Para meselesi yüzünden öldürüldü!
Para meselesi yüzünden öldürüldü! Mersin'de iki arkadaş arasında 'para' meselesinden çıktığı ileri sürülen tartışma sonucu bacağından bıçaklanan 27 yaşındaki genç, kan kaybından öldü.
18.09.2020 Gündem
Kanama nasıl durdurulur!
Kanama nasıl durdurulur! Kurban Bayramı'nın gelmesiyle ufaklı büyüklü kazalarda artmaya başladı. Elindeki kesici aletleri dikkatlice kullanmayanlar, çeşitli kanamalı kazalara neden oluyorlar. Peki acil müdahale gerektiren bu kazalarda kan nasıl durdurulur?
23.09.2015 Püf Noktası
Yüzyılın icadı! 20 saniyede...
Yüzyılın icadı! 20 saniyede... Bilim adamlarının bu buluşu dünyada sayısız hayat kurtaracak. Kesilme sonucu oluşan yaraya sıkılan madde 20 saniyede kan akışını durdurarak kan kaybından kaynaklanan ölümleri ciddi miktarda azaltacak.
11.09.2019 İlginç Videolar
Üç sektörde büyük kan kaybı yaşanıyor
Üç sektörde büyük kan kaybı yaşanıyor Bütün sektörleri az ya da çok etkileyen kriz, bazı sektörleri ise ‘gerçekten’ vurdu. Bunlar istihdam yükünü taşıyan ya da yan sanayii geniş sektörler olduğunda krizin vurduğu kartopu çığa dönüşüyor. Deri sektöründe 70 fabrika üretimini durdurdu, 5 bin kişi işsiz kaldı. Turizmciler 500 yeni yatırım için izin aldılar ama başlamak için ortamın durulmasını bekliyorlar. İnşaatta onlarca proje erteleniyor
24.12.2008 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri