Kapalı Yollar

Kapalı Yollar

Son dakika kapalı yollar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kapalı yollar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kapalı yollar haber sayfamızda...

Kapalı Yollar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.590 kapalı yollar haberi bulunmuştur.
YILBAŞINDA KAPALI YOLLAR İSTANBUL: Yılbaşında hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 31 Aralık - 1 Ocak Alternatif yollar...
YILBAŞINDA KAPALI YOLLAR İSTANBUL: Yılbaşında hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 31 Aralık - 1 Ocak Alternatif yollar... Yeni yıl heyacanı tüm yurdu sardı! İllerde de tedbirler alınmaya devam ediyor. İstanbul Valiliği bazı yolların yılbaşında araç trafiğine kapatılacağını duyurdu. İstanbullular ise yılbaşında hangi yolları kullanmaları gerektiğini araştırıyor. 31 Aralık İstanbuş'da hangi yollar kapalı?
30.12.2023 Bilgi Rehberi
Ankara'da hangi yollar trafiğe kapalı? 10 Kasım 2023 Bugün hangi yollar kapalı? Ankara'da trafiğe kapalı yollar
Ankara'da hangi yollar trafiğe kapalı? 10 Kasım 2023 Bugün hangi yollar kapalı? Ankara'da trafiğe kapalı yollar Bugün Ankara'da kapalı olan yollar Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından duyuruldu. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü sebebiyle trafiğe kapalı olan yollar belli oldu. Peki, bugün hangi yollar hangi kapalı olacak?
10.11.2023 Bilgi Rehberi
İSTANBUL KAPALI YOLLAR LİSTESİ! 5 Kasım İstanbul Maratonu kapalı yollar ve alternatif güzergahlar...
İSTANBUL KAPALI YOLLAR LİSTESİ! 5 Kasım İstanbul Maratonu kapalı yollar ve alternatif güzergahlar... İstanbul'da bugün gerçekleştirilen Yüzyılın Koşusu adıyla İstanbul 45. Maratonu süresince bazı yolların trafiğe kapalı olacağı açıklandı. İstanbul'da hafta sonu trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belli oldu. İşte İstanbul'da 5 Kasım trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar...
5.11.2023 Bilgi Rehberi
İSTANBUL MARATONU (YÜZYILIN KOŞUSU) başladı mı, saat kaçta bitecek?🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️ 5 Kasım 2023 Pazar İstanbul Maratonu için kapalı yollar neresi, açık güzergah listesi 2023
İSTANBUL MARATONU (YÜZYILIN KOŞUSU) başladı mı, saat kaçta bitecek?🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️ 5 Kasım 2023 Pazar İstanbul Maratonu için kapalı yollar neresi, açık güzergah listesi 2023 5 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan İstanbul Maratonu için heyecan dorukta. 45. Yılını yaşayacak olan Kıtaları birleştiren İstanbul Maratonu ne zaman, saat kaçta başlıyor, kaçta bitecek? Peki İstanbul Maratonu için kapalı yollar neresi, açık güzergah listesi 2023 nedir?
5.11.2023 Bilgi Rehberi
5 KASIM PAZAR TRAFİĞE KAPALI YOLLAR/ALTERNATİF YOLLAR! Pazar günü İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı?
5 KASIM PAZAR TRAFİĞE KAPALI YOLLAR/ALTERNATİF YOLLAR! Pazar günü İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı? 5 Kasım 2023 Pazar günü trafiğe kapalı olan yolların listesi İstanbul Valiliği tarafından duyuruldu. Yapılan açıklamada 45. İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yolların araç trafiğine kapalı olacağı belirtildi. Peki, Pazar günü hangi yollar kapalı olacak? İşte Valilik tarafından yayınlanan kapalı yollar ve alternatif yollar listesi.
4.11.2023 Bilgi Rehberi
İstanbul'da 29 Ekim kutlamaları nedeniyle trafiğe kapılaacak yollar
İstanbul'da 29 Ekim kutlamaları nedeniyle trafiğe kapılaacak yollar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri nedeniyle saat 06.00'dan itibaren Vatan Caddesi ve bağlantı yolları trafiğe kapatıldı.
29.10.2023 Gündem
Bugün (28 Ekim) yollar kapalı mı, hangi yollar kapalı? Bugün hangi yollar açık? İşte bugünkü ulaşım güzergahı
Bugün (28 Ekim) yollar kapalı mı, hangi yollar kapalı? Bugün hangi yollar açık? İşte bugünkü ulaşım güzergahı Bugün Büyük Filistin Mitingi düzenlenecek. Bundan dolayı bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Yola çıkacak olan vatandaşlar, bugün hangi yollar kapalı öğrenmek istiyor. İşte 28 Ekim 2023 Cumartesi gününe ait ulaşım güzergahı...
28.10.2023 Bilgi Rehberi
Yarınki açık ve kapalı yollar: 28 Ekim'de yollar kapalı mı? 28 Ekim'de hangi yollar kapalı, açık güzergahlar neresi?
Yarınki açık ve kapalı yollar: 28 Ekim'de yollar kapalı mı? 28 Ekim'de hangi yollar kapalı, açık güzergahlar neresi? 28 Ekim'de Filistin mitingi düzenlenecek. Bazı yollar ise kapanacak. Vatandaşlar ise hangi yolların kapalı hangi yolların açık olacağı hakkında bilgi almak istiyor. İşte 28 Ekim açık güzergahlar...
27.10.2023 Bilgi Rehberi
29 Ekim Kapalı Yollar: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İstanbul'da trafiğe kapalı yollar hangileri?
29 Ekim Kapalı Yollar: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İstanbul'da trafiğe kapalı yollar hangileri? Cumhuriyet Bayramı bu yıl tüm coşkuyla kutlanacak! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla köprü geçişlerine dair İstanbul Valiliği'nden açıklama gelmişti. 29 Ekim nedeniyle dışarıda olacaklar ise '' 29 Ekim kapalı olan yollar hangileri?'' sorusunu yöneltiyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar kapalı?
27.10.2023 Bilgi Rehberi
24 EKİM TRAFİĞE KAPALI OLAN YOLLAR: Bugün hangi yollar kapalı, ne zaman açılacak? Araç trafiğine kapalı yollar
24 EKİM TRAFİĞE KAPALI OLAN YOLLAR: Bugün hangi yollar kapalı, ne zaman açılacak? Araç trafiğine kapalı yollar Bugün bazı yollar İstanbul'da kapalı olacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları provaları nedeniyle 24 Ekim Salı günü araç trafiğine kapalı olan yollar araştırılıyor. Peki, bugün hangi yollar trafiğe kapalı? İşte alternatif yollar.
24.10.2023 Bilgi Rehberi
GÜZERGAH HABERİ: Tour Of İstanbul Bisiklet Yarışından 🚲dolayı hangi yollar kapalı? İstanbul'da 1 Ekim Tour Of İstanbul Bisiklet Yarışları için hangi yollar kapalı?
GÜZERGAH HABERİ: Tour Of İstanbul Bisiklet Yarışından 🚲dolayı hangi yollar kapalı? İstanbul'da 1 Ekim Tour Of İstanbul Bisiklet Yarışları için hangi yollar kapalı? İstanbul’da 1 Ekim'de düzenlenecek 'Tour Of İstanbul Bisiklet Yarışları' programı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Hafta sonu dışarı çıkacak vatandaşlar ise meraklandı. Peki Tour Of İstanbul Bisiklet Yarışından dolayı hangi yollar kapalı? İstanbul'da 1 Ekim Tour Of İstanbul Bisiklet Yarışları için hangi yollar kapalı, alternatif güzergahlar neresi?
30.09.2023 Bilgi Rehberi
İstanbullular dikkat! İşte trafiğe kapatılan yollar
İstanbullular dikkat! İşte trafiğe kapatılan yollar 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle, İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı.
30.08.2023 Haberler
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapanıyor
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapanıyor 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek genel prova için Vatan Caddesi araç trafiğine kapatıldı.
27.08.2023 Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bugün Beyoğlu ve Maltepe'de bazı yollar trafiğe kapatılacak.
1.05.2023 Gündem
1 MAYIS KAPALI OLAN YOLLAR: 1 Mayıs Pazartesi (Bugün) hangi yollar trafiğe kapalı? İşte, alternatif yollar
1 MAYIS KAPALI OLAN YOLLAR: 1 Mayıs Pazartesi (Bugün) hangi yollar trafiğe kapalı? İşte, alternatif yollar 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle kamu kurum ve kuruluşları resmi tatil oluyor. Diğer yandan 1 Mayıs'ta kapalı olacak yol ve güzergahlar ile alternatif yollar paylaşıldı. Peki, bugün hangi yollar kapalı, hangi yollar açık olacak?
1.05.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Soylu'dan HDP sıralarına sert sözler! Biz sizin ağababalarınıza boyun eğmedik size hiç eğmeyiz!
Bakan Soylu'dan HDP sıralarına sert sözler! Biz sizin ağababalarınıza boyun eğmedik size hiç eğmeyiz! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'de bütçe görüşmelerinde açıklama yaptı. Bakan Soylu yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetin yüzüncü yılında dağlarda bir tek terörist kalmayacak. Her türlü terörle mücadeleyi yapıyoruz. İçeride nefes aldırmıyoruz. İnlerine gireceğiz diye söz vermiştik. İnlerine girdik girmeye devam ediyoruz." dedi.
10.12.2022 Gündem
Şırnak’ta mevsimin ilk karı 1 metreyi buldu
Şırnak’ta mevsimin ilk karı 1 metreyi buldu Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde mevsimin ilk karı 1 metreyi geçti. Karla mücadele timleri kapalı yolları açmak için seferber oldu.
1.12.2022 Haberler
10 KASIM HANGİ YOLLAR KAPALI 2022? 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü köprüler, yollar ve toplu taşıma (otobüs, metro, metrobüs) ücretsiz mi?
10 KASIM HANGİ YOLLAR KAPALI 2022? 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü köprüler, yollar ve toplu taşıma (otobüs, metro, metrobüs) ücretsiz mi? 10 Kasım'da yollar ve köprü geçişleri hakkında aramalar başladı. Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla Ankara'da ise bazı yollar trafiğe kapatıldı. 10 Kasım'da illerin birçok noktasında Mustafa Kemal Atatürk'ü anma töreni düzenleniyor. Peki, 10 Kasım'da hangi yollar trafiğe kapalı, toplu taşıma ücretsiz mi?
10.11.2022 Bilgi Rehberi
İstanbul Maratonu için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul Maratonu için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 44.’sü düzenlenen İstanbul Maratonu nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü araç trafiğine kapatıldı.
6.11.2022 Haberler
29 EKİM HANGİ YOLLAR KAPALI? İstanbul ve Ankara bugün trafiğe kapalı yollar listesi...
29 EKİM HANGİ YOLLAR KAPALI? İstanbul ve Ankara bugün trafiğe kapalı yollar listesi... 29 Ekim trafiğe kapalı olan yollar araştırılmaya başlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri bugün gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bazı yollara trafiğe kapatılacak. Ankara ve İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar araştırılıyor. Peki bugün 29 Ekim'de trafiğe kapalı olan yollar hangileri 2022, alternatif güzergahlar nedir?
29.10.2022 Bilgi Rehberi
Vatan Caddesi neden kapalı? 22 Ekim Cumartesi (bugün) Vatan Caddesi kapalı mı, açık mı?
Vatan Caddesi neden kapalı? 22 Ekim Cumartesi (bugün) Vatan Caddesi kapalı mı, açık mı? İstanbul Valiliği araç trafiğine kapatılacak yollar ve alternatif güzergahların listesini paylaştı. Bu gelişmenin hemen ardından "Vatan Caddesi neden kapalı? 22 Ekim Cumartesi (bugün) Vatan Caddesi kapalı mı?" soruları gelmeye başladı.
22.10.2022 Bilgi Rehberi
Bugün Ankara'da hangi yollar kapalı olacak? 13 Ekim Ankara trafiğe kapalı yollar ve güzergahlar
Bugün Ankara'da hangi yollar kapalı olacak? 13 Ekim Ankara trafiğe kapalı yollar ve güzergahlar Ankara'da 13 Ekim günü bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Ankara'nın Başkent Oluşunun 99. yıl dönümü kutlamaları ve de Başkent Kültür Yolu Festivali dolayısıyla bazı güzergahlar araç geçişine kapalı olacak. 13 Ekim (bugün) Ankara'da hangi yollar, neden trafiğe kapalı?
13.10.2022 Bilgi Rehberi
KAPALI YOLLAR: Bugün hangi yollar kapalı? İşte 15 Temmuz'da İstanbul'da kapalı olan yollar
KAPALI YOLLAR: Bugün hangi yollar kapalı? İşte 15 Temmuz'da İstanbul'da kapalı olan yollar Kapalı olan yolların listesi yayımlandı. 15 Temmuz için düzenlenecek anma programı nedeniyle İstanbul'da bugün bazı yollar kapalı olacak. İşte Valilik tarafından yayımlanan kapalı yollar listesi.
15.07.2022 Bilgi Rehberi
İstanbul'da Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları! Bu yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları! Bu yollar trafiğe kapatıldı Trabzonspor’un Yenikapı miting alanında düzenleyeceği şampiyonluk kutlamaları nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı.
8.05.2022 Gündem
Motosiklet ambulanslar görev başında
Motosiklet ambulanslar görev başında Kırıkkale'de trafiğin yoğun olduğu veya trafiğe kapalı bölgelerde ilk müdahalelerde kullanılan özel donanımlı motosiklet ambulanslar, vakalara dakikalar içerisinde ulaşılmasını sağlıyor.
27.04.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kapalı Yollar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.