Türkiye'de görülmesi gereken kanyonlar
Türkiye'de görülmesi gereken kanyonlar Üç tarafı denizlerle kaplı olan Türkiye'nin dört yanının da güzelliklerle kaplı olduğunu söylesek abartmış olmayız. Farklı bölgelerinde hiç ummadığınız anda karşınıza çıkan güzellikleriyle Türkiye hem yerli hem de yabancı turistleri büyülüyor. Bu güzellikler arasında kanyonları da saymak gerekiyor. Zira Türkiye dünyanın en büyük ikinci kanyonu olan Ulubey Kanyonu'na ev sahipliği yapmasının yanında onun kadar güzel çok sayıda doğa harikasını barındırıyor. İşte Türkiye'nin dört bir yanında mutlaka görülmesi gereken muhteşem güzellikleriyle büyüleyici kanyonlar...
20.10.2021 Tatil
Kapuz Kanyonu Antalya İlinde Nerede? Nasıl Gidilir, Giriş Ücretli Midir?
Kapuz Kanyonu Antalya İlinde Nerede? Nasıl Gidilir, Giriş Ücretli Midir? Günümüzde Turizm kenti olan Antalya'nın şehir merkezine yaklaşık olarak 10 kilometre uzaklıkta bulunmakta olan kapuz kanyonu her seneye yerli ya da yabancı pek çok ziyaretçi tarafından ziyaret edilen yerlerden biridir. Sizler için Kapuz Kanyonu Antalya ilinde nerede? Nasıl gidilir, giriş ücretli midir? Detaylı olarak araştırdık ve derledik.
25.09.2020 Tatil
'Gizli cennet'te kano keyfi
'Gizli cennet'te kano keyfi Antalyada'daki Kapuz Kanyonu, sıcak ve nemli havadan bunalanların ilgi odağı olurken, kano yapmak isteyenlerin de yeni rotası haline geldi.
22.08.2020 Tatil