2024 YENİ BERAT KANDİLİ MESAJLARI SÖZLERİ DUALI RESİMLİ | Kandiliz Mübarek Olsun: Berat Kandili için kısa, uzun, anlamlı, en güzel Hayırlı Kandiller Mesajları
2024 YENİ BERAT KANDİLİ MESAJLARI SÖZLERİ DUALI RESİMLİ | Kandiliz Mübarek Olsun: Berat Kandili için kısa, uzun, anlamlı, en güzel Hayırlı Kandiller Mesajları Berat Kandili mesajlarını sizler için derledik. 2024 yılı dini günler takvimine göre yılın üçüncü kandili Berat Kandili 24 Şubat 2024 tarihinde idrak edilecek. İslam alemi ve Müslümanlar için mübarek olan Berat Kandili'nde ailesine, dostlarına ve arkadaşlarına kandil mesajı atmak isteyenler için en güzel, farklı, yeni, anlamlı, uzun, kısa, resimli Berat Kandili mesajlarına haberimizde yer verdik. Beğendiğiniz kandil mesajlarını sosyal medya üzerinden ya da mesaj ile sevdiklerinize iletebilirsiniz. İşte 2024 en güzel ve yeni Berat Kandili mesajları.
23.02.2024 Bilgi Rehberi
Dini Sözler 2024: En Güzel Resimli, Anlamlı, Etkili, İslami, Kısa ve Uzun Dini Sözler
Dini Sözler 2024: En Güzel Resimli, Anlamlı, Etkili, İslami, Kısa ve Uzun Dini Sözler İslam aleminin mübarek günlerinden olan Cuma günler, kandil ve bayram gibi dini günler için anlamlı sözler uzaktaki sevdikleriniz için mesaj yoluyla iletmek için en güzel yöntemlerden bir tanesidir. Sosyal medya platformları veya anlık mesajlaşma uygulamaları üzerinden resimli diniz sözler iletilebilir. Dini sözler sadece özel günlerde değil kişinin kendi maneviyatını da zenginleştirir. Dini sözleri okuyarak aradığınız huzuru bulabilir ve bunu yakınlarınızla paylaşarak onların da huzur dolmasını sağlayabilirsiniz. En güzel resimli, anlamlı, etkili, İslami, kısa ve uzun dini sözler için “Dini Sözler 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Güzel Sözler
Son dakika: Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır
Son dakika: Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Teröristle aynı dili konuşan terörist gibi muamele görmekten kaçamaz. Demokrasimizin imkânlarını kullanarak devletimize, millete ve milli iradeye pusu kurulmasına asla müsaade etmeyiz” dedi.
25.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mossad'ın Türkiye'de suikast planına çok sert yanıt: Türkleri tanımıyorlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mossad'ın Türkiye'de suikast planına çok sert yanıt: Türkleri tanımıyorlar! Katar ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, İsrail'in bu zalimce tavırları nedeniyle kendilerinin bir iflas ile karşı karşıya kalabileceğini belirtti. Türkiye'nin garantörlüğe hazır olduğunu hatırlatan Erdoğan, 'Yeter ki barışı gerçekten istesinler. Biz sürekli barış diyoruz, hukuk, adalet diyoruz.' ifadelerini kullandı.
6.12.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mossad'ın Türkiye'de suikast planına çok sert yanıt: Türkleri tanımıyorlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mossad'ın Türkiye'de suikast planına çok sert yanıt: Türkleri tanımıyorlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mossad'ın Türkiye'de suikast planı yaptığını yazan ABD'li Wall Street Journal gazetesinin haberiyle ilgili soruya yanıt verdi.
6.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan çok net terörle mücadele mesajı: Şehir eşkıyalarının tepesine biniyoruz
Erdoğan'dan çok net terörle mücadele mesajı: Şehir eşkıyalarının tepesine biniyoruz Kara Harp Okulu'ndaki törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda çok net mesajlar verdi. Erdoğan, 'Sınırlarımızın ötesindeki eşkıya ile mücadele ederken şehirlerimizin içindekileri görmezden gelmemiz asla sözkonusu değildir ve olamaz. Dağdaki eşkıyanın inlerine girdiğimiz gibi şehir eşkıyalarının tepesine biniyoruz, bineceğiz.' ifadelerini kullandı.
30.08.2023 Gündem
Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Ya teslim olacak ya da demir yumrukla yüzleşecekler
Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Ya teslim olacak ya da demir yumrukla yüzleşecekler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri mezuniyet töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terör örgütüne katılım tarihin en düşük seviyelerine indi." diyerek "Teröristler ya nedamet duyup Türk adaletine teslim olacak ya da devletimizin demir yumruğuyla yüzleşeceklerdir. Bunun dışında önlerinde başka yol yoktur." açıklamasını yaptı.
22.08.2023 Gündem
‘Tokat yemekten kurtulamaz’
‘Tokat yemekten kurtulamaz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun “16’lı masa” açıklamasını eleştirerek “Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. CHP Genel Başkanı değil 16, 160’lı masa da kursa sandıkta milletin tokadını yemekten kurtulamaz” dedi.
22.06.2023 Gündem
Bahçeli, 'tarihi önemde' diyerek açıkladı! Yerel seçimde 2 stratejik hedef
Bahçeli, 'tarihi önemde' diyerek açıkladı! Yerel seçimde 2 stratejik hedef Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere dikkat çekerek, 2 hedefi açıkladı.
20.06.2023 Haberler
Bahçeli, 'tarihi önemde' diyerek açıkladı! Yerel seçimde 2 stratejik hedef
Bahçeli, 'tarihi önemde' diyerek açıkladı! Yerel seçimde 2 stratejik hedef Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Bakanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere dikkat çekerek, 2 hedefi açıkladı. Bahçeli'nin gündeminde Anayasa Mahkemesi'nin HDP kararı da vardı.
20.06.2023 Gündem
‘Tümüyle karartma altındayım’
‘Tümüyle karartma altındayım’ CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam Twitter hesabından yayınladığı iki videoyla halka ulaşmasının engellendiğini ve karartma altında olduğunu söyledi.
27.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP trolleri ne derse desin biz buradayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP trolleri ne derse desin biz buradayız Hatay'da afetzedelere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinin ardından depremzedelere yönelik kullanılan ifadelere çok sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Defne Devlet Hastanesi'nin açılışını da gerçekleştirdi.
21.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul evet derse bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul evet derse bu iş biter Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen 'Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret, emekli ve memur zammı için sinyal verdi.
7.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete TCG Anadolu tepkisi: Gördükçe kuduruyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete TCG Anadolu tepkisi: Gördükçe kuduruyorlar Savunma sanayiinde yerlilik oranının yüzde 20'den yüzde 80'e çıktığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete sert tepki göstererek, 'Halk hayran ama bu CHP lobisi, masanın etrafındaki 7'liler onlar TCG Anadolu'yu gördükçe kuduruyorlar. Biz yaptık çünkü onlar yapamazdı.' dedi.
18.04.2023 Gündem
Cumhur İttifakı genişliyor mu? AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne ziyaret
Cumhur İttifakı genişliyor mu? AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne ziyaret AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı makamında ziyaret etti. Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Binali Yıldırım, 'Arzu ediyoruz ki bu seçimde birlikte yol yürüyelim' dedi.
10.03.2023 Gündem
CUMA MESAJLARI & SÖZLERİ Resimli, Anlamlı 2023 || Cuma mesajları kısa ve öz, dualı, farklı...
CUMA MESAJLARI & SÖZLERİ Resimli, Anlamlı 2023 || Cuma mesajları kısa ve öz, dualı, farklı... Cuma mesajları, mübarek günde sıklıkla araştırılıyor. En güzel, resimli, uzun ve kısa cuma mesajı ve sözleri için alternatifleri derledik. 2023 yılında İslam alemi tarafından üç aylar eda edilmeye başladı. Üç ayların başlangıcı olan Recep ayı içerisinde bulunan Regaip Kandili, haftalık bayram olarak kabul edilen cuma günü ile peş peşe geldi. İşte, dualı, ayetli, farklı ve yepyeni Kandil ve cuma mesajları...
27.01.2023 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ümit Özdağ'a tepki: Bunlar daha iyi günleriniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ümit Özdağ'a tepki: Bunlar daha iyi günleriniz Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Karkamış ziyaretine tepki gösterdi. Erdoğan, "Orada mülteci kardeşlerimizle ilgili söz etmesiyle 'milletim burada siyaset yapmayın' diyerek kovdu. O da gidip bir dükkana sığındı. Daha durun, bunlar iyi günleriniz." ifadelerini kullandı.
25.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'TSK, kimyasal silah kullanıyor' iddialarına sert tepki: Bunlar ahlaksızdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'TSK, kimyasal silah kullanıyor' iddialarına sert tepki: Bunlar ahlaksızdır Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı ve HDP'nin 'TSK, PKK'ya karşı kimyasal silah kullanıyor' iddialarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan sert açıklamalarda bulundu.
21.10.2022 Siyaset
MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI resimli ve yeni | En güzel, anlamlı, uzun-kısa, dualı, 2022 Mevlid Kandili mesajları (Kandil Mesajları)
MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI resimli ve yeni | En güzel, anlamlı, uzun-kısa, dualı, 2022 Mevlid Kandili mesajları (Kandil Mesajları) Mevlid Kandili mesajları ve sözleri için en güzel seçenekleri derledik. Rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen ve Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili eda ediiyor. İslam alemi bu hayırlı geceyi heyecanla karşıladı ve birbirlerine en güzel kandil mesajını atmak istiyor. Bu nedenle "Mevlid Kandili mesajları" aratılıyor. İşte En güzel, anlamlı, uzun-kısa, resimli Mevlid Kandili mesajı ve sözleri...
7.10.2022 Bilgi Rehberi
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş 6'lı masa yorumu: 2023'ü bile göremeyecekler
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş 6'lı masa yorumu: 2023'ü bile göremeyecekler AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Vatandaşlarımız 6'lı masanın her gün bir yenisi patlayan entrikalarını bir pembe dizi gibi kimi zaman gülerek, kimi zaman da utanarak takip ediyor. Sürekli kavga eden, sürekli kapris peşinde koşan 28 Şubat ittifakı Allah'ın izniyle 2023'ü bile göremeyeceklerdir.' dedi. Öte yandan gerup toplantısında, İYİ Parti'den istifa eden Bağımsız Milletvekili İsmail Ok da AK Parti'ye katıldı. Toplantı sonrası siyasette sığınmacı tartışmasına da değinen Erdoğan önemli mesajlar verdi.
20.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtarlara maaş müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtarlara maaş müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhtarlar Toplantısı'nda konuşma yaptı. Muhtarlara maaş müjdesini veren Erdoğan, 'Muhtar maaşlarının asgari ücretinin altında kalmasına gönlümüz razı olmadı. Yaptığımız değerlendirme sonunda muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine yani 4 bin 250 liraya yükseltme kararı aldık. ' dedi. 'Kurun istikrar kazanmasıyla artık kimse bu bahaneyle abuk sabuk fiyatlandırma peşinde koşamaz' diyen Erdoğan, 'Artık piyasalarda bir daha dengesiz döviz talebinden kaynaklanan bir dalgalanma yaşanmayacağını düşünüyoruz.' açıklamasını yaptı.
19.01.2022 Siyaset
Son dakika... MHP lideri Bahçeli'den Biden'a 'soykırım' tepkisi!
Son dakika... MHP lideri Bahçeli'den Biden'a 'soykırım' tepkisi! Son dakika gelen habere göre; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında ABD Başkanı Joe Biden'ın 'soykırım' ifadesine sert tepki gösterdi.
27.04.2021 Siyaset
Son dakika! Bahçeli'den çok sert Gara tepkisi: Bıçak kemiğe dayandı
Son dakika! Bahçeli'den çok sert Gara tepkisi: Bıçak kemiğe dayandı Gelen bir son dakika haberine göre; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. "Gara öncesi ve sonrası aynı olmayacaktır." diyen Bahçeli, "Dağda elde edilen üstünlüğü, Meclis'te bırakmayacağız. Terörist cenazelerine katılanlara millet vekilliği haramdır. Sabır taşı çatladı, bıçak kemiğe dayandı." ifadelerini kullandı.
16.02.2021 Siyaset
Son Dakika Haberi: Erdoğan'dan net mesaj: Boyun eğmeyeceğiz, cezalar kesilince kuzuya döndüler
Son Dakika Haberi: Erdoğan'dan net mesaj: Boyun eğmeyeceğiz, cezalar kesilince kuzuya döndüler Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği 2019 Yılı Medya Oscar Ödülleri Töreni'nde konuştu, önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "İnsanımızın hak ve hukukunu gözetmede kendilerini hukukun üstünde gören sosyal medya şirketlerinin baskılarına boyun eğmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
14.01.2021 Gündem
Son dakika... MHP lideri Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar
Son dakika... MHP lideri Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar Gelen son dakika haberine göre; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Macron'u sert şekilde eleştiren Bahçeli, 'Cehaletin taşeronluğuna soyunmuştur. Bu siyasi şizofren ne hakla İslam'ı yapılandırmaya gitmiştir. Macron akli melekelerini hepten kaybetmiş. Dinin sahibi Allah'tır. Peki Macron'un sahibi kimdir?' dedi.
27.10.2020 Siyaset