Kamu Personeli Seçme Sınavı

Kamu Personeli Seçme Sınavı

Son dakika kamu personeli seçme sınavı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kamu personeli seçme sınavı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kamu personeli seçme sınavı haber sayfamızda...

Kamu Personeli Seçme Sınavı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.117 kamu personeli seçme sınavı haberi bulunmuştur.
2024 EKPSS SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI! EKPSS sınav giriş belgesi sonuc.osym.gov.tr sorgulama ekranı...
2024 EKPSS SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI! EKPSS sınav giriş belgesi sonuc.osym.gov.tr sorgulama ekranı... EKPSS sınav giriş yerleri açıklandı. 28 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı için adayların sınava katılım sağlayacağı giriş belgeleri ais.osym.gov.tr adresi üzerinden erişime açıldı. Peki EKPSS sınav giriş yerleri nasıl sorgulanır?
15.04.2024 Bilgi Rehberi
KPSS TAKVİMİ 2024 ✍ KPSS Lisans - Ön Lisans - Ortaöğretim - DHBT | KPSS BAŞVURU NE ZAMAN? ÖSYM KPSS sınav tarihleri...
KPSS TAKVİMİ 2024 ✍ KPSS Lisans - Ön Lisans - Ortaöğretim - DHBT | KPSS BAŞVURU NE ZAMAN? ÖSYM KPSS sınav tarihleri... Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) tarihleri ÖSYM takviminde yer aldı. Bu sene KPSS ortaöğretim sınavı da düzenlenecek. 2024 KPSS ortaöğretim, ön lisans ve lisans sınavları yapılacak. Adaylar ise tarih sorgusuna başladı. İşte, KPSS sınav ve sonuç tarihleri...
2.03.2024 Bilgi Rehberi
Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete'de yayımlandı
Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete'de yayımlandı Sağlık Bakanlığı, 27 bin sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı. KPSS sonuçlarına göre gerçekleştirilecek yerleştirme için adaylar 21-28 Şubat tarihleri arasında tercih yapacak.
20.02.2024 Gündem
2024 EKPSS BAŞVURU ÖSYM: EKPSS BAŞVURU/KURA ücreti ne kadar, şartlar neler? EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) ne zaman?
2024 EKPSS BAŞVURU ÖSYM: EKPSS BAŞVURU/KURA ücreti ne kadar, şartlar neler? EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) ne zaman? 2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı için başvuru süreci başladı. Öte yandan EKPSS kura başvuruları ise farklı tarih aralığında alınacak. ÖSYM tarafından 2024 EKPSS başvuruları alınıyor. Adaylar da EKPSS sınavı ne zaman? sorusunu yöneltiyor. İşte, EKPSS kura başvuru ücreti ve başvuru koşulları...
13.02.2024 Bilgi Rehberi
Yüz nakli ameliyatı ile yeni hayatına başlayan Uğur Acar'ın yeni hedefi
Yüz nakli ameliyatı ile yeni hayatına başlayan Uğur Acar'ın yeni hedefi Uğur Acar, 21 Ocak 2012'de Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibinin yaptığı Türkiye'nin ilk yüz nakli ameliyatı ile yeni hayatına başladı.
11.02.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk yüz nakillisi Uğur Acar, üniversiteye hazırlanıyor
Türkiye'nin ilk yüz nakillisi Uğur Acar, üniversiteye hazırlanıyor Türkiye’de ilk yüz nakli ameliyatı ile hayata bağlanan Uğur Acar (31), bırakmak zorunda kaldığı okul sürecini adım adım tamamlıyor. Açıktan liseyi bitiren Acar, üniversite sınavına hazırlanıyor.
11.02.2024 Eğitim
ENGELLİ MEMUR ATAMASI SON DURUM: EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 engelli personel alımı (EKPSS) tercihleri sonuç sorgulama ekranı
ENGELLİ MEMUR ATAMASI SON DURUM: EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 engelli personel alımı (EKPSS) tercihleri sonuç sorgulama ekranı 2024 engelli memur atamasında son gelişmeler merak ediliyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirmeler için tercih süreci tamamlandı. Tercihlerin yapılmasının ardından gözler sonuç tarihlerine çevrildi. Peki, EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2024 engelli personel alımı tercihleri sonuç sorgulama ekranı...
9.02.2024 Bilgi Rehberi
EKPSS TERCİH SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 2024 engelli personel alımı tercihleri sonuç sorgulama ekranı
EKPSS TERCİH SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 2024 engelli personel alımı tercihleri sonuç sorgulama ekranı ÖSYM tarafından gerçekleştirilen, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirmeler için tercih süreci tamamlandı. Tercihlerin yapılmasının ardından gözler sonuç tarihlerine çevrildi. Peki, EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2024 engelli personel alımı tercihleri sonuç sorgulama ekranı...
4.02.2024 Bilgi Rehberi
EKPSS TERCİH SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 2024 engelli personel alımı tercih sonuç tarihi...
EKPSS TERCİH SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 2024 engelli personel alımı tercih sonuç tarihi... EKPSS ile kamu kurumlarında görevlendirilmek üzere personel alımı için tercih süreci tamamlanmıştı. 2024 EKPSS kura ile engelli personel istihtamı tercih başvuru sonuçları açıklandı mı? ÖSYM tarafından alınan tercihler için gözler sonuç tarihinde! 2024 EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?
30.01.2024 Bilgi Rehberi
KPSS 2024 Tarihleri: KPSS Ne Zaman Yapılacak? KPSS Sınav ve Başvuru Tarihleri Hangi Gün?
KPSS 2024 Tarihleri: KPSS Ne Zaman Yapılacak? KPSS Sınav ve Başvuru Tarihleri Hangi Gün? Kamu kurum ve kuruluşlarının personel ihtiyaçlarını karşılamak için gerçekleştirilen KPSS lisans hey yıl, ön lisans ve ortaöğretim KPSS ise çift yıllarda olmak üzere 2 yılda bir yapılmaktadır. ÖSYM tarafından düzenlene sınav adayların eğitim öğretim düzeyi dikkate alınarak hazırlanır. Her yıl binlerce kişinin girdiği KPSS’de puan türleri ve sınav türleri alanlara göre değişiklik gösterir. Sınav hazırlığında olan kişilerin merak ettiği başlıklardan birisi de KPSS başvuru tarihleridir. 2024 KPSS ile ilgili detaylı bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Eğitim
KPSS Konuları 2024... KPSS Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim Konuları ve Soru Dağılımı
KPSS Konuları 2024... KPSS Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim Konuları ve Soru Dağılımı ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS devlet kadrolarına alınacak olan personellerin seçilmesi için yapılan sınavdır. Her yıl milyonlarca insanın girdiği bu sınav eğitim düzeyine göre düzenlenmektedir. Sınav girecek olan kişilerin sorumlu olması gereken bazı konular bulunur. Bu nedenle sınav öncesi adayların aklına takılan konulardan birisi de KPSS konuları olmaktadır. KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim konuları ve soru dağılımı hakkında detaylı bilgi almak için sizin için hazırladığımız ‘KPSS Konuları 2024’ başlıklı içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Eğitim
EKPSS 2024 başvuruları ve sınavı ne zaman? 2024 ÖSYM sınav takvimi ile EKPSS başvuru ve sınav tarihleri
EKPSS 2024 başvuruları ve sınavı ne zaman? 2024 ÖSYM sınav takvimi ile EKPSS başvuru ve sınav tarihleri 2024 ÖSYM sınav takviminin duyurulmasının ardından EKPSS başvuru ve sınav tarihleri de belli oldu. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), gelecek yıl düzenlenecek Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (EKPSS) başvuru ve sınav tarihi adaylar tarafından merak ediliyor. Peki, 2024 EKPSS ne zaman? EKPSS başvurusu ne zaman başlayacak? İşte tarihler…
25.11.2023 Bilgi Rehberi
2024 KPSS SINAV VE BAŞVURU TARİHLERİ: KPSS Lisans, Ortaöğretim ve Önlisans başvuruları ne zaman alınacak?
2024 KPSS SINAV VE BAŞVURU TARİHLERİ: KPSS Lisans, Ortaöğretim ve Önlisans başvuruları ne zaman alınacak? Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2024 sınav tarihleri ve başvuruların açıklanacağı tarihler ÖSYM tarafından yayımlanan sınav takvimi ile duyuruldu. Yeni yılda KPSS sınavına hazırlık yapan ve sınava girecek öğrenciler başvuru tarihlerini merak ediyor. Peki KPSS lisans sınavı ne zaman?
24.11.2023 Bilgi Rehberi
İkizi yürüyünce 8 yaşında hayata yeniden başladı!
İkizi yürüyünce 8 yaşında hayata yeniden başladı! Aksaray'ra ikiz kardeşi Kübra İrgin’in emekleyip yürümesi sonrası serebral palsi hastası olduğu tespit edilen Onur İrgin (25) ameliyat sonrası 8 yaşında yürümeye başladı. Spor bilimleri fakültesini bitirip, bu yıl beden eğitimi öğretmeni olarak atanan İrgin, “kizim emekleyip yürüyünce ben de yürüyemeyince hastalığım anlaşılmış. Erken teşhis, tedavi ve ameliyat sonrası fizik tedavi ve benim kendi mücadelemle bu seviye geldim” dedi.
24.11.2023 Gündem
İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencileri için bursluluk sınavı (İOKBS) tarihi belli oldu
İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencileri için bursluluk sınavı (İOKBS) tarihi belli oldu Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) tarihi açıklandı.
20.11.2023 Eğitim
ÖSYM sınav tarihinleri açıkladı! İşte YKS'nin yapılacağı tarih
ÖSYM sınav tarihinleri açıkladı! İşte YKS'nin yapılacağı tarih ÖSYM Başkanı Ersoy, sınav takvimine göre Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) 8-9 Haziran 2024'te yapılacağını açıkladı.
6.11.2023 Gündem
Temizlik görevlisi olarak çalıştığı hastanede yeteneğiyle başhekimin dikkatini çekti! Hayaline kavuştu
Temizlik görevlisi olarak çalıştığı hastanede yeteneğiyle başhekimin dikkatini çekti! Hayaline kavuştu Temizlik görevlisi olarak çalıştığı Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinin duvarlarına resim çizen işitme engelli Muhammed Nur Biçer, öğretmen olarak atanarak çocukluk hayalini gerçekleştirdi.
2.10.2023 Eğitim
Pazar günü yapılacak sınavlar ile birlikte KPSS süreci tamamlanacak
Pazar günü yapılacak sınavlar ile birlikte KPSS süreci tamamlanacak Kamu Personeli Seçme Sınavı, pazar günü yapılacak Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ve ÖABT İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavı ile tamamlanacak.
4.08.2023 Eğitim
KPSS NE ZAMAN 2023? KPSS Ortaöğretim ve Önlisans tarihi ve KPSS sınav takvimi belli oldu mu?
KPSS NE ZAMAN 2023? KPSS Ortaöğretim ve Önlisans tarihi ve KPSS sınav takvimi belli oldu mu? KPSS sınavları uygulanıyor! ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim, önlisans ve lisans sınav tarihleri araştırılıyor. 2023 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavı lisans uygulaması yapıldı. Bu sene içerisinde KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT sınavı düzenleniyor. Peki, KPSS önlisans ve ortaöğretim ne zaman?
27.07.2023 Bilgi Rehberi
KPSS ÖABT sınavı ne zaman, saat kaçta? 2023-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Test süresi kaç dakika?
KPSS ÖABT sınavı ne zaman, saat kaçta? 2023-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Test süresi kaç dakika? ÖSYM tarafından 2023 KPSS uygulamaları ardında Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) de yer alıyor. Bu sene KPSS ÖABT sınavı ağustos ayında düzenlenecek. ÖSYM sınav takvimine göre 2023 KPSS ÖABT ne zaman, kaç dakika sürecek?
26.07.2023 Bilgi Rehberi
‘Dijital göçebe’yim dünyayı dolaşırım’
‘Dijital göçebe’yim dünyayı dolaşırım’ Gazi üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü 2015’te bitirerek, mezun olan Furkan Kumkaya, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girdi ve kazandı. Sakarya’da devlet memuru olmak yerine farklı kültürleri ve coğrafyaları tanımak isteği ağır basan Kumkaya, 2018’de Türkiye’yi dolaşmaya başladı. Çoğunlukla otostop çekerek ve yalnız başına 81 şehri gezen Kumkaya, tüm anılarını sosyal medya hesabından paylaştı. İki yıl süren seyahati boyunca 4000’den fazla otostop çeken Kumkaya’nın yaşadıkları Türkiye’nin turizmine de katkı sağladı. Yaşadıklarını “Yollardan Bana Kalan” adlı kitabında toplayan Kumkaya. 10 ay önce dünya seyahatine başlamak üzere Güney Amerika kıtasına gitti.
25.07.2023 Gündem
KPSS koşusu! Kimi son anda yetişti, kimi saniyelerle kaçırdı
KPSS koşusu! Kimi son anda yetişti, kimi saniyelerle kaçırdı KPSS oturumu bugün saat 10.15'te başladı. '15 dakika' kuralından dolayı saat 10.00'dan sonra adaylar, sınav binasına alınmadı. Geç kaldığı için okul önünde ellerinde nüfus cüzdanları ve sınav belgeleriyle kalan öğrenciler üzüntü yaşadı. Bazı adaylar da okulun yanlış olduğunu son dakika fark edince KPSS'ye giremedi.
23.07.2023 Gündem
Terör örgütü FETÖ'ye ağır darbe! Kritik isim İstanbul'da yakalandı
Terör örgütü FETÖ'ye ağır darbe! Kritik isim İstanbul'da yakalandı İçişleri Bakanlığı FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün sözde hava kuvvetleri komutanlığı İstanbul bölge sorumlusunun yakalandığını açıkladı.
20.07.2023 Gündem
KPSS başvuru sayıları belli oldu! ÖSYM Başkanı açıkladı
KPSS başvuru sayıları belli oldu! ÖSYM Başkanı açıkladı ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 2023-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Sınavı'nın başvuru sayılarını açıkladı.
19.07.2023 Gündem
2023 KPSS BAŞVURU EKRANI; KPSS Lisans başvuru ücreti ne kadar? Alan Bilgisi, ÖABT, Eğitim Bilimleri sınav tarihleri...
2023 KPSS BAŞVURU EKRANI; KPSS Lisans başvuru ücreti ne kadar? Alan Bilgisi, ÖABT, Eğitim Bilimleri sınav tarihleri... Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2023 lisans başvuruları ÖSYM tarafından alınmaya başladı. 29 Mayıs tarihine kadar sürecek olan başvurular için adaylar başvuru işlemlerini online olarak ya da ÖSYM büroları aracılığı ile yapabilecek. Peki KPSS başvuru ücreti ne kadar, başvurular online olarak nasıl yapılır?
18.05.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Kamu Personeli Seçme Sınavı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.