Kanalizasyon

Kanalizasyon

Son dakika kanalizasyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kanalizasyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kanalizasyon haber sayfamızda...

Kanalizasyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.117 kanalizasyon haberi bulunmuştur.
Beylikdüzü’nde giyim mağazasına silahlı saldırı! '22 yıldır esnafız böyle bir şey görmedik'
Beylikdüzü’nde giyim mağazasına silahlı saldırı! '22 yıldır esnafız böyle bir şey görmedik' Beylikdüzü’nde gece saatlerinde bir butik giyim dükkanının camına 5 el ateş edildi. Dükkan sahibi kimseden tehdit almadıklarını ifade ederek, “Bugüne kadar karıncayı bile incitmedik” dedi.
19.04.2024 Gündem
Kanalizasyon çalışmasında göçük! 1 işçi hayatını kaybetti
Kanalizasyon çalışmasında göçük! 1 işçi hayatını kaybetti Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında göçük oluştu. Göçük altında kalan Mehmet Sinan Kubat (33) hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
19.04.2024 Gündem
Kanalizasyonda 36 saat! Çevredekiler ses duydu, telefon yalanı boşa çıktı
Kanalizasyonda 36 saat! Çevredekiler ses duydu, telefon yalanı boşa çıktı Polisten takibinden kaçmak için akılalmaz yola başvuran adam ilk olarak 'telefonunu almak için' aşağı indiği yalanına başvurdu. Bir buçuk gün boyunca kanalizasyonda sıkışan adam, yürütülen soruşturmanın her şeyi ortaya çıkarmasıyla yakalanmaktan kurtulamadı.
16.04.2024 Dünya
Son dakika: Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Kuvvetli şekilde geliyor
Son dakika: Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Kuvvetli şekilde geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre yurdun doğu kesiminde kuvvetli yağışlar etkili olacak.
13.04.2024 Gündem
'Kalpli göl' köpürdü: Mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay
'Kalpli göl' köpürdü: Mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay Çanakkale'nin Ezine ilçesinde belli dönemlerde pembe renge bürünen ve kalp şekli ile dikkat çeken göldeki beyaz köpükler, tedirginlik yarattı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nden (ÇOMÜ) Tülay Bican Süerdem, "Köpüklenme dediğimiz olay, mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay. Onun için müsilajla karıştırılmaması gerekiyor" dedi.
10.04.2024 Gündem
Çeşme Belediye Başkanı Denizli: Babamın kızı olarak anılmak  beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağım
Çeşme Belediye Başkanı Denizli: Babamın kızı olarak anılmak beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağım İzmir'in Çeşme ilçesinin ilk kadın belediye başkanı ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı Lâl Denizli, "Babamın kızı olarak anılmak öncelikle siyaseten beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağı çünkü Türkiye'ye çok güzel bir isim bıraktı. Babam futbol konusunda gerçekten öncü isimlerden biri olmayı başardı. Kendi alanında bu kadar gurur verici işler başarmış bir babanın kızı olarak ben de kendi alanımda aynı gururu aileme yaşatmak için çabalıyorum" dedi.
9.04.2024 Gündem
İZSU, TOKİ’leri suya kavuşturuyor
İZSU, TOKİ’leri suya kavuşturuyor İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Kemalpaşa, Seferihisar ve Ödemiş’te bulunan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarını içme suyuyla buluşturuyor.
30.03.2024 Ege
İçme suyu yatırımı başlıyor
İçme suyu yatırımı başlıyor Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçe merkezinde ömrünü tamamlayan ve deformasyona uğrayan 50 yıllık içme suyu ana isale hattında dönüşüme başladı.
30.03.2024 Ege
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Turgut Altınok, "Ankaramızı her alanda bir cazibe merkezi yapacağız."
29.03.2024 Gündem
Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı
Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı Trabzon’da dün içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 3 işçiden biri olan İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı.
28.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz Cumhur İttifakı Eskişehir Belediye Başkanı Adayı Nebi Hatipoğlu CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. 'Bizim mottomuz başkan sahada.' diyen Nebi Hatipoğlu, "Anketlerde önde gözüküyoruz. Biz iyi bir konumdayız. İnşallah 1 Nisan sabahı kazanacağız." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı Kocaeli'de yapılan yol çalışması neticesinde delinen Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün petrol boru hattından gelen akaryakıt Sapanca Gölü'ne sızdı.
27.03.2024 Haberler
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı Kocaeli'de yapılan yol çalışması neticesinde delinen Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün petrol boru hattından gelen akaryakıt Sapanca Gölü'ne sızdı.
27.03.2024 Gündem
Yarımada yazın susuz kalmayacak
Yarımada yazın susuz kalmayacak İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, Çeşme ve Urla’da muhtarlarla bir araya geldi. Yaz sezonunda yarımadada su sorunu yaşanmayacağını söyleyen Köseoğlu, “Biz her türlü önlemimizi aldık. Su sorunu yaşanmayacak” dedi.
23.03.2024 Ege
'Biz geniş ufuklu, katma değer üretmeye odaklı yönetim anlayışına sahibiz'
'Biz geniş ufuklu, katma değer üretmeye odaklı yönetim anlayışına sahibiz' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Belediyecilik sadece çöp toplama, su ve kanalizasyon, toplu taşıma, park ve bahçe ile sınırlı değildir. Bunlar zaten, öncelikli, olmazsa olmaz görevlerdir. Biz çok daha geniş ufuklu, katma değer üretmeye odaklı, topyekun kazanımları çeşitlendirici bir yönetim anlayışına sahibiz" dedi.
22.03.2024 Ekonomi
Yavaş: Bütün banka hesaplarım incelemeye açık
Yavaş: Bütün banka hesaplarım incelemeye açık Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, "1999 yılında Beypazarı'nda ilk belediye başkanlığı yaptığımdan bugüne kadar bütün banka hesaplarım incelemeye açıktır. Hiç kimseden sakladığım hiçbir şeyim yoktur” dedi.
20.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle ilçesinde Yaşam Demeti Parkı'nın açılışına katıldı.
19.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan Ankara'da açılışa katıldı! "Bu siyasi şantajın dik alasıdır"
Fatih Erbakan Ankara'da açılışa katıldı! "Bu siyasi şantajın dik alasıdır" Ankara'da Akyurt Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan "İktidar partisinden aday seçmezsen hizmet gelmezmiş', bu siyasi şantajın dik alasıdır" dedi.
18.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Meclis'te azınlıkta kalırsak maalesef buruk olacak
Mansur Yavaş: Meclis'te azınlıkta kalırsak maalesef buruk olacak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, partisinin Altındağ ilçesindeki Hüseyingazi Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine katıldı
17.03.2024 Gündem
Çeşme’yi uçuracak 68 proje!
Çeşme’yi uçuracak 68 proje! Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, “4 Mevsim Yaşayan ve Yaşanan Çeşme” temasıyla altyapıdan, sosyal donatılar ve turizme kadar 11 ana başlıkta toplam 68 projesini Çeşmeliler’e tanıttı. Çeşme Swissotel’de düzenlenen ve 500’ün üzerinde konuğun katıldığı tanıtım toplantısına AK Parti İzmir Milletvekilleri Şebnem Bursalı ve Alpay Özalan, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Çeşme’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
16.03.2024 Ege
Turgut Altınok: Türkiye'nin en pahalı suyunu Ankara tüketiyor
Turgut Altınok: Türkiye'nin en pahalı suyunu Ankara tüketiyor AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara ara sıra hatırlanacak bir görev midir? Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Ankara'yı ara sıra hatırlıyor, seçimden seçime hatırlıyor" dedi.
16.03.2024 Gündem
Bakan Ersoy Kemer'de atık su arıtma tesisini açtı
Bakan Ersoy Kemer'de atık su arıtma tesisini açtı Antalya'nın Kemer ilçesinde finansmanı ve yapımı bakanlıkça gerçekleştirilen Kemer Çamyuva Atık Su Arıtma Tesisi'nin açılışı gerçekleştirildi.
16.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: En büyük güç millettir
Mansur Yavaş: En büyük güç millettir Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, mal varlığını açıkladığını ve tüm büyükşehir belediye başkan adaylarına aynı çağrıyı yaptığını hatırlatarak, "Hala yok. Açıklayıncaya kadar devam edeceğim. Bütün halk parasını kullandırdıklarının bu parayı ne yaptığını görmeli. Bizimkini web sayfasından görüyor" dedi.
14.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kanalizasyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.