Kapıcılar Kralı

Kapıcılar Kralı

Son dakika kapıcılar kralı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kapıcılar kralı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kapıcılar kralı haber sayfamızda...

Kapıcılar Kralı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 65 kapıcılar kralı haberi bulunmuştur.
Çiçek Arif’e son veda
Çiçek Arif’e son veda ‘Çiçek Arif’ diye bilinen Arif Keskiner için dün Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda veda töreni düzenlendi.
15.03.2024 Cadde
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı!
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'ın Ağabeyi' olarak tanınan ünlü yapımcı Arif Keskiner (86) için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlendi. Keskiner, veda töreninin ardından Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Demirciköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kadir İnanır, cenaze boyunca tabutun başında ayrılmadı.
14.03.2024 Cadde
Arif Keskiner'in cenaze programı belli oldu!
Arif Keskiner'in cenaze programı belli oldu! Türk Sineması'na damga vuran birçok filmin yapımcılığını üstlenen Arif Keskiner, 86 yaşında hayatını kaybetti. Vefat haberi sanat dünyasında derin üzüntüye neden olan Keskiner'in cenaze törenine ilişkin detaylar belli oldu.
13.03.2024 Cadde
Arif Keskiner vefat etti
Arif Keskiner vefat etti “Kapıcılar Kralı”, “Selvi Boylum Al Yazmalım” ve “Piano Piano Bacaksız” gibi sinemamızın klasiklerinin yapımcısı Arif Keskiner 86 yaşında vefat etti.
13.03.2024 Kültür Sanat
Ünlü yapımcı Arif Keskiner hayatını kaybetti!
Ünlü yapımcı Arif Keskiner hayatını kaybetti! Türk sinemasına damga vuran birçok filmin yapımcısı Arif Keskiner, 86 yaşında hayata veda etti. Acı haber sonrası ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayınladılar.
12.03.2024 Cadde
KAPICILAR KRALI OYUNCULARI VE KONUSU: Kapıcılar Kralı filmi konusu nedir, ne zaman, kaç yılında, nerede ve hangi apartmanda çekildi?
KAPICILAR KRALI OYUNCULARI VE KONUSU: Kapıcılar Kralı filmi konusu nedir, ne zaman, kaç yılında, nerede ve hangi apartmanda çekildi? Kapıcılar Kralı filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Kapıcılar Kralı filmi, bir Kemal Sunal klasiği olarak bu akşam film severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 1976 yılında hazırlanıp 77 yılında da gösterime giren filmin başrollerinde Sunal ve Bilge Zobu yer alıyor. Kapıcılar Kralı filminde zeki bir kapıcı olan Seyit'in renkli dünyası anlatılıyor. Peki, Kapıcılar Kralı filmi konusu nedir, ne zaman, kaç yılında, nerede ve hangi apartmanda çekildi? Kapıcılar Kralı filmi hangi semtte çekildi?
10.03.2024 Bilgi Rehberi
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sevda Ferdağ son yolculuğuna uğurlandı
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sevda Ferdağ son yolculuğuna uğurlandı Asıl adı Lütfiye Dumrul olan, 'Ağır Roman', 'Kapıcılar Kralı' ve 'Serseri Kabadayı' gibi yapımlarda yer almış usta oyuncu Seva Ferdağ, 17 Şubat'ta uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Ferdağ, dün Zincirlikuyu Cami’nde kılınan cenaze namazı sonrası Kuruçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.
19.02.2024 Cadde
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ hayatını kaybetti Asıl adı Lütfiye Dumrul olan, 'Ağır Roman', 'Kapıcılar Kralı' ve 'Serseri Kabadayı' gibi yapımlarda yer almış usta oyuncu Seva Ferdağ, hayatını kaybetti. Kariyeri boyunca 150'den fazla filmde rol alan Ferdağ'ın ölüm haberini, Film-San Vakfı duyurdu.
17.02.2024 Cadde
Ali Sunal'dan duygulandıran Kemal Sunal paylaşımı
Ali Sunal'dan duygulandıran Kemal Sunal paylaşımı Türk sinemasına çok sayıda unutulmaz film bırakan sanatçı Kemal Sunal ölümünün 23. yılında anılıyor. Usta ismin aramızdan ayrılışının yıl dönümünde, oğlu Ali Sunal'dan duygulandıran bir paylaşım geldi.
3.07.2023 Cadde
‘80’lere dönüş
‘80’lere dönüş Ünlü oyuncuların yer aldığı “Oregon” tek bir günde geçen ve seyirciyi gülümsetmeyi hedefleyen bir dönem filmi.
28.04.2023 Kültür Sanat
Kapıcılar Kralı oyuncuları ve konusu! Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, apartman neresi?
Kapıcılar Kralı oyuncuları ve konusu! Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, apartman neresi? Kapıcılar Kralı, Kemal Sunal'ın başrolde yer aldığı Türk sinemasının öne çıkan yapımlarındandır. Filmde Sunal'a Bilge Zobu'da eşlik ediyor. 1976 yapımı Kapıcılar Kralı nerede, hangi apartmanda çekildi? İşte, Kapıcılar Kralı filmi detayları...
24.01.2023 Bilgi Rehberi
Kapıcılar Kralı filmi oyuncuları karakterler: Kapıcılar Kralı kaç yılında, nerede hangi apartmanda çekildi, konusu nedir?
Kapıcılar Kralı filmi oyuncuları karakterler: Kapıcılar Kralı kaç yılında, nerede hangi apartmanda çekildi, konusu nedir? Kapıcılar Kralı filmi, bir Kemal Sunal klasiği olarak film severlerin karşısına çıkıyor. Filmin başrollerinde Sunal ve Bilge Zobu yer alıyor. Film 1976 yılında hazırlandı ve 77 yılında da gözterime girdi. Kapıcılar Kralı filminde zeki bir kapıcı olan Seyit'in renkli dünyası anlatılıyor. Peki, Kapıcılar Kralı filmi hangi semtte çekildi?
31.08.2022 Cadde
KAPICILAR KRALI OYUNCULARI İSİMLERİ: Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, konusu nedir?
KAPICILAR KRALI OYUNCULARI İSİMLERİ: Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, konusu nedir? Kemal Sunal'ın başrolde yer aldığı Kapıcılar Kralı filmi, 1976 yılında beyazperdedeki yerini aldı. Filmle birlikte Kemal Sunal ve Zeki Ökten'e ödüller verilmiştir. Filmde kapıcı Seyid'in hayatı anlatılıyor. Sunal'a filmde Bilge Zobu ve Sevda Ferdağ gibi isimler de eşlik etmiştir. Kapıcılar Kralı filmi nerede, hangi semtte çekildi?
24.04.2022 Cadde
Aydın'da 87 yıllık miras düğümü! 60 mirasçı peşine düştü
Aydın'da 87 yıllık miras düğümü! 60 mirasçı peşine düştü Aydın’da 1935’te vefat eden Hamdi Çengelci’nin mirasına ilişkin varislerinin açtığı dava, geçtiğimiz yıl olumlu sonuçlandı. Aydın’da Köşk, İncirliova ve Koçarlı’daki yaklaşık 500 dönümü kapsayan arazilere ilişkin tespit davası henüz neticelenemezken, 60 mirasçı Aydın’daki arazilerin peşine düştü.
19.04.2022 Gündem
Kapıcılar Kralı'nın çocuklarının bitmeyen miras davası! 'Akli dengesi yerinde'
Kapıcılar Kralı'nın çocuklarının bitmeyen miras davası! 'Akli dengesi yerinde' Ankara’nın Çankaya ilçesinde iş merkezinde 30 yılı aşkın kapıcılık yapan Mehmet Kaşkaya, 2015'te, 88 yaşında öldüğünde mirasçılarına Çankaya'da 8, Pursaklar'da 3 daire ve 1 arsa, bankada yüklü miktarda altın ve 700 bin liralık mal varlığı bıraktı. Kaşkaya'nın 4 oğlu, ölümünden önce akıl sağlının yerinde olmadığını iddia ettikleri babalarının mal varlığının bir kısmını usulsüz şekilde üzerine geçirdiği gerekçesiyle kız kardeşleri Gülvade Gümüş'e 2013 yılında dava açtı. Bu süre zarfında taraflar karşılıklı onlarca dava açtı; çok sayıda rapor alındı. Son olarak İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda Kaşkaya’nın akli dengesinin yerinde olduğu belirtildi.
5.04.2022 Gündem
Kemal Sunal kimdir, nereli? Kemal Sunal ne zaman, kaç yaşında, neden öldü? işte filmleri
Kemal Sunal kimdir, nereli? Kemal Sunal ne zaman, kaç yaşında, neden öldü? işte filmleri 11 Kasım 1944'de İstanbul'da doğan Kemal Sunal, Türk oyuncu, yapımcı, senarist ve komedyendir. 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybetti. Oynadığı karakterlerle Türk sinema tarihine damga vuran Kemal Sunal, "Aslında 10 Kasım doğumluyum. Ama Atam'ın vefat ettiği günde doğum günü kutlayamam, sevinemem, gülemem. 11 Kasım doğum günümdür" demiştir. Peki Kemal Sunal filmleri neler, Kemal Sunal'ın ölüm nedeni nedir?
11.11.2021 Cadde
Kemal Sunal nereli, kaç yaşında öldü? Kemal Sunal'ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal nereli, kaç yaşında öldü? Kemal Sunal'ın hayatı ve filmleri! Usta sanatçı Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Ölümünün 21. Yılında Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anılan Kemal Sunal film çekimleri için Trabzon’a giderken uçakta kalp krizi geçirerek hayata veda etmişti. Peki, Kemal Sunal nereli ve ne zaman öldü? İşte usta sanatçının hayatı.
10.11.2021 Gündem
Kapıcılar Kralı'nın yıldızı Sevda Ferdağ'ın son hali
Kapıcılar Kralı'nın yıldızı Sevda Ferdağ'ın son hali Usta sanatçı Kemal Sunal'ın başrol oynadığı, 1976 yapımı 'Kapıcılar Kralı' filminde, 'Mahir'in ortağı rolünde seyirciyle buluşan Sevda Ferdağ'ın son halini, şarkıcı Emel Müftüoğlu paylaştı.
10.02.2021 Cadde
Kemal Sunal ölüm tarihi ne zaman, kaç yaşında, neden öldü, mezarı nerede? Kemal Sunal kaç filmde oynadı, nereli, eşi kim, kaç çocuğu var?
Kemal Sunal ölüm tarihi ne zaman, kaç yaşında, neden öldü, mezarı nerede? Kemal Sunal kaç filmde oynadı, nereli, eşi kim, kaç çocuğu var? Türk sinema - tiyatro tarihinin unutulmaz isimlerinden biri olan Kemal Sunal'ın hayatını haberimize ekledik. Milyonlarca vatandaş Kemal Sunal filmlerini hala izliyor. Başarılı oyunculuğuyla ve neşesiyle güldürmeyi çok seven Kemal Sunal'ın ölüm tarihi ne zaman, Kemal Sunal kaç yaşında ve neden öldü soruları merakla araştırılıyor. Aynı zamanda Kemal Sunal nereli, eşi kim, kaç çocuğu var soruları da yoğun ilgi görenler arasında. Peki Kemal Sunal kaç filmde oynadı, filmleri neler? İşte Kemal Sunal biyografisi haberimizde...
30.01.2021 Cadde
Kemal Sunal ne zaman ve neden öldü? Kemal Sunal doğum tarihinde anılıyor!
Kemal Sunal ne zaman ve neden öldü? Kemal Sunal doğum tarihinde anılıyor! Kemal Sunal 76. yaş doğum gününde büyük özlemle anılıyor. 10 Kasım 1944'de doğan Kemal Sunal kalp krizinden dolayı hayatını kaybetti. Başarılı oyunculuğuyla adını hafızalara kazıyan Kemal Sunal'ın ölüm tarihi ise 3 Temmuz 2000...İşte Kemal Sunal sözleri, filmleri ve biyografisi haberimizde...
11.11.2020 Cadde
Kapıcılar Kralı'nın yıldızı Sevda Ferdağ'ın son hali
Kapıcılar Kralı'nın yıldızı Sevda Ferdağ'ın son hali Kemal Sunal'ın başrol oynadığı 'Kapıcılar Kralı' filminde, 'Mahir'in ortağı rolünde oynayan Sevda Ferdağ'ın son hali, 'yıllar güzelliğine güzellik katmış' dedirtti.
16.10.2020 Cadde
İstanbul'daki tüm toplu taşıma otobüsleri İETT çatısı altında birleşiyor
İstanbul'daki tüm toplu taşıma otobüsleri İETT çatısı altında birleşiyor İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Meclisi'nde, oy birliğiyle alınan karar doğrultusunda, şehirdeki tüm toplu taşıma otobüsleri İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel(İETT)'ye bağlandı.
17.09.2020 Gündem
Molatik Nostaljik: Sevda Ferdağ
Molatik Nostaljik: Sevda Ferdağ Yeşilçam tarihi boyunca birçok güzel isim kamera karşısına geçmiştir. Bazıları çabucak unutulurken bazıları da efsane haline geldi. O efsanelerden birisi de Sevda Ferdağ. Hayatı, filmleri, yaşadıkları ile her daim adından söz ettiren Sevda Ferdağ’ı bu defa Molatik Nostaljik’e konuk ettik. İşte Sevda Ferdağ’ın hayatı…
8.09.2020 Sanat
Kapıcılar Kralı ne zaman, kaç yılında, nerede çekildi? İşte Kapıcılar Kralı filmi konusu ve oyuncu kadrosu
Kapıcılar Kralı ne zaman, kaç yılında, nerede çekildi? İşte Kapıcılar Kralı filmi konusu ve oyuncu kadrosu Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal'ın en sevilen filmlerinden olan Kapıcılar Kralı, bu akşam ekranlara geliyor. İstanbul'un Cihangir semtinde çekilen Kapıcılar Kralı'nın yönetmen koltuğunda Zeki Ökten oturuyor. 100 dakikalık filmde Kemal Sunal'a Sevda Ferdağ eşlik ediyor. İşte filmle ilgili ayrıntılar...
16.08.2020 Cadde
Kapıcılar Kralı ne zaman kaç yılında nerede çekildi? İşte Kapıcılar Kralı oyuncuları ve konusu
Kapıcılar Kralı ne zaman kaç yılında nerede çekildi? İşte Kapıcılar Kralı oyuncuları ve konusu Kapıcılar Kralı bu akşam televizyonda izleyicilerle buluşacak. Yıllar önce izleyiciyle buluşan Kapıcılar Kralı filminin oyuncuları araştırılıyor. Peki 1976 yılında İstanbul Beyoğlu Cihangir'de çekilen Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimler?
3.07.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kapıcılar Kralı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.