Kitap kutlaması...
Kitap kutlaması... Yaşam Tasarım Merkezi’nde kuantum danışmanlığı, NLP, evrensel enerji, evrensel şifa teknikleri, dönüşümsel nefes, aile danışmanı gibi hizmetlerle 15 yılı aşkın sürede 10 binlerce danışana ulaşan Ebru Demirhan, önceki gün hoş bir sürpriz yaşadı.
16.11.2020 Cadde
Mutlu bir çocuk yetiştirmek isteyen aileler nelere dikkat etmeli?
Mutlu bir çocuk yetiştirmek isteyen aileler nelere dikkat etmeli? Aileler kurulurken anne baba adayları sağlıklı bir ortamda, mutlu çocuklar yetiştirme gayesiyle bir araya gelirler. Bir bireyin oluştuğu ve büyüdüğü ortam, onu hayatı boyunca etkileyecek fiziksel ve zihinsel gelişimin başlangıcı olması sebebiyle önemlidir. Anne baba adayları, mutlu çocuklar yetiştirebilmek için bebekleri daha doğmadan bazı konularda bilinçlenmeli ve farkındalık geliştirmeliler. Aile Danışmanı, Eğitimci ve Yazar Ebru Demirhan konu hakkında bilgi verdi.
8. Kitap Günleri Haydarpaşa Garı'nda başladı
8. Kitap Günleri Haydarpaşa Garı'nda başladı 1-5 Haziran tarihleri arasında Haydarpaşa Garı'nda düzenlenecek olan 8. Kitap Günleri bugün başladı. Kitap günlerinin onur konuğu ise edebiyatın usta kalemlerinden Selim İleri.
1.06.2016 Kültür Sanat
Kadınlar  ne istiyor?
Kadınlar ne istiyor? Dünya Kadınlar Günü’nde gencinden yaşlısına, ev kadınından çalışanına, emeklisinden öğrencisine 50 kadına çok basit bir soru sorduk: Bu ülkede yaşayan bir kadın olarak ne istersiniz?
7.03.2015 Pazar
GÜNÜN SERGiSi
GÜNÜN SERGiSi DÜNYA BASIN FOTOĞRAFLARI
8.08.2013 Cadde
Mezuniyet gecesinin en güzeli siz olun
Mezuniyet gecesinin en güzeli siz olun Mezuniyet gecesinin en güzeli siz olun
16.06.2000 Vitrin
Kadın güreşçiler Avrupa ikincisi oldu!
Kadın güreşçiler Avrupa ikincisi oldu! Romanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türkiye, takım halinde Avrupa ikincisi oldu.
16.02.2024 Güreş
Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Turnuvası’nda üçüncü gün tamamlandı
Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Turnuvası’nda üçüncü gün tamamlandı İstanbul Başakşehir Spor Kompleksi’nde düzenlenen Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Turnuvası’nda üçüncü gün mücadeleleri sona erdi.
23.06.2023 Diğer
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
Vicdanı rahatmış!
Vicdanı rahatmış! Adıyaman’da yaptıkları bazı binalar yıkılan Yavuz ve Sevilay Karakuş çifti İstanbul Havalimanı’nda yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Yavuz Karakuş, gazetecilerin sorusu üzerine “Vicdanım rahat” dedi...
13.02.2023 Gündem
Senden Daha Güzel konusu ve oyuncu kadrosu! Senden Daha Güzel dizisi nerede çekiliyor?
Senden Daha Güzel konusu ve oyuncu kadrosu! Senden Daha Güzel dizisi nerede çekiliyor? Fox TV ekranında Haziran ayında başlayan Senden Daha Güzel dizisi bu akşam 12. bölüm ile ekrana gelecek. Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik'in yer aldığı dizinin konusu ve oyuncu kadrosunun yanı sıra çekimlerinin yapıldığı il ve ilçe de merak edilmeye devam ediyor. İşte Senden Daha Güzel dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
27.08.2022 Bilgi Rehberi
SENDEN DAHA GÜZEL OYUNCULARI KARAKTERLER | Senden Daha Güzel dizisi hangi gün, konusu nedir, nerelerde çekiliyor?
SENDEN DAHA GÜZEL OYUNCULARI KARAKTERLER | Senden Daha Güzel dizisi hangi gün, konusu nedir, nerelerde çekiliyor? Senden Daha Güzel dizisi salı akşamları yeni bölümleri ile ekrandaki yerini alıyor. Dizinin başrollerinde ise Cemre Baysel ile Burak Çelik bulunuyor. Beklenmedik anda yolları kesişen Efsun ile Emir'in hikayesinin anlatıldığı dizi FOX TV'de seyirci karşısına çıkıyor. Peki, Senden Daha Güzel oyuncuları kimler?
16.08.2022 Bilgi Rehberi
‘Kendimi şanslı hissediyorum’
‘Kendimi şanslı hissediyorum’ Salgınla mücadelede ön safta yer alan sağlık çalışanlarının aşılanmasına İstanbul’da da başlandı. İlk doz aşı uygulanan sağlık çalışanları kendilerini şanslı hissettiklerini söyledi
15.01.2021 Gündem
‘Operada hayalet değil eğlence var’
‘Operada hayalet değil eğlence var’ Efes’te üçüncü kez düzenlenen Efes Opera ve Bale Festivali’nin yarınki konserinde seyirci de performansa dahil olacak ve “The Funtime of The Opera” konseri sahnelenecek. Aryalar ve türküler, seyirciyle birlikte seslendirilecek...
25.07.2020 Kültür Sanat
İnegöl Belediyespor set vermedi!
İnegöl Belediyespor set vermedi! Voleybolda Efeler Ligi baraj etabında İnegöl Belediyespor, Jeopark Kula Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.
1.07.2020 Voleybol
Son dakika... CHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
Son dakika... CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. Listede olmadığı açıklanan Ali Şeker'in yeniden aday listesine alındı. Kılıçdaroğlu İzmir'den aday olurken 18 MYK üyesinin tamamı ile Deniz Baykal da aday listesinde yer aldı.
21.05.2018 Siyaset
‘Gece yaşayan  bir Kemeraltı’
‘Gece yaşayan bir Kemeraltı’ Tarihi Çarşı’nın Esnaf Derneği Başkanı Ümit Kaya, 2016’nın Kemeraltı yılı, 2017’nin yaşanır bir Kemeraltı, 2018’in de gece yaşayan bir Kemeraltı olacağını söyledi
1.01.2018 Ege
Demirhan ve Akdemir eserleriyle büyüledi
Demirhan ve Akdemir eserleriyle büyüledi Ülkemizin tanınmış ressamlarından Fatma Demirhan ve Gönül Akdemir, Alsancak’daki GT Sanat Galerisi’nde sergi açtı.
24.05.2017 Ege
Ünlü oyuncular kahvaltıda buluştu
Ünlü oyuncular kahvaltıda buluştu 2006 yılından bu yana menajerlik, ajans ve cast direktörlüğü alanında hizmet veren Us Menajerlik, sinema ve dizi sektörüne damgasını vuran oyuncular ile bir araya geldi.
1.12.2016 Cadde
Halkbank, Beşiktaş'ı devirdi
Halkbank, Beşiktaş'ı devirdi Erkekler Voleybol 1. Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Halkbank, Beşiktaş'ı 3-1 yendi.
1.07.2020 Diğer
Arkas, Beşiktaş'ı devirdi!
Arkas, Beşiktaş'ı devirdi! Erkekler Voleybol 1. Lig'de Arkas Spor, deplasmanda Beşiktaş'ı 3-2 yendi.
1.07.2020 Diğer
'Derin Sular'da tecavüz davasında tahliye
'Derin Sular'da tecavüz davasında tahliye İZMİR’de çekilen ve ulusal bir kanalda yayınlanan ’Derin Sular’ dizisinde rol aldığı kız arkadaşı 37 yaşındaki B...
21.02.2012 Gündem