaya göre yetmiş yedinci, iniş sırasına göre ise otuz üçüncü suredir. Mürselat suresi, İnsan suresinden sonra, Nebe suresinden önce gelmektedir. Sure adını, ilk ayetinde yer alan “el- mürselat” kelimesinden almıştır. Mürselat, gönderilenler anlamına gelmektedir. Gönderilenler ise melekler, kitaplar ve peygamberler olarak değerlendirilmektedir. Surenin fazileti ise okuyan kişilerin şirkten ve iftiradan korunacağına, düşmanla mücadele de galip geleceğini belirtir.
24.10.2023 Sureler
Kevser Suresi Okunuşu Ve Anlamı! Kevser Suresi Türkçe Anlamı ve  Arapça Okunuşu!
Kevser Suresi Okunuşu Ve Anlamı! Kevser Suresi Türkçe Anlamı ve Arapça Okunuşu! Namaz esnasında, Fatiha Suresi’nden hemen okunan kısa surelere zammı sure adı verilmektedir. Bu bağlamda en sık ezberlenen ve okunan zammı sureler arasında Kevser Suresi de yer almaktadır. Kur’an-ı Kerim açısından oldukça önemli bir yere sahip olan bu surenin Mushaf sırası 108 olarak geçmektedir. 3 ayetten oluşan Kevser Suresi’nin neden indirildiğine ilişkin de farklı rivayetler bulunmaktadır. Bu kapsamda; Kureyş toplumunun kendini peygamberden üstün görmesi ve Hz. Muhammed’in oğullarının vefatı üzerine kendisinin soyunun tükendiğine dair yapılan yorumlar üzerine indirilmiştir.
24.10.2023 Sureler
Mert Aydın yazdı: Bir gümüşün öyküsü
Mert Aydın yazdı: Bir gümüşün öyküsü Dünya Atletizm Şampiyonası’nda, 1500 metre finalinde Süreyya Ayhan beklendiği gibi öne fırladı. Ancak arkadan gelen Rus Tatyana Tomashova son 100 metrede onu geçerken, Süreyya tepki de verememişti. Basın toplantısında, birden bire regl olduğu açıklanırken, herkes şaşkındı.
18.06.2023 Diğer
Mehmet Sevigen'den Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı
Mehmet Sevigen'den Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı CNN Türk canlı yayınına katılan 23. Dönem CHP Milletvekili Mehmet Sevigen, seçim sonuçlarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet eden Sevigen, 'İnsanlar sandık başına gitmemişler, küsmüşler. Bir taraftan özgürlük diyeceksin, bir taraftan baskı diyeceksin, bir tarafta kurt işareti bir tarafta zafer işareti yapacaksın, insanlar güvenmiyor.' ifadelerini kullandı.
29.05.2023 Haberler
Mehmet Sevigen'den Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı
Mehmet Sevigen'den Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı CNN Türk canlı yayınına katılan 23. Dönem CHP Milletvekili Mehmet Sevigen, seçim sonuçlarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet eden Sevigen, 'İnsanlar sandık başına gitmemişler, küsmüşler. Bir taraftan özgürlük diyeceksin, bir taraftan baskı diyeceksin, bir tarafta kurt işareti bir tarafta zafer işareti yapacaksın, insanlar güvenmiyor.' ifadelerini kullandı.
29.05.2023 Gündem
Yeni e-ticaret yönetmeliği
Yeni e-ticaret yönetmeliği Getirilen düzenlemelerle, adil, makul ve ayrımcı olmayan koşulları içeren bir elektronik ticaret ekosistemi tesis edilmesi, iyi işleyen serbest piyasa koşullarının sürdürülmesi amaçlanmıştır.
3.04.2023 Milliyet Rekabet
Son dakika: En büyük engel metrekare! ‘Böyle yakalanırsak biz bu binaların altında kalırız’
Son dakika: En büyük engel metrekare! ‘Böyle yakalanırsak biz bu binaların altında kalırız’ Bugünlerde tek gündemlerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirten Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “İstanbul’daki deprem senaryosuna Bağcılar olarak böyle yakalanırsak biz bu binaların altında kalırız. Çoluğumuz çocuğumuz canlı canlı ölümü bekler, kimse bizi gelip çıkarmaz” diyor. Dönüşüme engel olan en büyük etken ise metrekare hesabı...
28.03.2023 Gündem
İlk canlı tablo klibi
İlk canlı tablo klibi Efecin, ilk single’ı ‘Kadehleri Kaldır’ı tamamladı.
14.01.2023 Cadde
Yer: İstanbul! Hasta yakınından hemşireye yumruklu saldırı
Yer: İstanbul! Hasta yakınından hemşireye yumruklu saldırı İstanbul Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi’nde acil servis hemşiresi olarak çalışan İbrahim Uğurlu (26) hasta yakınının yumruklu saldırısına uğradı. Burnu kırılan Uğurlu, saldırgandan şikayetçi oldu. 
25.12.2022 Gündem
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023 Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile öğrenciler yoğun bir ders dönemine girdi. Eğitim öğretim hayatının önemli derslerinden birisi de Türkçe’dir. Türkçe kitaplarında birbirinden farklı konular ve etkinlikler yer almaktadır. 7. sınıf öğrencilerinin kendilerini geliştirmesi için bu etkinlikler genellikle ev ödevi olarak verilir. Kitaplardaki etkinlikler ve örnekler MEB kararı ile yıldan yıla farklılık göstermektedir. Öğrencinin dilsel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan 7. sınıf Türkçe ders kitabı MEB ve Özgün Yayınları olarak ikiye ayrılıyor. 7. sınıf Türkçe ders kitabı Özgün Yayınları cevapları için “7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları 2022-2023” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.12.2022 Eğitim
TOKİ konut projesinde yeni müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları paylaştı
TOKİ konut projesinde yeni müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları paylaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta Türkevi'nde dikkat çeken mesajlar verirken Cumhuriyet tarihinin en geniş konut projesiyle ilgili yeni bir müjdeyi de paylaştı.
23.09.2022 Siyaset
AVM'nin güvenlik görevlisi tartıştığı öğretmeni bıçakladı
AVM'nin güvenlik görevlisi tartıştığı öğretmeni bıçakladı Zonguldak'ta, eşiyle birlikte AVM'deki bir kafeden kahve almak isteyen matematik öğretmeni Gökbil Y., 'park' nedeniyle tartıştığı güvenlik görevlisi Mehmet Ali H. tarafından bacağından bıçaklandı.
16.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaldır ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.