Kırmızı Kantaron Yağı Faydaları Nelerdir? Kırmızı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır?
Kırmızı Kantaron Yağı Faydaları Nelerdir? Kırmızı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Bitkisel yağlar; tedavi için çok eski zamanlardan beri kullanılan bir yöntemdir. Oldukça uzun senelerden beri kullanılan yağların içerisinde yer alan kırmızı kantaron yağı, hem güzelliğe olumlu etki sağlaması hem de tedavi edici özelliklerinden ötürü çok bilinen yağların içerisinde bulunur. Kırmızı kantaron yağı, aktarlarda bulunabilir. Peki, kırmızı kantaron yağı faydaları nelerdir? Kırmızı kantaron yağı nasıl kullanılır?
5.05.2021 Sağlık
Kilosu 96 bin lira! Kantaron balı Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi
Kilosu 96 bin lira! Kantaron balı Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi Türkiye’de arı kolonilerinden uzakta ve deniz seviyesinden 2 bin 500 metre yükseklikteki mağaradan çıkarılan kantaron balı, kilosu 10 bin Euro ile ( 96 bin TL) ile ‘dünyanın en pahalı balı’ olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.
28.03.2021 Ekonomi
Sarı kantaron tarifi
Sarı kantaron tarifi Sarı kantaron son zamanlar da isminden oldukça fazla bahsettiren bir çay olarak karşımıza çıkmaktadır. Birçok kişi tarafından sağladığı faydalar göz önünde bulundurularak içilen sarı kantaron çayı, bilmeyen kişiler tarafından da araştırılmaya başlanmıştır. Sarı kantaron çayını tüketmek isteyen kişiler öncelikli olarak çayla ilgili bilgi edinmek isterler. Sarı kantaron çayı nasıl yapılır? Taze sarı kantaron çayı nasıl demlenir? İşte, tüm detaylar.
24.01.2022 İçecek Tarifleri
Osmanlı'da da kullanılıyordu! Sanatçılar, futbolcular peşinde...
Osmanlı'da da kullanılıyordu! Sanatçılar, futbolcular peşinde... Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Osmanlı İmparatorluğu döneminde savaşa giden askerlerin bir an olsun yanında ayırmadığı, zor yaraları hızlı şekilde iyileştirildiği kantaron yağı ilgi görüyor.
5.05.2020 Ekonomi
Kantaronu güneş kremi olarak kullananlar dikkat!
Kantaronu güneş kremi olarak kullananlar dikkat! Prof. Dr. Fatih Satıl, kantaronun hafif güneş yanıklarına kullanılabileceğini, ancak güneş kremi yerine kantaron yağı kullanımı gibi bir hata yapıldığını söyledi.
11.07.2019 Alternatif Tıp

Benzer Haber Etiketleri