Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sektörün öncüsü olacak bir projeyi daha ülkemize kazandırdık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sektörün öncüsü olacak bir projeyi daha ülkemize kazandırdık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün hizmete açtığı Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ile ilgili sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulundu.
20.08.2020 Siyaset
Bakan Albayrak Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu
Bakan Albayrak Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Türkiye için eksen değişikliği yaratacak, önemli bir dönüşüm yaratacak, Türkiye açısından çok daha günler bizi bekliyor. Yatırım, katma değer bakımından önemli. Bir sonraki adımımız enerji depolamak olacak. "dedi.
19.08.2020 Haberler
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de yeni bir dönem başlayacak deyip müjdeledi: Cuma günü açıklayacağız
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de yeni bir dönem başlayacak deyip müjdeledi: Cuma günü açıklayacağız Son dakika gelen habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin ilk ve tek tam entegre güneş paneli üretim fabrikası olan Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası'nın açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de yeni bir dönemin başlayacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Cuma günü tüm milletimize bir müjde vereceğiz. Biz de bu müjdenin hayalleri rüyası içindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum' dedi.
19.08.2020 Siyaset