Kapanış Rekoru

Kapanış Rekoru

Son dakika kapanış rekoru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kapanış rekoru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kapanış rekoru haber sayfamızda...

Kapanış Rekoru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 222 kapanış rekoru haberi bulunmuştur.
Borsa'dan tarihi rekor!
Borsa'dan tarihi rekor! Haftanın ilk gününde Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi 5.504 puanla kapanış rekorunu kırdı.
26.12.2022 Uzmanpara
Borsada yeni rekor
Borsada yeni rekor Borsa İstanbul, haftaya çifte rekorla başladı.
6.09.2022 Ekonomi
Bakan Nebati'den 'Borsa İstanbul' açıklaması
Bakan Nebati'den 'Borsa İstanbul' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "BIST 100 Endeksi dün tarihinin en yüksek kapanışını gerçekleştirerek bir rekora imza attı. Piyasalarımızdaki güven ve istikrar iklimini güçlendirecek adımları atmaya hız kesmeden devam edeceğiz." dedi.
13.04.2022 Ekonomi
Piyasalar yoğun veri gündemine odaklandı
Piyasalar yoğun veri gündemine odaklandı Küresel pay piyasaları enflasyon endişeleriyle karışık bir seyir izlerken, gözler gelecek hafta ABD Merkez Bankası'nın (Fed) toplantı tutanakları başta olmak üzere yoğun veri gündemine çevrildi.
20.11.2021 Uzmanpara
Borsa rekora doymuyor! Peş peşe geldi...
Borsa rekora doymuyor! Peş peşe geldi... Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 3,91 değer kazancıyla 1.702,49 puandan tamamlayarak kapanış rekorunu tazelerken, gördüğü en yüksek seviye rekorunu da 1.710,79 puana taşıdı. BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 63,99 puan artarken, toplam işlem hacmi 33,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.
15.11.2021 Ekonomi
Borsa haftaya rekor seviyeden başladı
Borsa haftaya rekor seviyeden başladı Güne rekor seviyeden başlayan BIST 100 endeksi, 1709.88 puana ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini test etti.
15.11.2021 Uzmanpara
Piyasalarda gözler Fed yetkililerinde
Piyasalarda gözler Fed yetkililerinde Küresel pay piyasaları New York borsası hariç yükselirken, Almanya'da DAX, Fransa'da CAC 40 ve Türkiye'de BIST 100 endeksi bu hafta da kapanış rekoru kırdı. Gelecek hafta ise gözler yoğun veri gündemiyle birlikte ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin hafta boyunca yapacakları sözle yönlendirmelere çevrildi.
13.11.2021 Uzmanpara
Piyasalar Powell'ın açıklamalarına odaklandı
Piyasalar Powell'ın açıklamalarına odaklandı Küresel pay piyasalarında geçen hafta yatırımcı risk iştahının yüksek seyretmesinin etkisiyle rekorlar kırılmasının ardından bugün ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı açıklamalar takip edilecek.
8.11.2021 Uzmanpara
Piyasalarda 'rekor' haftası
Piyasalarda 'rekor' haftası ABD Merkez Bankası'nın (Fed) beklentilere paralel kararları ve tahminlerden iyi gelen 3. çeyrek şirket karlılıklarıyla ABD'de S&P 500, Nasdaq, Dow Jones, Almanya'da Dax, Fransa'da CAC 40, İtalya'da MIB 30 ve Türkiye'de BIST 100 endeksi haftalık kapanış rekoru kırdı.
6.11.2021 Uzmanpara
Borsa rekorlara imza attı!
Borsa rekorlara imza attı! Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 0,50 değer kazanarak günü 1.583,59 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirirken, haftalık bazda da kapanış rekoru kırdı.
5.11.2021 Ekonomi
Piyasalarda merkez bankaları başrolü bırakmıyor
Piyasalarda merkez bankaları başrolü bırakmıyor Küresel pay piyasalarında gözler, ABD ve İngiltere merkez bankalarının faiz kararları ile ABD'de açıklanacak iş gücü piyasası verileri başta olmak üzere yoğun veri gündemine odaklandı.
30.10.2021 Uzmanpara
Piyasalarda gözler merkez bankalarına çevrildi
Piyasalarda gözler merkez bankalarına çevrildi Küresel pay piyasaları, beklentilerden iyi gelen 3. çeyrek şirket bilançolarıyla alış ağırlıklı bir seyir izlerken, gelecek hafta başta Avrupa ve Japonya merkez bankalarının faiz kararları ile ABD ve Almanya'daki büyüme verileri olmak üzere yoğun veri gündemi takip edilecek.
23.10.2021 Uzmanpara
Piyasalar haftaya satıcılı başladı
Piyasalar haftaya satıcılı başladı Küresel piyasalar, Çin'de açıklanan 3. çeyrek büyüme verisinin beklentilerin altında kalması, yükselmeye devam eden emtia fiyatları ve enflasyonist kaygıların tekrar gündemin odağına yerleşmesiyle haftaya negatif başladı.
18.10.2021 Uzmanpara
Piyasalarda bu hafta gözler ECB kararlarında
Piyasalarda bu hafta gözler ECB kararlarında Küresel piyasalarda geçen hafta para politikalarına ilişkin belirsizliklerin sürmesi ile karışık bir seyir izlenmesinin ardından, yeni haftada ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Bej Kitap Raporu ile Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz kararı yakından takip edilecek.
6.09.2021 Uzmanpara
Piyasalarda başrole ECB geçti
Piyasalarda başrole ECB geçti Küresel pay piyasaları dünya genelinde artan enflasyon endişeleri ve makro ekonomik verilerin toparlanmaya ilişkin olumsuz sinyaller vermesi sonrası karışık seyir izlerken, gelecek hafta gözler ABD ve Avrupa merkez bankalarına çevrildi.
4.09.2021 Uzmanpara
Piyasalar istihdam verilerine odaklandı
Piyasalar istihdam verilerine odaklandı Küresel pay piyasaları Jackson Hole Ekonomi Politikaları Sempozyumu'ndan beklenenden daha şahin bir mesaj çıkmaması ve Çin'den gelen piyasayı destekleyici adımlar ile alış ağırlıklı bir haftayı geride bırakırken, gelecek hafta gözler ABD'de tarım dışı istihdam başta olmak üzere yoğun veri gündemine çevrildi.
28.08.2021 Uzmanpara
Piyasalarda gözler yine Fed'e çevrildi
Piyasalarda gözler yine Fed'e çevrildi Küresel pay piyasaları artan risk unsurlarına karşın özellikle ABD Merkez Bankası'nın (Fed) son dönem makroekonomik verilerle birlikte para politikasının değişiminde aceleci davranmayacağı iyimserliğiyle rekor kırmaya devam ederken, gelecek hafta gözler Fed'in toplantı tutanakları ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasına çevrildi.
14.08.2021 Uzmanpara
Piyasalar belirsizlikler haftasını rekorlarla geçti
Piyasalar belirsizlikler haftasını rekorlarla geçti Küresel pay piyasalarında para politikasındaki belirsizliklere karşın makroekonomik verilerdeki karışık sinyaller sonrası genişleyici para politikasının bir süre daha devam edeceğine ilişkin beklentilerle rekorlar kırılırken, gelecek hafta küresel bazda enflasyon verileri başta olmak üzere yoğun veri gündemi takip edilecek.
7.08.2021 Uzmanpara
ABD borsaları rekorlarla pozitif ayrıştı
ABD borsaları rekorlarla pozitif ayrıştı Küresel piyasalarda, ABD iş gücü piyasasına ilişkin verilerinin yakından takip edildiği haftada karışık gelen verilerle ABD borsaları rekor kırarak dünyanın geri kalanından pozitif ayrışırken, gelecek hafta gözler ABD Merkez Bankası (Fed) Fed Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) toplantı tutanaklarına çevrildi.
3.07.2021 Uzmanpara
Fed'in sözle yönlendirmeleri rekor getirdi
Fed'in sözle yönlendirmeleri rekor getirdi Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası (Fed) üyelerinin hafta boyunca para politikasına ilişkin yönlendirmeleri ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın Temsilciler Meclisi'ndeki sunumuyla alış ağırlıklı bir seyir izlenirken, gelecek hafta gözler başta ABD'de açıklanacak iş gücü piyasası verileri olmak üzere yoğun veri gündemine çevrildi.
26.06.2021 Uzmanpara
Küresel piyasalarda gözler Fed'e çevrildi
Küresel piyasalarda gözler Fed'e çevrildi Küresel piyasalarda, Avrupa Merkez Bankası'nın ultra gevşek para politikasına devam edeceğini kaydetmesiyle karışık bir seyir izlenirken, gözler gelecek hafta ABD Merkez Bankası'nın Federal Açık Piyasa Komitesi'nin kararlarına çevrildi.
12.06.2021 Uzmanpara
Piyasalarda belirsizlik devam ediyor
Piyasalarda belirsizlik devam ediyor Küresel piyasalarda, ABD'de güçlü seyreden iş gücü piyasası verileri ve enflasyon baskısıyla ABD Merkez Bankası'nın (Fed) beklenenden önce sıkılaştırıcı para politikası adımları atabileceğine ilişkin endişelerle karışık bir seyir izlendi.
5.06.2021 Uzmanpara
Piyasalar ABD'nin istihdam verilerine odaklandı
Piyasalar ABD'nin istihdam verilerine odaklandı Küresel piyasalarda, kısmen azalan enflasyon endişeleriyle dünya genelinde pay piyasalarında alış ağırlıklı bir seyir izlenirken, gelecek hafta ABD'de tarım dışı istihdam ve dünya genelinde Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) verileri başta olmak üzere yoğun veri gündemi takip edilecek.
29.05.2021 Uzmanpara
Piyasalar verilerden destek buluyor
Piyasalar verilerden destek buluyor Ekonomik aktiviteye ilişkin veriler piyasaları desteklemeye devam ederken, bugün Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası'nın gerçekleştireceği etkinliklerde yapılacak açıklamalar takip edilecek.
6.04.2021 Uzmanpara
Borsadan kapanış rekoru! Tüm zamanların en yükseği...
Borsadan kapanış rekoru! Tüm zamanların en yükseği... Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,96 değer kazanarak 1.570,42 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi.
16.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kapanış Rekoru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.