Kamuoyu

Kamuoyu

Son dakika Kamuoyu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kamuoyu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kamuoyu haber sayfamızda...

Kamuoyu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.809 kamuoyu haberi bulunmuştur.
3. Lig ekibi Batman Petrolspor'a dev destek!
3. Lig ekibi Batman Petrolspor'a dev destek! TFF 3. Lig'de mücadele eden Batman Petrolspor'a Batman Valisi Ekrem Canalp ve AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu bağışta bulundu.
19.04.2024 3.Lig
YÖK Başkanı Özvar: Yapay zekayı ülke açısından çok önemli görüyoruz
YÖK Başkanı Özvar: Yapay zekayı ülke açısından çok önemli görüyoruz Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Bugün, ülkemizdeki üniversitelerde 198 farklı ülkeden 350 bine yakın uluslararası öğrenci öğrenim görmektedir. Bu yönüyle ülkemiz dünyada en fazla öğrenciye sahip ilk 10 ülke arasına girmiş ve yükseköğretimde küresel bir eğitim merkezi haline gelmiştir. Hedefimiz uluslararası öğrenci sayısında, dünyada ilk 5’e girmektir" dedi.
19.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklediğini ifade etti.
17.04.2024 Gündem
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz!
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz! Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, TFF seçimlerinin tarihine dair bir açıklama yaptı.
17.04.2024 İstanbulspor
Pekin Maratonu: Afrikalı koşucular Çinli rakibin yarışı kazanmasına izin verdi; soruşturma açıldı
Pekin Maratonu: Afrikalı koşucular Çinli rakibin yarışı kazanmasına izin verdi; soruşturma açıldı Pekin'deki bir yarı maraton yarışında üç Afrikalı koşucu, Çin'in en iyi uzun mesafe koşucusunun bitiş çizgisinden kısa bir süre önce önlerine geçmesine izin verdi.  Organizatörler, konuyu araştıracaklarını duyurdu.
17.04.2024 Dünya
Samet Aybaba: Helal olsun! 6. kez hoca gönderdiniz
Samet Aybaba: Helal olsun! 6. kez hoca gönderdiniz Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Santos’la yolları ayırdıktan sonra takımla yaptığı toplantıyı paylaştı, “Oyuncuları tebrik ettim. ‘Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Size helal olsun’ dedim. Çürümüş bir takım var elimizde” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Beşiktaş
Türkiye müziği dijitalden dinliyor
Türkiye müziği dijitalden dinliyor Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) tarafından yapılan bir kamuoyu araştırmasına göre, Türkiye’de müziği dijital kanallardan dinleyenlerin oranı yüzde 93’e ulaşmış durumda.
17.04.2024 Cadde
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama Çukurova Basketbol, EuroLeague Kadınlar Dörtlü yarı final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding'le karşılaşmış, sarı-lacivertli ekip mücadeleye kazanıp finale çıkmıştı. Mersin ekibinin başkanı Serdar Çevirgen mücadele sırasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.
16.04.2024 Basketbol
İran'ın İsrail saldırısından kim kârlı çıktı?
İran'ın İsrail saldırısından kim kârlı çıktı? İran’ın İsrail’e düzenlediği misillemeyi Milliyet’e değerlendiren uzmanlar, bu saldırının daha çok Tel Aviv’in hanesine yazılacağını belirtti.
15.04.2024 Gündem
Bakan Tunç açıkladı! Teleferik faciasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı
Bakan Tunç açıkladı! Teleferik faciasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'inin tutuklandığını açıkladı.
14.04.2024 Gündem
Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması! Dev iddiaya yanıt
Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması! Dev iddiaya yanıt Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor için çılgın bir transfer iddiası ortaya atılmıştı. İstanbul ekibinden konu hakkında açıklama geldi.
11.04.2024 1.Lig
Trabzonspor'da 9 aylık bilanço KAP'a bildirildi!
Trabzonspor'da 9 aylık bilanço KAP'a bildirildi! Trabzonspor’un önceki gün Kamu Aydınlatma Platformu’na gönderdiği 9 aylık zarar, kara tabloyu gözler önüne sermeye yetti.
10.04.2024 Trabzonspor
Erden Timur: Yabancı hakem istiyoruz
Erden Timur: Yabancı hakem istiyoruz Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken yabancı hakem talebinde bulundu.
9.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe Kulübü'nden TFF'nin seçim kararına dair açıklama!
Fenerbahçe Kulübü'nden TFF'nin seçim kararına dair açıklama! Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 18 Temmuz 2024'te seçim kararı almasının ardından bir açıklama yayınladı.
8.04.2024 Fenerbahçe
Ecmel Faik Sarıalioğlu: Bundan daha beter bir gün olabilir mi?
Ecmel Faik Sarıalioğlu: Bundan daha beter bir gün olabilir mi? İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
8.04.2024 İstanbulspor
Beşiktaş'tan Dursun Özbek'e cevap: Türk futboluna katkıdan uzak
Beşiktaş'tan Dursun Özbek'e cevap: Türk futboluna katkıdan uzak Beşiktaş, TFF'nin acil olarak seçime gitmesi gerektiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada Dursun Özbek'in Süper Kupa finalinden sonra yaptığı açıklamalara da yanıt verildi.
8.04.2024 Beşiktaş
İstanbulspor'dan açıklama: Hala anlamadınız mı?
İstanbulspor'dan açıklama: Hala anlamadınız mı? İstanbulspor Kulübü, TFF'nin seçimli genel kurulunun 18 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek olmasına tepki gösterdi.
7.04.2024 İstanbulspor
Adana Demirspor'dan 18 Temmuz tarihine tepki!
Adana Demirspor'dan 18 Temmuz tarihine tepki! Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, 18 Temmuz'da gerçekleştirilecek TFF genel kurulunda seçim kararı alınmasına tepki gösterdi.
7.04.2024 Adana Demirspor
Fenerbahçe kurmayları ve U19 takımı Şanlıurfa'da!
Fenerbahçe kurmayları ve U19 takımı Şanlıurfa'da! Süper Kupa'da Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de U19 takımı ile kurmaylar Şanlıurfa'ya gitti.
7.04.2024 Fenerbahçe
Sosyal medyada 'jakuzi' tartışması! AK Parti'den açıklama: Ne öyle bir oda, ne öyle bir jakuzi var
Sosyal medyada 'jakuzi' tartışması! AK Parti'den açıklama: Ne öyle bir oda, ne öyle bir jakuzi var İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine AK Parti'den peş peşe açıklamalar geldi.
7.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan İstanbul'daki İsrail protestosuyla ilgili açıklama! 2 emniyet görevlisi açığa alındı
Bakan Yerlikaya'dan İstanbul'daki İsrail protestosuyla ilgili açıklama! 2 emniyet görevlisi açığa alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen İsrail protestosuyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, "2 emniyet görevlisi açığa alınmış ve derhal mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir." dedi.
6.04.2024 Gündem
Galatasaray'a Tete piyangosu! Ülkesinden talip çıktı
Galatasaray'a Tete piyangosu! Ülkesinden talip çıktı Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Tete gösterdiği performansla şu ana kadar bekleneni veremedi. Sarı-kırmızılıların geleceğine dair henüz karar vermediği yıldız oyuncuyla ilgili Brezilya'dan talip çıktığı öğrenildi.
5.04.2024 Galatasaray
Merkez Bankası'ndan enflasyon için bilgilendirme mektubu
Merkez Bankası'ndan enflasyon için bilgilendirme mektubu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, enflasyon için Hükümet'e bilgilendirici açık mektubunu yayımladı. Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Asgari ücretin yılda bir kez güncellenmesi enflasyon tahminleri açısında kritik önem taşıyor. " denildi.
5.04.2024 Ekonomi
'Yargı Reformu Strateji Belgemiz tamamlanmak üzere'
'Yargı Reformu Strateji Belgemiz tamamlanmak üzere' Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Önümüzdeki haftalarda Yargı Reformu Strateji Belgemiz tamamlanmak üzere. 2028'e kadar yol haritamızı belirleyecek olan hem İnsan Hakları Eylem Planı hem de Yargı Reformu Strateji Belgesi'ni Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz." açıklamasını yaptı.
4.04.2024 Gündem
Destici'den YSK'nın Van kararına ilişkin açıklama
Destici'den YSK'nın Van kararına ilişkin açıklama Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), Van'da seçimi kazanan DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'a mazbatanın verilmesi kararına ilişkin, “Yüksek Seçim Kurulu mazbatayı bu terör sevicisine vermişse, o zaman bunu verme gerekçelerini hukuki açısından kamuoyuyla paylaşmalı, bizleri tatmin etmelidir. Vatandaşımıza, milletimize tatmin edici bir açıklama yapmak zorundadır” dedi.
3.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kamuoyu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.