Kapalı

Kapalı

Son dakika kapalı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kapalı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kapalı haber sayfamızda...

Kapalı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 80.536 kapalı haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resepsiyonu'na katıldı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesine dair gelen soruya "Önümüzdeki hafta Sayın Özgür Özel' ile inşallah bir araya geleceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
Resmi tatil haberleri 2024 📌 Bugün bankalar açık mı, kapalı mı? 23 Nisan bugün bankalar öğlene kadar mı, tatil mi?
Resmi tatil haberleri 2024 📌 Bugün bankalar açık mı, kapalı mı? 23 Nisan bugün bankalar öğlene kadar mı, tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün kutlanıyor. Resmi tatil olmasından dolayı araştırılanlar arasında bugün bankalar açık mı merak ediliyor. Bankada işlem yapmak isteyenler, 23 Nisan bugün bankalar öğlene kadar mı, tatil mi? İşte banka şubeleri hakkında bilinmesi gerekenler
23.04.2024 Bilgi Rehberi
1 Mayıs için Taksim kararı! Vali Gül duyurdu
1 Mayıs için Taksim kararı! Vali Gül duyurdu İstanbul Valisi Davut Gül açıklamasında, sendikalara 1 Mayıs'ın Taksim'de olmayacağının iletildiğini söyledi.
23.04.2024 Haberler
1 Mayıs için Taksim kararı! Vali Gül duyurdu
1 Mayıs için Taksim kararı! Vali Gül duyurdu İstanbul Valisi Davut Gül açıklamasında, sendikalara 1 Mayıs'ın Taksim'de olmayacağının iletildiğini söyledi.
23.04.2024 Gündem
23 NİSAN HASTANE ve ECZANELER açık mı, kapalı mı? 23 Nisan Salı eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü?
23 NİSAN HASTANE ve ECZANELER açık mı, kapalı mı? 23 Nisan Salı eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı salı gününe denk geliyor. Resmi tatil nedeniyle sağlık kurum ve kuruluşlarınınaçık olup olmadığı araştırılıyor. 23 Nisan Salı günü hastane ve eczaneler çalışıyor mu, kapalı mı? İşte, detaylar...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
23 Nisan bugün bankalar açık mı, tatil mi? 💸  23 Nisan'da bankalar yarım gün mü, kapalı mı olacak?
23 Nisan bugün bankalar açık mı, tatil mi? 💸 23 Nisan'da bankalar yarım gün mü, kapalı mı olacak? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın resmi tatil olmasından dolayı bazı araştırmalar gündeme geldi. Bankada işlem yapmak isteyenler arayışa geçti. 23 Nisan'da bankalar yarım gün mü, tam gün mü kapalı merak konusu oldu. İşte 23 Nisan ile ilgili bankaları çalışma şekli...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Bugün borsa kapalı mı, açık mı? 📊 23 Nisan 2024 Salı günü borsa öğlene kadar mı açık? Borsa kapalı mı, tatil mi?
Bugün borsa kapalı mı, açık mı? 📊 23 Nisan 2024 Salı günü borsa öğlene kadar mı açık? Borsa kapalı mı, tatil mi? 23 Nisan 2024 Salı günü ile ilgili araştırmalar başladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde merak edilenler arasına giren sorulardan biri de 23 Nisan borsa açık mı? 23 Nisan 2024 Salı günü borsa öğlene kadar mı, tam gün mü açık olacak? oldu. 23 Nisan'da borsada işlem yapmak isteyenlerin bilmesi gerekenler şöyle...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil mi? Üniversiteler, okullar, iş yerleri resmi tatil mi?
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil mi? Üniversiteler, okullar, iş yerleri resmi tatil mi? Bu yılın resmi tatiller listesi merakla araştırılıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na kısa bir süre kala o gün hakkında araştırmalar da artıyor. Özellikle öğrenciler ve çalışanların gündemine oturan 23 Nisan resmi tatil mi sorusu yoğun ilgi görüyor. Peki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda okullar, üniversiteler tatil mi, iş yerleri açık mı, kapalı mı olacak?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
5 yıl aradan sonra ‘Çalışma Meclisi’
5 yıl aradan sonra ‘Çalışma Meclisi’ Bakan Vedat Işıkhan 5 yıl aradan sonra toplanacak 13. Çalışma Meclisi’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla 29-30 Nisan’da Ankara’da bir araya geleceğini açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
DSİ: Suda uzun dönemli plan şart
DSİ: Suda uzun dönemli plan şart Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nün, 2024-2028 Stratejik Planı’nda, iklim değişikliğinin Türkiye’nin su kaynakları üzerindeki etkilerine işaret edilerek, “uzun dönemli eylem planları” hazırlanması gerektiği vurgulandı.
23.04.2024 Ekonomi
Gerilim yaratan konular masada
Gerilim yaratan konular masada Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın üç günlük Türkiye ziyareti başladı. Steinmeier’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde Gazze, AB’ye üyelik süreci, Eurofighter alımı, Almanya’da terör örgütlerinin etkinliği gibi konular ele alınacak.
23.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan penaltı tepkisi! Puan durumu cevabı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan penaltı tepkisi! Puan durumu cevabı Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçından sonra konuştu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Tayvan'da peş peşe büyük depremler
Tayvan'da peş peşe büyük depremler Tayvan'da peş peşe iki büyük deprem meydana geldi. Deprem, Tayvan’ın doğusunda 6 ve 6.1 büyüklüğünde oldu. İşte detaylar...
22.04.2024 Dünya
23 Nisan nedeniyle Valinin koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri yaktı
23 Nisan nedeniyle Valinin koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri yaktı 23 Nisan nedeniyle Hatay'da Vali Mustafa Masatlı'nın koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri ısıttı. İşte o detaylar...
22.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak ziyaretinin ikinci durağı olan Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ve IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KDP Başkanı Mesut Barzani ile de bir araya geldi.
22.04.2024 Gündem
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu Bursa İnegöl korkunç bir olay gerçekleşti. Boş bir arazide 6’sı yavru 7 kedi parçalanmış halde bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
Kız Kulesi'ne gidecekler dikkat! 1 hafta kapalı olacak
Kız Kulesi'ne gidecekler dikkat! 1 hafta kapalı olacak Kız kulesini ziyarete gidecekler için uyarı geldi. Adanın bir hafta kapatılacağını açıklandı. İşte o tarihler...
22.04.2024 Gündem
Kuyumcudan şoke eden plan! 'Sigortadan para almak için aracını yaktı'
Kuyumcudan şoke eden plan! 'Sigortadan para almak için aracını yaktı' Samsun'da bir kuyumcu, 'sigortadan para almak için araç kundakladığı' iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklandı.
22.04.2024 Gündem
Tane tane pirinç pilavının sırrı meğer buymuş! Tel tel dökülüyor, lapa olmuyor
Tane tane pirinç pilavının sırrı meğer buymuş! Tel tel dökülüyor, lapa olmuyor Türk kültüründe pirinç pilavı ayrı bir yere sahiptir. Hem lezzetiyle hem de yapımıyla insanların beğenisini kazanmış bu basit ancak etkileyici yemek, her sofranın vazgeçilmezidir. Ancak, mükemmel bir pirinç pilavı yapmak sanıldığı kadar kolay değildir. Tane tane pirinç pilavının sırrı meğer buymuş…
22.04.2024 Yemek
Darbettiği doktoru tehdit edince tutuklanmıştı! Yeniden tahliye oldu
Darbettiği doktoru tehdit edince tutuklanmıştı! Yeniden tahliye oldu Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde annesinin ölümü sonrası doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktor B.B.Ö.'yü yumruklayan Volkan Kuşçu, ikinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... Bölgesel savaşa ramak kala! Orta Doğu'nun kaderini değiştiren görüşme 2 hafta sonra ortaya çıktı
Gazze'deki savaşta son dakika... Bölgesel savaşa ramak kala! Orta Doğu'nun kaderini değiştiren görüşme 2 hafta sonra ortaya çıktı ABD'nin Netzah Yehuda'ya yaptırım uygulayacağı haberi bile İsrail'i karıştırmaya yetti, 7 Ekim baskınına tatilde yakalanan istihbarat direktörü ise istifa eden ilk üst düzey isim oldu. New York Times gazetesi ise Orta Doğu'nun kaderinin kapalı kapılar ardında nasıl değiştiğini dünyaya duyurdu.
22.04.2024 Dünya
Muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi! Ortalık karıştı
Muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi! Ortalık karıştı Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi. Kurada muhtar olamayan aday, YSK'ya itirazda bulunarak kuranın kapalı kutuda yapılmasını talep etti.
22.04.2024 Haberler
Muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi! Ortalık karıştı
Muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi! Ortalık karıştı Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi. Kurada muhtar olamayan aday, YSK'ya itirazda bulunarak kuranın kapalı kutuda yapılmasını talep etti.
22.04.2024 Gündem
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin CHP Genel Başkanı Özel, il ve ilçe başkanlarına, birinci ve ikinci derecede yakınları için belediyeler-den iş ya da benzeri bir talepte bulunmamalarını söyledi. Özel, her düzeyde partiye katılmak iste-yenler olduğunu ancak bunu zamana yayacaklarını ifade etti.
22.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kapalı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.