Eskiden yılbaşında neler yapıyorduk?
Eskiden yılbaşında neler yapıyorduk? Günümüzde teknoloji aldı başını gitti. Artık oturduğumuz yerden dünyanın farklı noktalarına ulaşabiliyoruz, partilere katılabiliyoruz, insanlarla iletişim kurabiliyoruz. Haliyle bu durum yeni yılı kutlama şeklimizi de değiştirdi. Eskiden neler yapardık yılbaşında hatırlıyor muyuz?
25.12.2019 Hayat
Kar küresi nedir? Kar küresi nasıl yapılır?
Kar küresi nedir? Kar küresi nasıl yapılır? Oldukça popüler bir hediye olan kar küresi nedir? Kar küresi nasıl yapılır? Kar küresi kim tarafından ve ne zaman icat edilmiştir? İşte kar küresi hakkında bilmeniz gerekenler...
13.03.2018 Hayat
'Kar küresi atölyesi' çocuklara kimyayı sevdirecek
'Kar küresi atölyesi' çocuklara kimyayı sevdirecek EFK (Engineering For Kids), çocuklar için Ataşehir'deki merkezinde Kar Küresi Atölyesi oluşturdu. Kimya mühendisliği kapsamında gerçekleştirilecek olan çalışma, 30-31 Aralık günleri 4-12 yaş arası çocuklar için yapılacak.
26.12.2017 Eğitim
Sizi Çocukluğunuza Döndürmeye Niyetli 20 Kar Küresi
Sizi Çocukluğunuza Döndürmeye Niyetli 20 Kar Küresi Çocukluğumuzdaki kar kürelerini geri getirmenin vakti geldi...
18.03.2021 Dekorasyon
Çocuklar yeni yıla özel kar küresi yaparak kimyayı keşfedecekler!
Çocuklar yeni yıla özel kar küresi yaparak kimyayı keşfedecekler! Çocukların problem çözme yeteneklerinin gelişmesinin yanı sıra nesnelerin nasıl çalıştığını keşfetmeleri yönünde onları teşvik eden EFK, yeni yıla özel ‘Kar Küresi’ atölye çalışması gerçekleştirecek.
12.12.2016 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri