Kamu bankaları yeni kredi paketleri neler, ödeme tablosu nasıl? Kamu bankaları hangileri, kredi desteği başvuru şartları nedir?
Kamu bankaları yeni kredi paketleri neler, ödeme tablosu nasıl? Kamu bankaları hangileri, kredi desteği başvuru şartları nedir? Kamu bankalarından yeni kredi paketi haberi geldi. Kamu bankaları konut, ihtiyaç taşıt ve turizm gibi alanlarda kredi imkanını devreye alıyor. Gelen son dakika kredi paketi haberi sonrasında kamu bankalarının kredi paketleri araştırılmaya başlandı. Peki kamu bankaları yeni kredi paketleri nelerdir? Yeni kredi paketleri faiz oranı nedir ve başvuru şartları nelerdir?
1.06.2020 Ekonomi
Son dakika... Kamu bankalarından 4 farklı kredi paketi!
Son dakika... Kamu bankalarından 4 farklı kredi paketi! Gelen son dakika haberine göre; Kamu bankaları normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için dört yeni kredi paketini hayata geçiriyor. Konut desteği kapsamında sıfır ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizle finansman sunulacak. İstanbul, Ankara, İzmir'de konuta 750 bin TL kredi. İkinci el binek araç veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere yüzde 0,82 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak. Anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık yüzde 0,49-0,69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak.
1.06.2020 Ekonomi