MasterChef All Star 13'üncü yarışmacısı kim oldu? 28 Haziran'da MasterChef ana kadroya giren son isim...
MasterChef All Star 13'üncü yarışmacısı kim oldu? 28 Haziran'da MasterChef ana kadroya giren son isim... MasterChef All Star 2023 yarışmasında ana kadroya girebilmek için adaylar kıyasıya rekabet sergiliyor. 2023 sezonunun 12. yarışmacısı Burcu olmuştu. Adaylar, balkona çıkmak için iki aşamalı yarışa çıkıyor. İki etabı da peş peşe başarı ile geçen ana kadroya katılıyor. Peki, 27 Haziran MasterChef All Star'da ana kadroya giren 13. yarışmacısı kim oldu?
27.06.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef All Star 11'inci yarışmacı kim oldu? MasterChef'te ana kadroya giren isim...
MasterChef All Star 11'inci yarışmacı kim oldu? MasterChef'te ana kadroya giren isim... MasterChef All Star 2023 yarışmasında sezonun 11'inci ismi netleşiyor. 2018-19, 2020 grupları ardından MasterChef'in üçüncü grubu olan 2021 yarışmacıları mutfakta jüri karşısına çıktı. İki aşamalı oyun sonunda bir isim ana kadroya girip balkona çıkıyor. Peki, MasterChef'te ana kadroya giren 11'inci yarışmacı kim oldu?
26.06.2023 Bilgi Rehberi
ŞEF MURAT BOZOK KİMDİR? Murat Bozok nereli, kaç yaşında? MasterChef Murat Bozok hayatı...
ŞEF MURAT BOZOK KİMDİR? Murat Bozok nereli, kaç yaşında? MasterChef Murat Bozok hayatı... Şef Murat Bozok'un hayatı, MasterChef yarışması sonrasında öne çıktı. Bozok, işletme eğitimi alsa da sonrasında gönül verdiği aşçılığa yöneldi. Bu alanda Amerika'da eğitim gördü. Uzun süre Michelin yıldızlı restoranlarda çalıştıktan sonra kendi restoranını açtı. Peki, Murat Bozok evli mi?
26.06.2023 Bilgi Rehberi
Kazanan Restoran jüri üyeleri kimler? Kazanan Restoran formatı nedir?
Kazanan Restoran jüri üyeleri kimler? Kazanan Restoran formatı nedir? Kazanan Restoran jüri üyeleri ve formatı merak konusu olmaya devam ediyor. Fox TV ekranında 28 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen Kazanan Restoran adlı programda yarışmacılar hem bireysel hem takım olarak mücadele edecek. Kazanan isim 500 bin TL'lik ödülün sahibi olmasının yanı sıra mevcut restoranını büyütmek veya hayalindeki restoranı kurmak fırsatı elde edecek. Bu hayali ise birçok restorana sahip olan Cüneyt Asan ve Gamze Cizreli ile ortak olarak yapabilme şansını elde edecekler.
4.08.2022 Bilgi Rehberi