Ağaçtan düşüp kolu kırıldı! Ameliyat sonrası kalp krizinden yaşamını yitirdi
Ağaçtan düşüp kolu kırıldı! Ameliyat sonrası kalp krizinden yaşamını yitirdi Kasamonu Cide ilçesinde, incir toplamak için çıktığı ağaçtan düşüp kolu kırılan Nuri Çakar (45), hastanedeki ameliyatın ardından kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
13.09.2022 Gündem
Genç hemşirenin kahreden sonu! Bir anda yere yığıldı
Genç hemşirenin kahreden sonu! Bir anda yere yığıldı Mardin’de 23 yaşındaki hemşire Canan Sayhan, görevi sırasında hastaya müdahale ederken hayatını kaybetti. Sayhan, gözyaşları arasında törenle son yolculuğuna uğurlandı.
23.08.2022 Gündem
Alanya'da otomobil uçuruma yuvarlandı: 3 ölü, 4 yaralı
Alanya'da otomobil uçuruma yuvarlandı: 3 ölü, 4 yaralı Antalya'nın Alanya ilçesinde uçuruma yuvarlanan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
13.07.2020 Haberler
Bu hastalık ölüm nedenleri arasında ilk sırada
Bu hastalık ölüm nedenleri arasında ilk sırada Sinsi bir hastalık olan hipertansiyonun birçok sağlık sorununa neden olduğunu ifade eden Kardiyoloji Uzmanı Elif İjlal Çekirdekçi, hipertansiyon oluşumunda genetik faktörlerin de etkili olduğunu belirterek, ailesinde hipertansiyon olanların daha dikkatli olması gerektiğini kaydetti.
17.05.2019 Genel Sağlık
Kalbi duran yolcu için zamana karşı yarış
Kalbi duran yolcu için zamana karşı yarış Ataatürk Havalimanı’nda kalp krizi geçiren Hindistan uyruklu yolcu için sağlık ekipleri seferber oldu. Ekipler kalbi duran yolcuyu hayata döndürebilmek için dakikalarca kalp masajı uyguladı. Londra’ya gitmek üzere akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı’na gelen Hindistan uyruklu Patel Soma Bhızaverdbhi isimli yolcu Dış Hatlar Geliş katının terminal dışında bulunan bölümde aniden yere yığıldı. Bunun üzerine havalimanındaki sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, hastanın kalp krizi geçirdiğini tespit ederek müdahale etti. Bu sırada havalimanında bulunan polis ekipleri çevreyi güvenlik şeritleriyle kapatarak sağlık ekiplerinin daha rahat çalışabilmeleri için bölgede güvenlik çemberi oluşturdu. Bazı yolcular ise yaşananları güvenlik şeridinin arkasından izledi. Kalbin duran yolcuya yığıldığı yerde dakikalarca kalp masajı yapıldı Vakit kaybetmeden hastaya müdahale eden sağlık ekipleri, kalbi duran Hintli yolcuyu hayata döndürebilmek için kalp masajı yapmaya başladı. 83 yaşındaki hastayı geri döndürebilmek için zamana karşı mücadele eden sağlık ekipleri yaklaşık 20-25 dakika boyunca aralıksız olarak yolcuya, yere yığıldığı noktada kalp masajı yapmaya devam etti. Müdahale sırasında yoğun çaba sarf eden sağlıkçılar, yoruldukça kalp masajı nöbetini devralarak yolcuyu hayata döndürmeye çalıştı. Uzun bir süre yolcuya müdahale eden sağlık ekipleri, daha sonra kalbi duran yolcuyu ambulansa alarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yolcuyu hayata döndürme çalışmaları ise devam ediyor.
11.09.2019 Yaşam
Uçak inişe geçerken öldü
Uçak inişe geçerken öldü Türk Hava Yolları’na (THY) ait uçakla Akra’ya gitmek için Guanzo’dan İstanbul’a gelen kadın yolcu Margaret Antwi (43), uçağın Atatürk Havalimanı’na inişi sırasında hayatını kaybetti...
18.11.2012 Gündem