Kapalı Mı

Kapalı Mı

Son dakika kapalı mı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kapalı mı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kapalı mı haber sayfamızda...

Kapalı Mı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.373 kapalı mı haberi bulunmuştur.
BAYRAMDA (bugün) KUYUMCULAR AÇIK MI? Kuyumcular ne zaman açılacak?
BAYRAMDA (bugün) KUYUMCULAR AÇIK MI? Kuyumcular ne zaman açılacak? Bayramda kuyumcuların açık olup olmayacağı merak edilen konulardan birisi. Bilindiği gibi Ramazan Bayramı dini bayramlar kapsamında resmi tatil olarak kabul ediliyor. Ramazan Bayramı'nda ise kamu kurumları resmi tatil ilan ediliyor. Vatandaşlar kuyumcuların bayramda açık mı kapalı mı olduğu sorgulanıyor. Peki, bayramda kuyumcular açık mı, kaça kadar açık? Kuyumcular ne zaman açılacak?
11.04.2024 Bilgi Rehberi
MARKETLER AÇIK MI, KAPALI MI? Bayramda marketler açık mı? Ramazan Bayramı 1-2-3. gün market çalışma saatleri
MARKETLER AÇIK MI, KAPALI MI? Bayramda marketler açık mı? Ramazan Bayramı 1-2-3. gün market çalışma saatleri Ramazan Bayramı süresince marketlerin açık olup olmayacağı merak edilmeye devam ediyor. A101, BİM, ŞOK, Migros, Carrefour gibi perakende satış yapılan marketlerin bayram süresince açık olup olmayacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Bayramda marketler açık olacak mı?
11.04.2024 Bilgi Rehberi
Bayramda (bugün) alışveriş merkezi AVM'ler açık mı, kapalı mı? Ramazan Bayramı'nda AVM çalışma saatleri: AVM'ler kaça kadar açık?
Bayramda (bugün) alışveriş merkezi AVM'ler açık mı, kapalı mı? Ramazan Bayramı'nda AVM çalışma saatleri: AVM'ler kaça kadar açık? Alışveriş Merkezi çalışma saatleri Google'da aranıyor. 2024 Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte bayram tatilinde AVM'lere gidecek olanlar AVM'lerin saat kaçta açılıp kaçta kapandığını merak ediyor. AVM'ler bayramda açık olacak mı? İşte AVM çalışma saatleri.
11.04.2024 Bilgi Rehberi
RAMAZAN BAYRAMI'NDA ECZANELER AÇIK MI, kaça kadar açık? Ramazan Bayramı tatilinde eczane çalışma saatleri
RAMAZAN BAYRAMI'NDA ECZANELER AÇIK MI, kaça kadar açık? Ramazan Bayramı tatilinde eczane çalışma saatleri Bayramda eczanelerin açık olup olmayacağı merak edilen konulardan birisi. Bilindiği gibi Ramazan Bayramı dini bayramlar kapsamında tatil olarak kabul ediliyor. Ramazan Bayramı'nda ise kamu kurumları resmi tatil ilan ediliyor. Halk sağlığı için önemli kuruluşların başında gelen eczanelerin bayramda açık mı kapalı mı olduğu sorgulanıyor. Peki, Bayramda eczaneler açık mı, kaça kadar açık? İşte Ramazan Bayramı eczane çalışma saatleri…
10.04.2024 Bilgi Rehberi
BUGÜN (BAYRAMDA) ECZANELER VE HASTANELER AÇIK MI, KAPALI MI? Bugün eczaneler ve hastaneler çalışıyor mu? İşte bayram günlerinde sağlık hizmeti
BUGÜN (BAYRAMDA) ECZANELER VE HASTANELER AÇIK MI, KAPALI MI? Bugün eczaneler ve hastaneler çalışıyor mu? İşte bayram günlerinde sağlık hizmeti Ramazan Bayramı bugün başladı. Bayram gününde ilaca ve doktora ihtiyaç duyanlar, eczaneler ve hastaneler hakkında bilgi almak için arayışa geçti. Peki Bayramda eczaneler, hastaneler açık mı, kapalı mı? Bugün eczaneler ve hastaneler çalışıyor mu, tatil mi?
10.04.2024 Bilgi Rehberi
BUGÜN NOTERLER AÇIK MI? 9-10 Nisan bugün ve yarın noter açık mı kapalı mı olacak? Ramazan Bayramı tatilinde noterler çalışıyor mu?
BUGÜN NOTERLER AÇIK MI? 9-10 Nisan bugün ve yarın noter açık mı kapalı mı olacak? Ramazan Bayramı tatilinde noterler çalışıyor mu? Ramazan Bayramı tatilinde noterde vekaletname, tespit tutanağı gibi işlerini tamamlamak isteyen vatandaşlar, noterlerin açık olup olmayacağını merak ediyor. Tatil öncesinde resmi işlerini tamamlamak isteyenler "Bayramda ve Arefe günü noterler açık mı? 9-10 Nisan noter açık mı kapalı mı olacak? Ramazan Bayramı tatilinde noterler çalışıyor mu?" sorularının cevabını arıyor. İşte detaylar…
9.04.2024 Bilgi Rehberi
Borsa şu an açık mı, bayram tatili başladı mı? Borsa ne zaman açılacak? İşte borsa işlemlerinde başlangıç tarihi
Borsa şu an açık mı, bayram tatili başladı mı? Borsa ne zaman açılacak? İşte borsa işlemlerinde başlangıç tarihi Bugün borsada işlem yapmak isteyenler, borsa saat kaça kadar açık bilgi almak istiyor. Ramazan Bayramı arefesi olmasından dolayı bugün borsa açık mı, kapalı mı soruları yoğun ilgi görüyor. İşte 9 Nisan borsa çalışma saatleri
9.04.2024 Bilgi Rehberi
8 NİSAN YARIN BANKALAR AÇIK MI? 8 Nisan 2024 Pazartesi günü bankalarda işlem yapılıyor mu, şubeler hizmete kapalı mı?
8 NİSAN YARIN BANKALAR AÇIK MI? 8 Nisan 2024 Pazartesi günü bankalarda işlem yapılıyor mu, şubeler hizmete kapalı mı? Haftanın son gününde önümüzdeki günler hakkında araştırma başladı. Ramazan ayının son günlerinde bayram heyecanı şimdiden yaşanıyor. Ramazan Bayramı bu yıl hafta içi günlerine denk geliyor. Akıllara ise bazı sorular geliyor. Bunlardan biri de bankalarla ilgili. Peki 8 Nisan'da bankalar açık mı, kapalı mı? 8 Nisan 2024 Pazartesi bankalar çalışıyor mu, resmi tatil mi?
6.04.2024 Bilgi Rehberi
BORSA BUGÜN (1 NİSAN) AÇIIK MI? Borsa İstanbul bugün açıldı mı, işlem görüyor mu?
BORSA BUGÜN (1 NİSAN) AÇIIK MI? Borsa İstanbul bugün açıldı mı, işlem görüyor mu? 1 Nisan Pazartesi (Bugün) Borsa İstanbul açık mı sorusunun yanıtı araştırma konusu olmaya devam ediyor. Borsa'yı yakından takip eden vatandaşlar 31 Mart seçimleri sonrasında 1 Nisan (Bugün) için okullar ve sandık görevlilerine tatil olacağının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul bugün işlem görecek mi sorusuna yanıt arıyor. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...
1.04.2024 Bilgi Rehberi
1 NİSAN (BUGÜN) BANKALAR AÇIK MI? Seçimin ertesi günü bankalar çalışacak mı, kapalı mı olacak?
1 NİSAN (BUGÜN) BANKALAR AÇIK MI? Seçimin ertesi günü bankalar çalışacak mı, kapalı mı olacak? 31 Mart 2024 yerel seçimin sonlanmasının akabinde 1 Nisan Pazartesi günü bankaların açık olup olmayacağı gündeme geldi. Oylarını kullanan vatandaşlar, 1 Nisan Pazartesi bankaların çalışma durumunu merak ediyor. Peki 1 Nisan'da (bugün) bankalar açık mı? Seçimin ertesi günü bankalar çalışacak mı, kapalı mı olacak?
1.04.2024 Bilgi Rehberi
1 Nisan (bugün) AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı olacak?
1 Nisan (bugün) AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı olacak? 31 Mart 2024 yerel seçimin sonlanmasının akabinde 1 Nisan Pazartesi günü AVM'ler ve marketlerin açık olup olmayacağı gündeme geldi. Oylarını kullanan vatandaşlar, 1 Nisan Pazartesi AVM'lerin ve marketlerin durumunu merak ediyor. Peki 1 Nisan'da AVM'ler ve marketler açık mı?
31.03.2024 Bilgi Rehberi
YARINKİ TARİH: 1 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ? 1 Nisan nereler tatil, üniversiteler tatil mi olacak? Pazartesi bankalar, adliyeler, noterler açık mı, kapalı mı?
YARINKİ TARİH: 1 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ? 1 Nisan nereler tatil, üniversiteler tatil mi olacak? Pazartesi bankalar, adliyeler, noterler açık mı, kapalı mı? Seçimden sonrakim gün tatil mi? 31 Mart Pazar günü Mahalli İdareler Seçimi gerçekleşiyor. Seçim sandıkları ise okullara kuruldu. Seçimden sonrak gün 1 Nisan'da ise okullar, üniversiteler, kamu kurumları tatil olacak mı? MEB'den açıklama geldi! Peki, yarın nereler, hangi kurumlar tatil?
31.03.2024 Bilgi Rehberi
SEÇİM GÜNÜ KAPALI OLAN YERLER 31 MART PAZAR | Seçim günü AVM'ler, kafeler, pazar yerleri ve kahvehaneler kapalı mı, açık mı?
SEÇİM GÜNÜ KAPALI OLAN YERLER 31 MART PAZAR | Seçim günü AVM'ler, kafeler, pazar yerleri ve kahvehaneler kapalı mı, açık mı? Mahalli İdareler Seçimleri 31 Mart Pazar günü 81 vilayette gerçekleşecek. Seçim günü yasakları kapsamında bazı mekanlar kapalı olacak veya çalışma saatleri değişecek. Seçmenler de 31 Mart seçim günü kapalı yerleri araştırıyor. Peki, seçim günü (yarın) nereler kapalı olacak? AVM, kahvehane, market ve kafeler kapalı mı, açık mı?
31.03.2024 Bilgi Rehberi
SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: 🔴 YSK 31 Mart Pazar seçim günü yasakları neler, saat kaçta başlıyor, bitiyor?
SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: 🔴 YSK 31 Mart Pazar seçim günü yasakları neler, saat kaçta başlıyor, bitiyor? Yerel Seçimler 31 Mart Pazar günü düzenleniyor. Seçim yasakları ardından oy verilecek seçim günü de bazı yasaklar/kısıtlamalar söz konusu oluyor. YSK'nın duyurduğu seçim günü yasakları neler? Seçim günü nereler açık, nereler kapalı? 31 Mart Pazar günü kafeler ve AVM'ler açık mı, kapalı mı?
30.03.2024 Bilgi Rehberi
OKUL HABERLERİ ✅ 1 Nisan 2024 Pazartesi okullar tatil mi oldu? MEB paylaştı: Seçim sonrasındaki 1 Nisan'da okul var mı, yok mu? Öğrencilerin dikkatine...
OKUL HABERLERİ ✅ 1 Nisan 2024 Pazartesi okullar tatil mi oldu? MEB paylaştı: Seçim sonrasındaki 1 Nisan'da okul var mı, yok mu? Öğrencilerin dikkatine... 1 Nisan 2024 Pazartesi günü okullar tatil mi? 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden sonraki gün olan 1 Nisan tarihi ile ilgili hangi kararlar alındı? Okullarda düzenlenecek olan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri, gündeme 1 Nisan'da okullar tatil mi sorusunu getirdi. Peki 1 Nisan okullar tatil mi? Seçimden sonraki gün nereler tatil? 1 Nisan Pazartesi resmi tatil mi? Okullar, bankalar, hastaneler açık mı, kapalı mı, nereler açık? MEB'den 1 Nisan açıklaması geldi.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
1 NİSAN TATİL Mİ? 31 Mart Yerel Seçimlerden sonraki gün 1 Nisan Pazartesi okullar tatil mi, okul var mı?
1 NİSAN TATİL Mİ? 31 Mart Yerel Seçimlerden sonraki gün 1 Nisan Pazartesi okullar tatil mi, okul var mı? 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine kısa süre kaldı. Türkiye, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne hazırlanıyor. Seçimler 31 Mart Pazar gününe denk geliyor. Ertesi gün okulların olup olmadığı ise öğrencilerin gündeminde. Peki, 1 Nisan Pazartesi okullar tatil mi? Seçimden sonra okullar kapalı mı, açık mı?
2.03.2024 Bilgi Rehberi
GALATA KULESİ KAPALI MI? Galata Kulesi ziyarete kapalı mı, ne zaman açılacak? 2024 Galata Kulesi giriş ücreti
GALATA KULESİ KAPALI MI? Galata Kulesi ziyarete kapalı mı, ne zaman açılacak? 2024 Galata Kulesi giriş ücreti İstanbul’un ilk mevlevihanesi olarak bilinen Galata Kulesi, İstanbul'u ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Gün içinde sayısız kişinin ziyaret ettiği Galata Kulesi hakkında Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Peki, Galata Kulesi ziyarete kapalı mı?
24.02.2024 Bilgi Rehberi
OKULLAR TATİL Mİ HABERİ 📌 BUGÜN OKUL VAR MI, YOK MU? 6 Şubat Bugün okullar tatil mi, nerede, hangi ilde tatil oldu? İşte Valilik duyurusu
OKULLAR TATİL Mİ HABERİ 📌 BUGÜN OKUL VAR MI, YOK MU? 6 Şubat Bugün okullar tatil mi, nerede, hangi ilde tatil oldu? İşte Valilik duyurusu Bugün okullarda 2. dönemin ikinci günü. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri kaldığı yerden okula devam etmeye başlarken, bugün 6 Şubat olması bazı soruları gündeme getirdi. Geçtiğimiz yıl 6 Şubat tarihinde 11 ili etkileyen ve Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem felaketi meydana gelmişti. Üzerinden tam 1 yıl geçti. Milyonlarca vatandaş, bu depremdeki kayıplarımızı bir an dahi unutmadı. Böyle bir hassas tarih ile ilgili de resmi tatil listesinde yer aldı mı merak konusu oldu. Öğrenciler ve çalışanlar 6 Şubat tatil mi sorusuna cevap aramaya başladı. Peki 6 Şubat okullar tatil mi? 2024 Bugün resmi tatil mi, okullar ve iş yerleri açık mı, kapalı mı olacak?
6.02.2024 Bilgi Rehberi
YARIN TATİL Mİ, İŞ YERLERİ AÇIK MI, KAPALI MI OLACAK?  🗓 İstanbul'daki iş yerleri 29 Ocak 2024 Pazartesi tatil ilan edilir mi? Hamileler ve engelli vatandaşlar idari izinli sayılır mı?
YARIN TATİL Mİ, İŞ YERLERİ AÇIK MI, KAPALI MI OLACAK? 🗓 İstanbul'daki iş yerleri 29 Ocak 2024 Pazartesi tatil ilan edilir mi? Hamileler ve engelli vatandaşlar idari izinli sayılır mı? İstanbul hava durumundaki kar yağışı göstergesi çalışan İstanbulluları meraklandırdı. Tüm çalışanlar yarın tatil mi sorusuna cevap ararken, hamileler ve engelli vatandaşlar da Olumsuz hava şartlarından dolayı iş yerleri yarın (29 Ocak) tatil olacak mı sorusuna cevap arıyor. İşte konuya ilişkin son güncel durum.
28.01.2024 Bilgi Rehberi
Döviz büroları çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Döviz büroları kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
Döviz büroları çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Döviz büroları kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Döviz büroları hafta sonu açık mı? Döviz bürolarında işi olan vatandaşlar haftasonu, cumartes-pazar günleri, Döviz büroları çalışıp çalışmadıklarını merak ediyor. İşte Döviz bürolarının çalışma saatleri...
9.01.2024 Gündem
Halk Eğitimi Merkezi çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Halk Eğitim Merkezleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
Halk Eğitimi Merkezi çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Halk Eğitim Merkezleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Halk Eğitim Merkezleri çalışma saati? Cumartesi ve Pazar hafta sonu açık mı, kapalı mı? Çalışma saatleri ve mesai saatleri ile saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor. İşte tüm detaylar...
9.01.2024 Gündem
MECLİS TATİL Mİ, NE ZAMAN AÇILACAK 2024? Meclis kapalı mı, TBMM hangi tarihte açılıyor?
MECLİS TATİL Mİ, NE ZAMAN AÇILACAK 2024? Meclis kapalı mı, TBMM hangi tarihte açılıyor? TBMM kapalı mı, açık mı, tatil mi? soruları çeşitli gündem maddelerini bekleyenler tarafından yöneltiliyor. Genel Kurulda Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin görüşmelerinin tamamlanması ardından Meclis ara vermişti. Peki, 2024 Meclis ne zaman açılıyor?
6.01.2024 Bilgi Rehberi
1 OCAK BORSA açık mı, tatil mi? 1 Ocak Pazartesi borsa kapalı mı, açık mı? 2024 borsanın kapalı olduğu tarihler...
1 OCAK BORSA açık mı, tatil mi? 1 Ocak Pazartesi borsa kapalı mı, açık mı? 2024 borsanın kapalı olduğu tarihler... Borsa çalışma takvimi, 2024 yılının ilk günü yeniden öne çıktı. Yeni yıl heyecanı yaşanırken bir yandan da borsada işlem yapacaklar 'borsa açık mı, kapalı mı?' sorusunu yöneltiyor. 1 Ocak bugün borsa çalışıyor mı? İşte, borsanın kapalı olduğu tarihler...
1.01.2024 Bilgi Rehberi
Bugün hastaneler (poliklinikler) açık mı, kapalı mı? 1 Ocak 2024 Hastaneler (doktorlar) resmi tatilde mi?
Bugün hastaneler (poliklinikler) açık mı, kapalı mı? 1 Ocak 2024 Hastaneler (doktorlar) resmi tatilde mi? Yeni yıla girdik. Yeni yılın ilk gününde merak edilenler arasına 1 Ocak hastaneler ve Eczaneler tatil mi? sorusu girdi. Bugün hastaneye ve ya eczaneye gidecek olan vatandaşlar, 1 Ocak 2024 Hastaneler ve eczaneler açık mı, kapalı mı? öğrenmek istiyor.
1.01.2024 Bilgi Rehberi
1 OCAK BANKALAR (şubeler) açık mı, kapalı mı 2024? BUGÜN Bankalar saat kaça kadar çalışıyor? 💸 1 Ocak  BUGÜN BANKALAR tatil mi?
1 OCAK BANKALAR (şubeler) açık mı, kapalı mı 2024? BUGÜN Bankalar saat kaça kadar çalışıyor? 💸 1 Ocak BUGÜN BANKALAR tatil mi? Yeni yıla girer girmez merak edilenlerin arasında bankalar oldu. 1 Ocak resmi tatil olmasından dolayı bankaların mesai durumu merak konusu oldu. Bankada işlem yapacak olan vatandaşlar, 1 Ocak bankalar açık mı, saat kaça kadar açık? 1 Ocak 2024 Bugün bankalar tatil mi? araştırıyor. İşte bugün bankaya gitmesi gereken vatandaşların bilmesi gerekenler
1.01.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Kapalı Mı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.