Vücut kırgınlığına ne iyi gelir, nasıl geçer? Vücut ağrısı (halsizlik) neden olur?
Vücut kırgınlığına ne iyi gelir, nasıl geçer? Vücut ağrısı (halsizlik) neden olur? Gün içinde yaşanan yoğun tempo, bazen kırgın, yorgun ve halsiz hissetmenize neden olabilir. Daha zinde ve daha sağlıklı hissetmek için düzenli egzersiz yapmalı, doğru beslenmeli ve gerektiğinde vücudunuzu dinlendirmek için vakit ayırmalısınız. İnsan vücudunda halsizlik ve kırgınlık genellikle kansızlık nedeni ile meydana gelir. Vücut kırgınlığına ne iyi gelir? Tüm detayları derledik...
7.01.2021 Sağlık
Hamilelikte grip ve nezle olunca ne yapılmalı?
Hamilelikte grip ve nezle olunca ne yapılmalı? Kadın Hastalıkları Doğum ve Perinatoloji Uzmanı Prof. Dr. Melih Atahan Güven, hamilelerin grip ve nezle hakkında bilmesi gereken önemli noktaları anlattı.
6.07.2020 Hamilelik
Çağımızın hastalığı: Yorgunluk
Çağımızın hastalığı: Yorgunluk 19. yüzyıl ve sonrasında toplumlardaki sosyal dokunun değişimi, çalışma şartlarının, kişisel rollerin farklılaşması ve ağırlaşması sonucu yorgunluk çok sık duyulan bir şikayet olmaya başlamıştır. Son yıllarda ülkemizde yapılan taramalarda 100 kişiden 55’i çok yorgun olduğunu dile getirmektedir.
11.02.2014 Tatil
ÇÖLYAKLA YAŞAM - GLUTENSiZ HAYAT
ÇÖLYAKLA YAŞAM - GLUTENSiZ HAYAT Çölyak teşhisi alanların gluten diyetine uymaları, daha ciddi hastalıklardan korunmaları için büyük önem taşıyor. Glutensiz diyet, çok nişastalı gıdalara ağırlık verilmediği sürece oldukça sağlıklı bir beslenme çeşidi
20.05.2013 Cadde
Kaşık, çatal ve bıçaklar sağlığı doğrudan etkiliyor
Kaşık, çatal ve bıçaklar sağlığı doğrudan etkiliyor Sofraların vazgeçilmezleri olan kaşık, çatal ve bıçaklar insan sağlığını doğrudan etkiliyorlar.
6.07.2021 Bilgi
İyi bir gebelik için hazırlanın!
İyi bir gebelik için hazırlanın! Yüksek riskli gebelikler toplumda pek çok kadını ilgilendiren bir konu. Ancak uzman önerileriyle bu durumu risksiz atlatabilirsiniz.
7.11.2008 Genel Sağlık
“İyi bir hazırlıkla gebelikler daha sağılıklı geçer”
“İyi bir hazırlıkla gebelikler daha sağılıklı geçer” Yüksek riskli gebelikler toplumda pek çok kadını ilgilendiren bir konu. Özellikle de diyabet, astım, tansiyon gibi birtakım kronik hastalıklara sahip olan ya da tüp bebek yöntemleriyle hamile kalmış kadınların hamilelikleri sağlıklı gebelere göre biraz daha zor geçebiliyor.
6.11.2008 Cadde
Yorgunlukla nasıl başa çıkılır?
Yorgunlukla nasıl başa çıkılır? Bayram tatilinden döndünüz ama kendinizi hâlâ yorgun hissediyorsunuz... Prof. Dr. Emin Ergen yorgunluğun nedenlerini ve onunla baş etmenin ipuçlarını sıraladı
15.02.2003 Pazar
Yorgunlukla nasıl başa çıkılır?
Yorgunlukla nasıl başa çıkılır? Yorgunlukla nasıl başa çıkılır?
15.02.2003 Pazar