Kalıcı

Kalıcı

Son dakika kalıcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kalıcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kalıcı haber sayfamızda...

Kalıcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28.752 kalıcı haberi bulunmuştur.
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı? Konuyla ilgili altın piyasaları uzmanından dikkat çeken bir uyarı geldi. İşte detaylar...
24.04.2024 Haberler
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı? Konuyla ilgili altın piyasaları uzmanından dikkat çeken bir uyarı geldi. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Künefe ustası, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i güldürdü
Künefe ustası, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i güldürdü Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ziyaret ettiği Hatay'da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
23.04.2024 Galatasaray
Sansür tartışması: Avustralya Başbakanı, Elon Musk'a 'kibirli milyarder' dedi
Sansür tartışması: Avustralya Başbakanı, Elon Musk'a 'kibirli milyarder' dedi Sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, Sydney'de bir bıçaklı saldırıyla ilgili görüntülerin engellenmesi üzerine Avustralya'yı sansürle suçladı. Avustralya Başbakanı Albanese, Musk'a 'kibirli milyarder' dedi.
23.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Uzmanpara
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmaların etkisiyle birlikte son bir haftalık zaman içerisinde petrol fiyatlarında sert kayıplar görülmeye başlandı. Peki petroldeki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansır mı? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye cevapladı. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Luka Modric'in geleceğine dair kararını verdiği öğrenildi. Hırvat yıldızla ilgili transfer iddiaları Eyüpspor tarafından yalanlanmıştı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor?
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor? Meksika'da üretim yapmak, Çin şirketi Man Wah'nın ABD'nin gümrük duvarlarını aşmasını sağlıyor.
22.04.2024 Dünya
Prag’daki heykel krizinde yeni gelişme: Prag’a Türk parkı yapılacak
Prag’daki heykel krizinde yeni gelişme: Prag’a Türk parkı yapılacak Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’ın girişimleri sonrası Avrupa’da ilk defa bir parka belediye kararı ile “Türk” adı verilecek.
22.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle ilgili Bakan Fidan'dan açıklama! Irak ile 20'den fazla anlaşma
Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle ilgili Bakan Fidan'dan açıklama! Irak ile 20'den fazla anlaşma Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarınki Irak ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Dünya
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas lideri İsmail Haniye ile temaslarda bulundu. Dünya medyası ise bu temasların neden olabileceği sonuçları yazdı.
21.04.2024 Dünya
Riskli yapı kaydı var boşaltılması lazımdı
Riskli yapı kaydı var boşaltılması lazımdı Gaziosmanpaşa’da toprak kaymasından etkilenen 30 ev tahliye edildi. Evlerde bulunan 114 kişiden bazıları otellere yerleştirildi, bazıları akrabalarının yanına gitti. Vali Gül çevredeki evlerin riskli yapı olarak kayıtlı olduğunu vurguladı ve “Toprak kayması olmasa bile buradaki yapıların taşınması ve yıkılması lazım” dedi.
21.04.2024 Gündem
‘Partide gruplaşma istemiyorum’
‘Partide gruplaşma istemiyorum’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, PM’de, ana hatlarıyla partinin yeni döneme ilişkin yol haritasını anlattı.
21.04.2024 Gündem
İsrail bedelini mutlaka ödeyecek
İsrail bedelini mutlaka ödeyecek İsrail’in Filistinlilere uyguladığı zulmün bedelini mutlaka bir gün ödeyeceğini vurgulayan Erdoğan, “Tüm çabaların bölgesel barışın anahtarı olan bağımsız Filistin Devleti’nin kurulması için sarf edildiğini” ifade etti.
21.04.2024 Gündem
8 yılda organ bağışıyla 35 bin can kurtarıldı
8 yılda organ bağışıyla 35 bin can kurtarıldı Türkiye’de 2017-2023 yılları arasında, organ bağışı yoluyla 35 bin 65 can kurtarıldı.
21.04.2024 Gündem
Türkiye'den İsrailli bakanın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz
Türkiye'den İsrailli bakanın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz İsrail Dışişleri Bakanı'nın yaptığı skandal sosyal medya paylaşımına Türkiye'den tepkiler peş peşe geldi. Sözcü Keçeli, "İsrail’in işlediği suçlarla ilgili gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz." dedi.
20.04.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Shoukry'i kabul etti
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Shoukry'i kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry’i Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.
20.04.2024 Gündem
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi Hizmet İhracatçılar Birliği, 19-21 Nisan tarihlerinde Sapanca’da düzenlediği Hizmet İhracatı Strateji Toplantısı ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.
20.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da Gazze zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
İstanbul'da Gazze zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul ederken, görüşmenin detayları da ortaya çıktı. Erdoğan daha sonra Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry’i kabul etti.
20.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa'da toprak kaymasından yeni görüntüler! Vali Gül son durumu açıkladı
Gaziosmanpaşa'da toprak kaymasından yeni görüntüler! Vali Gül son durumu açıkladı İstanbul Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde yaşanan toprak kayması cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, Vali Gül de son duruma ilişkin bilgi verdi.
20.04.2024 Gündem
Bilal Meşe'den Beşiktaş'a öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca
Bilal Meşe'den Beşiktaş'a öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, karşılaşmayı değerlendirdi ve siyah-beyazlı ekibe öneride bulundu.
20.04.2024 Beşiktaş
Bakan Fidan Rutte ile görüştü
Bakan Fidan Rutte ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’daki temaslarının ardından Hollanda’ya geldi.
20.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kalıcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.