Zayıflamaya yardımcı bitkiler neler?
Zayıflamaya yardımcı bitkiler neler? Zayıflamaya yardımcı bitkiler neler? Gizem Aydoğan sordu Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı.
9.08.2018 Alternatif Tıp
Vitiligoya iyi gelen bitkiler neler?
Vitiligoya iyi gelen bitkiler neler? Cildin pigment hücrelerinin, melanositlerin belirli alanlarda yok olduğu bir hastalık olan vitiligo için bitkisel çözümler mümkün mü? Vitiligoya iyi gelen bitkiler neler? Gizem Aydoğan sordu, Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı.
9.08.2018 Alternatif Tıp
Varis ve selülitlere iyi gelen bitkiler neler?
Varis ve selülitlere iyi gelen bitkiler neler? Varis ve selülitlere iyi gelen bitkiler neler? Gizem Aydoğan sordu, Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı.
9.08.2018 Alternatif Tıp
Sivilcelere iyi gelen bitkiler?
Sivilcelere iyi gelen bitkiler? Sivilce problemi özellikle ergenlik döneminde büyük bir sorun. Peki ilaç kullanmdan sibilceler ile baş etmek mümkün mü? Sivilcelere iyi gelen bitkiler neler? Gizem Aydoğan sordu, Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı:
9.08.2018 Alternatif Tıp
Migrene iyi gelen bitkiler neler?
Migrene iyi gelen bitkiler neler? Migren ağrısının çözümü oldukça zor. İlaçlarla bile zor tedavi edilen migren ağrısını bitkisel yöntemlerle çözmek mümkün mü? Migrene iyi gelen bitkiler neler? Gizem Aydoğan sordu, Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı.
9.08.2018 Alternatif Tıp
Bitkisel yöntemleri kimler kullanmamalı?
Bitkisel yöntemleri kimler kullanmamalı? Bitkisel yöntemleri kimler kullanmamalı? Gizem Aydoğan sordu, Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı
9.08.2018 Alternatif Tıp
Evde güneş kremi nasıl yapılır?
Evde güneş kremi nasıl yapılır? Yaz aylarında güneşlenmek ve bronz bir tene sahip olmak ne kadar güzel hissettirse de güneşlenirken cildimize zarar verebiliyoruz ya da güneş kremlerini tercih etmeyebiliyoruz. Peki doğal güneş kremi yapmak mümkün mü? Evde güneş kremi nasıl yapılır? Gizem Aydoğan sordu, Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı
9.08.2018 Alternatif Tıp
Egzama ve sedefe iyi gelen bitkiler neler?
Egzama ve sedefe iyi gelen bitkiler neler? Alerji veya stres kaynaklı ortaya çıkan egzama ve sedef hastalığına iyi gelen bitkiler neler? Gizem Aydoğan sordu, Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı
9.08.2018 Alternatif Tıp
Adet düzensizliğine iyi gelen bitkiler neler?
Adet düzensizliğine iyi gelen bitkiler neler? Adet düzensizliği çoğu kadınların korkulu rüyası. Peki adet dönemlerini doğal yollar ile bir perioda sokmak mümkün mü?  Adet düzensizliğine iyi gelen bitkiler neler? Gizem Aydoğan sordu, Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı
9.08.2018 Alternatif Tıp
Doğal tedavi teknolojiye karşı
Doğal tedavi teknolojiye karşı Genç görünüm, pürüzsüz ve sağlıklı cilt için doğanın nimetlerinden mi yoksa teknolojiden mi faydalanmalı?
22.12.2006 Cumartesi