A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Reflüsü olanlar için yanından bile geçilmemesi gereken yiyecekler!
Reflüsü olanlar için yanından bile geçilmemesi gereken yiyecekler! Reflü sorunu, yemek yedikten sonra tüketilen birçok yiyeceğin mideden, yemek borusuna ve ağıza tekrar geri gelmesi olarak tanımlanır. Genellikle yemek borusunun altında yer alan mide geçişinde sağlayan kapının çalışma bozukluğundan kaynaklanmaktadır. Peki, reflüsü olanlar için yanından bile geçilmemesi gereken yiyecekler nelerdir sizler için derledik.
8.08.2023 Genel Sağlık
Kronik Yorgunluk Sendromu Nedir? Kronik Yorgunluk Neden Olur, Nasıl Geçer?
Kronik Yorgunluk Sendromu Nedir? Kronik Yorgunluk Neden Olur, Nasıl Geçer? Kronik yorgunluk sendromu çoğu kez anlaşılmaz. Kişi aslında kronik yorgunluk sendromu yaşadığını bilmez. Çünkü basit bir yorgunluk ile kronik yorgunluk sendromu karıştırılır. Doğru tedavi için, kronik yorgunluk neden olur ve nasıl geçer sorularına cevap olabilecek bilgileri sizler için derledik.
4.03.2021 Sağlık
Hipotiroidi belirtileri nelerdir? Tiroid bezinin az çalışması hangi hastalıklara neden olur?
Hipotiroidi belirtileri nelerdir? Tiroid bezinin az çalışması hangi hastalıklara neden olur? Tiroid bezi, boynumuzun dibinde yer alan kelebek biçimine haiz önemli bir organ. Endokrin sisteminin etkili bir parçası olan tiroid, bir iç salgı bezi olup T3 ve T4 adı verilen hormonları üreterek bunları kana salmaktadır. Peki, tiroid bezinin tiroid hormonlarını yeterli miktarda üretememesi durumunda neler olur? Sizlere özel Hipotiroidi belirtileri nelerdir? Tiroid bezinin az çalışması hangi hastalıklara neden olur? Tüm detayları ile derledik.
10.01.2021 Sağlık
Nefes Darlığı Belirtileri Nelerdir? Nefes Darlığı Neden Olur, Nelerin Habercisidir?
Nefes Darlığı Belirtileri Nelerdir? Nefes Darlığı Neden Olur, Nelerin Habercisidir? Hayatı olumsuz etkileyen hastalıklardan biri nefes darlığıdır. Nefes darlığı nedir, nefes darlığının belirtileri nelerdir, neden olur ve nelerin habercisidir? Tüm bu soruların cevabını merak ediyorsanız sizler için derledik.
7.01.2021 Sağlık
Üşüme nasıl geçer, ne iyi gelir? Üşümeye iyi gelen yiyecekler nelerdir?
Üşüme nasıl geçer, ne iyi gelir? Üşümeye iyi gelen yiyecekler nelerdir? Havanın çok soğuk olmadığı zamanlarda üşümek, birçok hastalığın habercisi olabilir. Bu hastalıkların başında kandaki demirin azalmasıyla birlikte ortaya çıkan anemi geliyor. Bunun dışında damar sertliği ve anoreksiya da üşümenin temel nedenleri arasında yer alır. Üşüme nasıl geçer, ne iyi gelir? Üşümeye iyi gelen yiyecekler nelerdir? İşte tüm detaylar...
7.01.2021 Sağlık
Lenf Kanseri (Lenfoma) Belirtileri Nelerdir? Lenfoma (Lenf Kanseri) Tedavi Yöntemleri
Lenf Kanseri (Lenfoma) Belirtileri Nelerdir? Lenfoma (Lenf Kanseri) Tedavi Yöntemleri Lenf kanseri hafife alınmayacak bir hastalıktır. Dünya genelinde her yıl 62000 kişiye bu kanser türünün tanısı konmaktadır. Ayrıca yine her yıl bu hastalığa bağlı olarak 25.000 kişi hayatını kaybetmektedir. İşte, merak edilen tüm detaylar.
5.01.2021 Sağlık
Kansızlık neden olur?
Kansızlık neden olur? Kansızlık yani anemi, hemoglobin değerlerinin 11g’nin altına düşmesiyle ortaya çıkan bir kan hastalığıdır. Genellikle yüzde 90 demir eksenlidir. Demir bu açıdan çok önemlidir. Demirin amacı hemoglobin üretilmesini sağlamaktır.
25.04.2018 Gündem
Kolay kırılan tırnaklar hastalık belirtisi
Kolay kırılan tırnaklar hastalık belirtisi Emsey Hospital Hematoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşen Timurağaoğlu, anemi ile ilgili görüşlerini paylaştı.
29.06.2015 Genel Sağlık
En zor hastalık "Panik Atak"
En zor hastalık "Panik Atak" Kadıköy Şifa Sağlık Grubu Kadıköy Hastanesi Psikiyatrist Uzmanı Dr Aysun Genç Dişçigil; hastanın hem duygusal ve hem de ekonomik yönden çok yıprandığını belirtiyor.
31.03.2015 Ruh Sağlığı
Gastrit ve tedavisi
Gastrit ve tedavisi Gastrit mide mukozasının bir çeşit inflamasyonudur (Yangı). Bu değişik etkenlerin yaptığı uyarı sonrasında beyaz kan hücrelerinin mukozada birikmesi anlamına gelir.
25.02.2015 Genel Sağlık
İşte kanserin 10 belirtisi
İşte kanserin 10 belirtisi Erken teşhisin hayat kurtardığı kanserle ilgili yapılan araştırmalar, toplumun büyük bir çoğunluğunun bu öldürücü hastalığın erken uyarılarından habersiz olduğunu ortaya koyuyor.
12.12.2013 Genel Sağlık
Kalbiniz çok hızlı mı atıyor?
Kalbiniz çok hızlı mı atıyor? Görüldüğü kişilerin kalp krizi geçirme oranı normal insanlara göre çok daha yüksek olan, kalbin atım sayısının 100''ün üstünde olmasına taşikardi denilmektedir.
29.07.2008 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri