Kapıcı

Kapıcı

Son dakika kapıcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kapıcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kapıcı haber sayfamızda...

Kapıcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 856 kapıcı haberi bulunmuştur.
Robottan pusete her şey kiralık!
Robottan pusete her şey kiralık! "Türkiye'de halen özellikle tüketici elektroniğinde kiralama oranları pazarın yüzde 1'i bile değil. Burada çok ciddi potansiyel var" diyen Kiralabunu Kurucu Ortağı Erdem, robot süpürgeden bebek ürünlerine giderek büyüyen kiralama sektörünü anlattı.
11.03.2024 Milliyet Executive
KAPICILAR KRALI OYUNCULARI VE KONUSU: Kapıcılar Kralı filmi konusu nedir, ne zaman, kaç yılında, nerede ve hangi apartmanda çekildi?
KAPICILAR KRALI OYUNCULARI VE KONUSU: Kapıcılar Kralı filmi konusu nedir, ne zaman, kaç yılında, nerede ve hangi apartmanda çekildi? Kapıcılar Kralı filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Kapıcılar Kralı filmi, bir Kemal Sunal klasiği olarak bu akşam film severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 1976 yılında hazırlanıp 77 yılında da gösterime giren filmin başrollerinde Sunal ve Bilge Zobu yer alıyor. Kapıcılar Kralı filminde zeki bir kapıcı olan Seyit'in renkli dünyası anlatılıyor. Peki, Kapıcılar Kralı filmi konusu nedir, ne zaman, kaç yılında, nerede ve hangi apartmanda çekildi? Kapıcılar Kralı filmi hangi semtte çekildi?
10.03.2024 Bilgi Rehberi
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 27. sayısı, 6 Mart tarihinde raflarda yerini alıyor. Sayı; Girişimcilik ve Yenilik kavramları ile geniş konu seçkisine yer veriyor.
6.03.2024 Milliyet Executive
Adı bile konmamışt! 4 günlük bebek hayatını kaybetti
Adı bile konmamışt! 4 günlük bebek hayatını kaybetti Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde yol kenarındaki beton elektrik direğine çarpan otomobilde ağır yaralanan 4 günlük bebek hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi.
28.02.2024 Gündem
Kapalıçarşı'yı sarsan cinayet çözüldü, iddialar şoke etti! Sağ kolu tetikçi tuttu, karısı da gözaltında
Kapalıçarşı'yı sarsan cinayet çözüldü, iddialar şoke etti! Sağ kolu tetikçi tuttu, karısı da gözaltında İstanbul Başakşehir’de oturduğu sitenin otoparkında başından tabancayla vurularak öldürülen iş insanı Abdülkadir Altuğrul cinayetinde gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında iş insanının eşi de bulunuyor.
25.02.2024 Haberler
Kapalıçarşı'yı sarsan cinayet çözüldü, iddialar şoke etti! Sağ kolu tetikçi tuttu, karısı da gözaltında
Kapalıçarşı'yı sarsan cinayet çözüldü, iddialar şoke etti! Sağ kolu tetikçi tuttu, karısı da gözaltında Başakşehir’de oturduğu sitenin otoparkında başından tabancayla vurularak öldürülen iş insanı Abdülkadir Altuğrul cinayetinde gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında iş insanının eşi de bulunuyor.
25.02.2024 Gündem
Yer: Şırnak! Site bahçesinde hareketli anlar
Yer: Şırnak! Site bahçesinde hareketli anlar Şırnak’ta, çocukların sitenin bahçesinde bulduğu 1'i patlamamış 2 top mermisi, imha edilmek üzere muhafaza altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
8.02.2024 Haberler
Yer: Şırnak! Site bahçesinde hareketli anlar
Yer: Şırnak! Site bahçesinde hareketli anlar Şırnak’ta, çocukların sitenin bahçesinde bulduğu 1'i patlamamış 2 top mermisi, imha edilmek üzere muhafaza altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
8.02.2024 Gündem
Eski sevgilisini kapısının önünde öldüren katil teslim oldu
Eski sevgilisini kapısının önünde öldüren katil teslim oldu Samsun’da bir süre ilişki yaşadığı Muradiye Terzi'yi tabanca ile vurarak öldüren M.D. (43), teslim oldu.
7.02.2024 Gündem
Nazlı Ilıcak yeniden cezaevine girdi
Nazlı Ilıcak yeniden cezaevine girdi Nazlı Ilıcak, 2016 yılında yazdığı bir yazı nedeniyle Cumhuriyet Savcısı Orhan Kapıcı'nın şikayeti sonucu yargılandığı  davada 'İftira' suçundan 2 yıl 6 aylık hapis cezasının onanmasının ardından bugün yeniden cezaevine girdi.
4.12.2023 Gündem
ÇÖPÇÜLER KRALI OYUNCULARI: Çöpçüler Kralı nerede çekildi? Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu...
ÇÖPÇÜLER KRALI OYUNCULARI: Çöpçüler Kralı nerede çekildi? Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu... Çöpçüler Kralı filmi oyuncuları ve konusu öne çıkan başlıklar arasında. Film günümüzde hala ilgi ile takip ediliyor. Film, 1977 yılında vizyona girdi ve başrollerinde Kemal Sunal, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi isimler yer aldı. İşte, Çöpçüler Kralı oyuncu kadrosu...
26.11.2023 Cadde
1 kişinin öldüğü, 34 kişinin yaralandığı kazada şoföre 22,5 yıl hapis talebi
1 kişinin öldüğü, 34 kişinin yaralandığı kazada şoföre 22,5 yıl hapis talebi Ankara’da belediye otobüsünün korkuluklara çarpması sonucu meydana gelen 1 kişinin öldüğü, 34 kişinin yaralandığı kaza ile ilgili davada tutuksuz yargılanan şoför Yıldırım Çiçek hakkında 22 yıl 6 ay hapis cezası talep edildi.
26.10.2023 Gündem
Şişli'de eczacı kalfasını öldüren kapıcı: Sürekli aşağılıyordu
Şişli'de eczacı kalfasını öldüren kapıcı: Sürekli aşağılıyordu Şişli’de tartıştığı eczacı kalfasını evinden silah aldıktan sonra geri dönüp öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapsi istenen apartman görevlisi Kadir Keleş savunma yaptı. Keleş savunmasında olay günü oruçlu olduğunu belirterek savunma yaptı.
26.10.2023 Gündem
Ankara'da 1 kişinin öldüğü doğal gaz patlamasının nedeni belli oldu
Ankara'da 1 kişinin öldüğü doğal gaz patlamasının nedeni belli oldu Dün İstanbul Şirinevler'de yaşanan doğal gaz patlamasının ardından bu sabah saatlerinde de Ankara'da bir patlama yaşandı. Mamak'ta 1 kişinin can verdiği patlamanın nedeni belli oldu.
29.09.2023 Gündem
Genç operatöre mezar olmuştu! Yürek yakan paylaşım: Enkaz altındayım canım, belki başka bahara
Genç operatöre mezar olmuştu! Yürek yakan paylaşım: Enkaz altındayım canım, belki başka bahara Depremin vurduğu Hatay’da 8 katlı binanın üzerine çöktüğü iş makinesi enkazdan çıkarıldı. Genç operatöre mezar olan iş makinesi ise adeta hurda yığınına döndü.
27.09.2023 Haberler
Genç operatöre mezar olmuştu! Yürek yakan paylaşım: Enkaz altındayım canım, belki başka bahara
Genç operatöre mezar olmuştu! Yürek yakan paylaşım: Enkaz altındayım canım, belki başka bahara Depremin vurduğu Hatay’da 8 katlı binanın üzerine çöktüğü iş makinesi enkazdan çıkarıldı. Genç operatöre mezar olan iş makinesi ise adeta hurda yığınına döndü.
27.09.2023 Gündem
Eski nişanlısı tarafından kaçırıldı! Gizli numaradan gelen ses...
Eski nişanlısı tarafından kaçırıldı! Gizli numaradan gelen ses... Eskişehir’de eski nişanlısı tarafından kaçırıldığı iddia edilen 20 yaşındaki kadın aranıyor. Anne Menekşe Sülük ve babası Selahattin Sülük, kızlarını bulunması için yetkililerden yardım istedi.
31.08.2023 Gündem
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir?
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir? Dünya dilleri arasında yer alan İngilizce günümüzde en çık kullanılan diller arasında yer alır. Yeni bir dil öğrenmenin en temel kriterleri arasında kelimeler ve dil bilgisi konusu gelmektedir. Bu yüzden İngilizce öğrenmede İngilizce kelimeler ve anlamları konusu oldukça önemlidir. İngilizcede her ne kadar bir milyona yakın kelime bulunsa da günlük konulma dili, yazı dili, kitap ve dergilerde kullanılan kelime sayısı yarısı kadardır. İngilizce'de en çok kullanılan kelimeleri ve anlamlarını bilmek yeterli olacaktır. İngilizcede en çok kullanılan kelimeler nelerdir? İngilizce kelimeler ve anlamları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
7 sene kapıcı olarak çalıştı, işten kovuldu! Yargıtay'dan kötü haber
7 sene kapıcı olarak çalıştı, işten kovuldu! Yargıtay'dan kötü haber Tam 7 senedir kapıcı olarak çalıştığı siteden kovulan kapıcı M.S., İş Mahkemesi'nin yolunu tuttu. Davacı kapıcı, sigortasız çalıştırıldığını, kıdem ve ihbar tazminatları ile ücret, fazla çalışma, yıllık izin, hafta tatili, ulusal bayram ve genel tatil ücreti ve asgari geçim indirimi alacaklarının tahsiline karar verilmesini talep etti.
19.08.2023 Ekonomi
İstanbul’da Temmuz ayında en çok sivri biber pahalandı
İstanbul’da Temmuz ayında en çok sivri biber pahalandı İTO’nu verilerine göre, Temmuz ayında fiyatı yüzde 62,20 artan sivri biber en çok pahalanan ürün oldu. En çok ucuzlayan ürün ise fiyatı yüzde 17,68 azalan erik oldu.
2.08.2023 Ekonomi
Putin'e 'korkak' diyen Igor Girkin hapse atıldı
Putin'e 'korkak' diyen Igor Girkin hapse atıldı Ukrayna savaşının ilk aylarından bu yana Rusya lideri Putin ve ekibini hedef alan eski Gru subayı, evinden gözaltına alındı. 'Aşırılık çağrısı'nda bulunmakla suçlanan eski Gru subayı Girkin, Rusya tarafından Kırım'a el konulması ve MH17 uçağının düşürülmesindeki rolleriyle tanınan bir isim.
22.07.2023 Dünya
Kadıköy’de beton mikseri otomobillerin üzerine devrildi
Kadıköy’de beton mikseri otomobillerin üzerine devrildi Kadıköy'de caddeden sokağa girerken sürücüsünün kontrolünden çıkan beton mikseri, seyyar satıcı tezgahına çarptıktan sonra park halindeki dört aracın üzerine devrildi. Kazada araçlar kullanılamaz hale gelirken beton mikseri sürücüsü hafif yaralandı.
19.06.2023 Gündem
12 yaşındaki çocuğu fidye için kaçırıp öldürdü! Korkunç detaylar ortaya çıktı
12 yaşındaki çocuğu fidye için kaçırıp öldürdü! Korkunç detaylar ortaya çıktı Mersin'de, Suriyeli Khaled Hayanıketb'i (12) kaçırıp 400 bin euro fidye isteyen, parayı alamayınca da boğan cinayet şüphelisi Hasan Cingöz (43), tutuklandı. Şüpheli Cingöz’ün, aile ile birlikte Hayanıketb'i arama çalışmalarına da katıldığı ortaya çıktı.
10.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kapıcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.