Kaldırımda erkek cesedi bulundu
Kaldırımda erkek cesedi bulundu Konya’da kimliği belirlenemeyen bir şahıs kaldırım üzerinde ölü bulundu., Olay saat 17.15 sıralarında merkez Karatay ilçesi İstiklal Mahallesi Bezmi Alem Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde bir kişinin hareketsiz olarak yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık Ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri incelemelerin ardından henüz ismi öğrenilemeyen 30 yaş aralığındaki şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri hayatını kaybeden şahsın etrafına çadır çekerek şahıs üzerinde incelemelerde bulundu. Öte yandan hayatını kaybeden şahsın yanında bulunan şırınga ve iğne dikkat çekti.Şahsın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Saniyelerle kurtuluş kamerada
Saniyelerle kurtuluş kamerada Aksaray’da kaldırımda yürüyen bir kadın, yüksekten düşen cisimden bir adımla kurtuldu. Olay, Hamidiye Mahallesi Kalealtı Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kadın kaldırımda yürüdüğü sırada yüksekten taşa benzer bir cisim düştü. Tam kadının geçtiği sırada düşen bu cisimden kadın bir adımla kurtuldu. Adımı attıktan sonra topuğunun tam arkasına düşen taşa benzer cisim paramparça olurken, sesle irkilen kadın ve karşı taraftan gelen diğer kadın korktu. Yaşanan olay, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İnşaat çalışması olduğu tahmin edilen binadan düşen taşa benzer parça ve yaşanan inanılmaz kurtuluşun ardından bir süre duraklayan ve yaşadığı şoku atlatan kadın yürüyerek uzaklaştı.
11.09.2019 Yaşam
Kaldırımda yürüyen yaşlı kadın çantasını kaptırdı
Kaldırımda yürüyen yaşlı kadın çantasını kaptırdı İzmir Karşıyaka’da 74 yaşındaki Ayten B., kapkaççının hedefi oldu. Alaybey Mahallesi’ndeki evine doğru akşam saatlerinde yürürken, arkasından gelen bir kişi çantasını alıp kayıplara karıştı.
15.12.2008 Ege
Kaldırımda mendil satarken beton blokun altında kaldı
Kaldırımda mendil satarken beton blokun altında kaldı Zeytinburnu’nda bir pasajın girişinde mendil satan Mehmet Karacanlar, pasaj girişinde bulunan beton çiçekliğin çökmesi sonucu yaşamını yitirdi
22.09.2008 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri