Hope Solo'dan inanılmaz hata!
Hope Solo'dan inanılmaz hata! ABD milli takımı kalecisi Hope Solo, Rio 2016'da 2-2 beraberlikle sonuçlanan Kolombiya maçında inanılmaz bir gol yedi. Solo, Kolombiya'nın kullandığı frikikte topu bacak arasından kaçırınca topu ağlarda gördü.
11.08.2016 Futbol
Kaleci delik çıktı!
Kaleci delik çıktı! Çin'de Li Shuai ile Yanbian takımları arasında oynanan maçta kalecinin yaptığı büyük hata pahalıya mal oldu.
10.07.2016 Futbol
Kaleci hatası teknik adamı güldürdü!
Kaleci hatası teknik adamı güldürdü! Çin ekiplerinden Tianjin Quanjian'da forma giyen kaleci Shi Meng, Çin Kupası maçında Liaoning karşısında yaptığı hata sonrası topu ağlarında gördü.
30.06.2016 Futbol
İngiliz kaleci takımını yaktı!
İngiliz kaleci takımını yaktı! İngiltere ile Belçika kadın milli takımları arasında oynanan maçta İngiltere kalecisi Karen Bardsley yaptığı inanılmaz hata sonrası top ağlarında gördü.
10.04.2016 Futbol
Böyle kaleci düşman başına!
Böyle kaleci düşman başına! CONCACAF Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Club America, Santos Laguna'yı 1-0 mağlup ederken Santos kalecisi yediği hatalı gol ile takımı adeta yaktı.
6.04.2016 Futbol
Kaleci olmasa daha iyiydi!
Kaleci olmasa daha iyiydi! Belçika'dan Anderlecht ile Genk arasında oynanan maç 1-0 ev sahib iekibin üstünlüğü ile sonuçlanırken karşılaşmanın tek golü Genk kalecisi Marco Bizot'un inanılmaz hatası sonrasında geldi.
4.04.2016 Futbol
Böyle kaleci düşman başına!
Böyle kaleci düşman başına! Şili'de Union Espanola forması giyen kaleci Diego Sanchez, Universidad de Concepcion maçında yaptığı hata ile adeta saç baş yoldurdu.
7.03.2016 Futbol
Ne yaptın sen kaleci!
Ne yaptın sen kaleci! Salon futbolunda penaltılara giden maçta kaleci öyle talihsiz bir an yaşadı ki...
19.01.2016 Futbol
Kaleci olmasaydı daha iyiydi!
Kaleci olmasaydı daha iyiydi! Kuveyt U-19 takımı kalecisi Mohammed Al-Qallaf oynanan maçta kalesinde yaşanan pozisyonda topu önce tuttu, sonra içeri aldı.
3.12.2015 Futbol
Kalecinin ayağı delik çıktı!
Kalecinin ayağı delik çıktı! Brezilya Serie B'de mücadele eden Botafogo'nun sahasında Macae'yi 2-1 mağlup ettiği maçta ev sahibi ekibin ilk golü Macae kalecisi Rafael Alberto'nun büyük hatası sonrasında geldi.
23.09.2015 Futbol
Kaleci hediye etti, Almeida...
Kaleci hediye etti, Almeida... Rus ekibi Spartak Moskova'da forma giyen tecrübeli kaleci Artem Rebrov, Anzhi karşısında 2-1 mağlup oldukları maçta hatalı gol yiyerek takımını yakan isim oldu. İlk pozisyonda eski Beşiktaşlı Almeida topu kaleye gönderemezken, son anda asist yapmayı başardı.
3.09.2015 Futbol
Top istedi kaleci dur diyemedi!
Top istedi kaleci dur diyemedi! Sudamerikana Kupası'nda Sportivo Luqueno'nun Aurora'yı 2-1 mağlup ettiği maçta ilk gol futbol sahalarında ender görülen bir biçimde geldi. Kaleci Delgado'nun uzaklaştırmak için vurduğu top rakip oyuncunun kadasına çarparak kaleye yöneldi ve kalecinin hatası sonrası top kale çizgisini geçti.
15.08.2015 Futbol
İngiltere'de Fevzi vakası!
İngiltere'de Fevzi vakası! İngiltere'de Doncaster ile Wolves arasında oynanan maçta Wolves'ın kalecisi Aaron McCarey yapyığı büyük hata ile topu ağlarında gördü.
3.08.2015 Futbol
Kaleci hediye etti, Pavlovic affetmedi!
Kaleci hediye etti, Pavlovic affetmedi! Sırbistan'da Vojvodina ile Cukaricki arasında oynanan maçta Vojvodina kalecisinin hatasını iyi değerlendiren Andrija Pavlovic yaklaşık 35 metreden güzel bir gole imza attı.
21.07.2015 Futbol
En kötü kaleci hatası!
En kötü kaleci hatası! Arjantin'de Comunicaciones ile Atlanta takımları arasında oynanan maçta kaleci Rodrigo Cervetti yaptığı inanılmaz hareket ile topu kendi ağlarına gönderdi.
9.07.2015 Futbol
Kaleci özgüveni takımını yaktı!
Kaleci özgüveni takımını yaktı! Kupa Amerika'da Paraguay karşısına çıkan Jamaika kalecisi Duwayne Kerr'in kurbanı oldu. Kaleci Kerr yaptığı inanılmaz hata ile takımını yaktı.
17.06.2015 Futbol
Hakem buz gibi golü yedi!
Hakem buz gibi golü yedi! Peru'da oynanan Melgar - Sport Loreto maçında Melgar'ın oyuncusu Eduardo Uribe'nin attığı nizami gol maçın hakemi tarafından iptal edildi.
20.05.2015 Futbol
Bu kaleci kanser eder!
Bu kaleci kanser eder! Peru Premier Lig Apertura'da Universitario ile Alianza Atletico'nun karşı karşıya geldiği mücadelede Alianza kalecisi Cristian Andres Pinzon Rivera inanılmaz bir hataya imza attı.
7.05.2015 Futbol
Böyle kaleci düşman başına!
Böyle kaleci düşman başına! Hollanda'da oynanan bir amatör maçta kaleci öyle bir hareket yaptı ki pozisyonu izleyenler gülmekten kendilerini alamadılar.
1.05.2015 Futbol
Bir kaleci takımını nasıl yakar? İşte cevabı...
Bir kaleci takımını nasıl yakar? İşte cevabı... Şili ekibi Universidad de Chile forması giyen kaleci Johnny Herrera, Libertadores Kupası'nda oynanan Internacional maçında inanılmaz bir hata yaparak topu ağlarında gördü. Defansın verdiği geri pasını istediği gibi kontrol edemeyen Herrera golü Nilmar'a adeta hediye etti.
17.04.2015 Futbol
Böyle kaleci düşman başına!
Böyle kaleci düşman başına! Peru'da Universitario forması giyen kaleci Raul Fernandez, Real Garcilaso karşısında yaptığı inanılmaz hata ile takımını geriye düşürdü.
2.04.2015 Futbol
Tribünleri dumur eden gol! Kaleci...
Tribünleri dumur eden gol! Kaleci... Asya Şampiyonlar Ligi'nda Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ahli ile aynı isme sahip Suudi Arabistan takımının mücadelesinde maç 3-3 beraberlik ile sonuçlanırken, ev sahibi ekip kalecisinin yaptığı inanılmaz hata sonrası gelen gol tribünlerde şok etkisi yarattı.
26.02.2015 Futbol
Neuer'e özendi ama...
Neuer'e özendi ama... Şili'de Universidad Concepcion forması giyen kaleci Cristian Munoz, Alman kaleci Manuel Neuer'e özenip kalesini terk edince topu ağlarında gördü.
21.02.2015 Futbol
O kadar güven iyi değil!
O kadar güven iyi değil! Arjantin'de Platense ile Almirante Brown takımları arasında oynanan maçta ev sahibi ekibin kalecisi Claudio Flores kendisine fazla güvenince baskı yapan Roman Diaz'a topu kaptırdı ve kalesinde golü gördü.
18.02.2015 Futbol
Böyle kaleci olmaz olsun!
Böyle kaleci olmaz olsun! Yeşil sahalarda bu kadarda olmaz denilen birbirinden ilginç kaleci hataları...
18.02.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri