Kamil Novak

Kamil Novak

Son dakika Kamil Novak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kamil Novak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kamil Novak haber sayfamızda...

Kamil Novak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 249 kamil novak haberi bulunmuştur.
EuroBasket 2027'nin ev sahipleri Litvanya ve Finlandiya!
EuroBasket 2027'nin ev sahipleri Litvanya ve Finlandiya! FIBA, EuroBasket 2027'nin ev sahiplerinin Litvanya ve Finlandiya olduğunu açıkladı.
24.11.2023 Basketbol
Kadınlar EuroLeague’de MVP ödülünü Fenerbahçe'den Emma Meesseman aldı
Kadınlar EuroLeague’de MVP ödülünü Fenerbahçe'den Emma Meesseman aldı Kadınlar EuroLeague’in normal sezon ödülleri, Çekya’nın başkenti Prag’da düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini bulurken, En Değerli Oyuncu (MVP) ödülünü Fenerbahçe Alagöz Holding’den Emma Meesseman aldı.
15.04.2023 Basketbol
TBF, FIBA'nın kararını bekliyor! Ömer Onan'dan sert açıklama
TBF, FIBA'nın kararını bekliyor! Ömer Onan'dan sert açıklama Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Ömer Onan, "FIBA'nın kararını bekliyoruz. Güvenlikle alakalı çok ciddi garantiler verildi. Bundan sonra da bakacağız. Güvenlik kameralarındaki görüntüler gelir ve bunlardan sonra bir ceza olması şart" dedi.
5.09.2022 Milli Takım
Hidayet Türkoğlu, Andreas Zagklis ve Kamil Novak'ı ağırladı
Hidayet Türkoğlu, Andreas Zagklis ve Kamil Novak'ı ağırladı Türkiye Basketbol Federasyonu Hidayet Türkoğlu, FIBA Genel Sekreteri Andreas Zagklis ve FIBA Avrupa İcra Direktörü Kamil Novak'ı ağırladı.
11.04.2022 Basketbol
FIBA EuroBasket'in ev sahipleri belli oldu
FIBA EuroBasket'in ev sahipleri belli oldu Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) Avrupa Kurulu, Münih’te düzenlenen oylama sonucunda FIBA Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket) 2025'e Letonya, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ve Finlandiya'nın ev sahipliği yapacağını açıkladı.
29.03.2022 Basketbol
Son dakika - FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon UMMC Ekaterinburg!
Son dakika - FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon UMMC Ekaterinburg! Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde İspanya'nın Perfumerias Avenida takımını 78-68 mağlup eden Rus ekibi UMMC Ekaterinburg, şampiyonluğa ulaştı.
18.04.2021 Basketbol
Novak'tan acı itiraf: Kulüpler ciddi finansal darbe aldı
Novak'tan acı itiraf: Kulüpler ciddi finansal darbe aldı FIBA Avrupa İcra Direktörü Kamil Novak, Kovid-19'un basketbola etkilerini değerlendirdi.
10.07.2020 Basketbol
FIBA, Avrupa 2019-20 kulüp müsabakaları devam etmeyecek
FIBA, Avrupa 2019-20 kulüp müsabakaları devam etmeyecek FIBA Avrupa Yönetim Kurulu, dün video konferans yöntemi ile toplandı. Toplantıda alınan karara göre; FIBA Avrupa Kupası, Kadınlar EuroLeague ve Kadınlar EuroCup turnuvalarının 2019-20 sezonu devam etmeyecek ve şampiyon ilan edilmeyecek.
1.07.2020 Eurocup
Novak: Giannakopoulos’un açıklamaları bizim çalışmalarımızı onaylıyor
Novak: Giannakopoulos’un açıklamaları bizim çalışmalarımızı onaylıyor FIBA Avrupa İcra Direktörü Kamil Novak, Panathinakos’un sahibi Dimitris Giannakopoulos'un kulübünün gelecekte Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde (BCL) oynaması isteği hakkında, "Bu bizim için iyi ve sanırım yokluktan bir lig oluşturmayı başardığımız son dört yıldaki çalışmalarımızı onaylıyor" dedi.
1.07.2020 Basketbol
FIBA'dan "koronavirüs" kararları
FIBA'dan "koronavirüs" kararları Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), koronavirüs salgını sonrasında organizasyonların durumuyla ilgili açıklama yaptı.
1.07.2020 Basketbol
FIBA'nın çözüm arayışı! Euroleague...
FIBA'nın çözüm arayışı! Euroleague... FIBA Avrupa İcra Direktörü Novak, "Biz Euroleague’den hiçbir şey istemiyoruz. Sadece yılda 14 gün oynanan pencereleri istiyoruz. Eğer ki niyet olursa, o zaman nispeten hızlı bir çözüm bulabileceğimize inanıyorum" dedi.  
2021 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın ev sahipleri belli oldu
2021 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın ev sahipleri belli oldu 2021 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın ev sahipliğini, erkeklerde Almanya, Çekya, Gürcistan, İtalya, kadınlarda ise Fransa ve İspanya yapacak.
1.07.2020 Basketbol
Eski basketbolcular,  FIBA eğitimini tamamladı
Eski basketbolcular, FIBA eğitimini tamamladı Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) Avrupa tarafından gerçekleştirilen Time-Out Projesi'nin mezuniyet töreni yapıldı.
1.07.2020 Basketbol
Eurocup şampiyonu Galatasaray!
Eurocup şampiyonu Galatasaray! Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, FIBA Eurocup finalinin 2. maçında İtalyan Reyer Venezia'ya deplasmanda 72-65 kaybetmesine rağmen ilk maçtaki 22 sayılık avantajını koruyarak Avrupa Şampiyonu oldu.
1.07.2020 Basketbol
Hidayet Türkoğlu'ndan FIBA'ya hakem tepkisi
Hidayet Türkoğlu'ndan FIBA'ya hakem tepkisi Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu, "İsveç ile oynadığımız maçı grubumuzda bulunan Letonya'dan bir hakem yönetti. Daha sonra Letonya maçında bir ev sahibi takımın hakemler tarafından desteklendiğini gördük. Bunlar kabul edilebilecek hatalar değil, artık bazı yerlerde kasıt aramaya başlıyorum" dedi.
1.07.2020 Milli Takım
Slovenya - Sırbistan: 93-85
Slovenya - Sırbistan: 93-85 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın final maçında Sırbistan'ı 93-85 yenen Slovenya, tarihinde ilk kez Avrupa şampiyonu oldu.
1.07.2020 Milli Takım
Turgay Demirel: "4 federasyonlu sistemin başarılı olduğu ortaya çıktı"
Turgay Demirel: "4 federasyonlu sistemin başarılı olduğu ortaya çıktı" FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel, 2015'te geçtikleri 4 federasyonlu sistemin başarılı olduğunun bu turnuvada bir kez daha ortaya çıktığını söyledi.
1.07.2020 Basketbol
İspanya Avrupa 3.'sü oldu!
İspanya Avrupa 3.'sü oldu! 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın üçüncülük maçında İspanya, Rusya'yı 93-85 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.
1.07.2020 Basketbol
Dargın, kırgın, üzgün
Dargın, kırgın, üzgün FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel suskunluğunu Milliyet'e bozdu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basketbol
Dinamo Kursk - Fenerbahçe: 77-63
Dinamo Kursk - Fenerbahçe: 77-63 Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Rusya'nın Dinamo Kursk ekibine final maçında 77-63 yenilerek 2. oldu.
1.07.2020 Basketbol
Eski Fenerbahçeli MVP seçildi
Eski Fenerbahçeli MVP seçildi Dynamo Kursk’un şampiyonluğunda çok önemli payı bulunan Angel McCoughtry, organizasyonun en değerli oyuncusu seçildi.
1.07.2020 Basketbol
Yakın Doğu Üniversitesi - Bellona AGÜ: 63-58
Yakın Doğu Üniversitesi - Bellona AGÜ: 63-58 FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş maçında Bellona AGÜ'yü 63-58 yenen Yakın Doğu Üniversitesi, Avrupa şampiyonu oldu.
1.07.2020 Eurocup
"Bundan daha iyisi olamazdı"
"Bundan daha iyisi olamazdı" THY Euroleague CEO'su Jordi Bertomeu, hem bu sezon yapılan değişiklikleri değerlendirdi, hem de gelecekteki hedeflerini açıkladı.
Jordi Bertomeu: 'THY Euroleague'de takım sayısı 16 olarak kalacak'
Jordi Bertomeu: 'THY Euroleague'de takım sayısı 16 olarak kalacak' THY Euroleague CEO'su Jordi Bertomeu, Skorer'e özel bir röportaj verdi. Bertomeu 16 takımlı düzenin gelecek sezon da devam edeceğini açıkladı.
Harun Erdenay Şampiyonlar Ligi yönetiminde
Harun Erdenay Şampiyonlar Ligi yönetiminde TBF Başkanı Harun Erdenay, gelecek sezondan itibaren hayata geçirilmesi planlanan FIBA Şampiyonlar Ligi'nin yönetiminde yer aldı.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Kamil Novak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.