Kara Panter

Kara Panter

Son dakika kara panter haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kara panter gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kara panter haber sayfamızda...

Kara Panter

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 116 kara panter haberi bulunmuştur.
95'inci Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
95'inci Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Bu yıl 95’incisi düzenlenen Oscar ödül töreninde bildiğimiz kırmızı halı bu yıl kendini şampanya rengine bıraktı. Görkemli törende ödüller sahiplerini bulurken 95 yıl sonra bir ilk gerçekleşti. İşte kazananlar...
13.03.2023 Dünya
‘Kara Panter’ Serena Williams veda ediyor
‘Kara Panter’ Serena Williams veda ediyor Bırakma kararını açıklayan Serena Williams’ın başarısı, sportif sonuçların ötesinde... Siyahi yanı ırk adaleti, kadınlığı cinsiyet eşitliği, varoşlardan gelmesi de sınıfsal mücadelesini, korttaki performansıyla beraber yürütmesini beraberinde getirdi.
21.08.2022 Tenis
'Black Panther’ın yönetmeni Ryan Coogler soyguncu sanılarak gözaltına alındı
'Black Panther’ın yönetmeni Ryan Coogler soyguncu sanılarak gözaltına alındı 'Black Panther' (Kara Panter) filminin yönetmeni Ryan Coogler’ın banka soyguncusu zannedilerek gözaltına alındığı ortaya çıktı. Olaydan büyük bir üzüntü duyan banka sözcüsü, yönetmenden özür dilediklerini belirtti.
11.03.2022 Cadde
Survivor Steven'in söylediği Wakanda forever ne demek? Wakanda nerede?
Survivor Steven'in söylediği Wakanda forever ne demek? Wakanda nerede? Wakanda forever'ın anlamı ve Wakanda'nın olduğu yer merak edilen konular arasında yer alıyor.Survivor 2021 yarışmacılarında Steven Salam'ın söylediği Wakanda forever sözünün çeviri araştırılıyor. Peki Wakanda forever ne demek? Wakanda nerede?
9.06.2021 Cadde
Survivor Steven kim, nereli, kaç yaşında? Steven Salam ne iş yapıyor? İşte, Steven hayatı...
Survivor Steven kim, nereli, kaç yaşında? Steven Salam ne iş yapıyor? İşte, Steven hayatı... Survivor 2021 yarışmacılarından Steven Salam başarılı performansı ve dikkat çeken hızıyla konuşulmaya devam ediyor. Sezon başında Gönüllüler takımında yarışmaya başlayan ardından Maviler takımına dahil olan Survivor Steven nereli, kimdir? Survivor Steven Salam kaç yaşında, ne iş yapıyor? Steven, ada konseyi ile yarışmaya veda etti. İşte sempatik tavırlarıyla büyük beğeni toplayan Survivor Steven hakkında merak edilenler...
8.06.2021 TV Rehberi
Survivor Steven kimdir kaç yaşında, nereli? Survivor Steven'ın ailesi, hayat hikayesi
Survivor Steven kimdir kaç yaşında, nereli? Survivor Steven'ın ailesi, hayat hikayesi Steven Salam hayatı merak konusu. Survivor 2021 yarışmacıları ile ilgili araştırmalar sürüyor. 6 Şubat 2021 Cumartesi günü ekrana gelen bölümde Gönüllüler takımı yarışmacısı Steven'ın hayat hikayesi hem izleyenleri hem de yarışmacıları duygulandırdı. O dakikaları kaçıranlar ise sonradan Survivor Steven kaç yaşında, nereli? Survivor Steven'ın ailesi, hayat hikayesi araştırılmaya başladı. İşte Survivor Steven'ın biyografisi...
9.05.2021 Cadde
Giresunspor 44 yıl sonra Süper Lig'in kapısında
Giresunspor 44 yıl sonra Süper Lig'in kapısında TFF 1. Lig'de son maçından üç puan alması durumunda Süper Lig'e yükselecek olan GZT Giresunspor, 44 yılın ardından hedefine çok yaklaştı.
5.05.2021 1.Lig
‘Kara Panter’ geri dönüyor
‘Kara Panter’ geri dönüyor Marvel çizgi roman uyarlamalarının son yıllarda dikkat çekenleri arasında yer alan “Kara Panter”in devam filmiyle ilgili detaylar açıklandı.
5.05.2021 Kültür Sanat
Kralsız 'Wakanda' filmi
Kralsız 'Wakanda' filmi Marvel evreninin rekortmen filmi 'Kara Panter'in (Black Panther) devam filmi geliyor. 'Black Panther: Wakanda Forever' filminin vizyon tarihi 8 Temmuz 2022 oldu.
4.05.2021 Cadde
Survivor Steven kimdir? Survivor Steven nereli, boyu - yaşı kaç? Steven Salam biyografisi
Survivor Steven kimdir? Survivor Steven nereli, boyu - yaşı kaç? Steven Salam biyografisi Steven Salam hayatına dair tüm detaylar zorlu Survivor yarışmasına katılmasının ardından sorgulananlar arasına girdi. Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam, gönüllüler takımında yarışıyor. Ünlüler takımıyla zaman zaman yaşadığı sorunlarla konuşulan Survivor Steven nereli merak ediliyor. Oyunların ardından 'Wakanda Forever' kelimesiyle başarısını kutlayan yarışmacı, hızıyla dikkat çekiyor. Seyirciler, Survivor 2021 Steven Salam kaç yaşında, mesleği nedir? sorularına yanıt arıyor.
23.03.2021 Cadde
Survivor Steven Salam kimdir? Wakanda Forever ne demek, nerede?
Survivor Steven Salam kimdir? Wakanda Forever ne demek, nerede? Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam kimdir sorusu gündemde yoğun olarak bulunuyor. Survivor Gönüllüler takımında mücadele eden Steven Salam 2011 yılından bu yana Türkiye'de yaşıyor. Amatör olarak futbolda oynayan Steven Salam'ın Survivor'a katılmak istemesinin nedeni ise herkesi şaşırtıyor. İşte Steven Salam hakkında merak edilenler...
2.03.2021 Cadde
Steven Salam kimdir, kaç yaşında? Survivor Gönüllüler takımı yarışmacısı Steven hakkında merak edilenler...
Steven Salam kimdir, kaç yaşında? Survivor Gönüllüler takımı yarışmacısı Steven hakkında merak edilenler... Survivor 2021 Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan Steven Salam kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ödül oyununda yaptığı sevincin ardından Ünlüler takımından Çağrı Atakan tarafından uyarılan Steven Salam'ın sevinci Ünlüler takımı tarafından çok abartılı bulunmuştu. Parkurda kazandığı oyunların ardından 'Wakanda Forever' sevinci ile bilinen Steven Salam hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
18.01.2021 Cadde
Ölümünün ardından rekor kırdı
Ölümünün ardından rekor kırdı Yıl sonuna yaklaşılırken 2020 yılına dair verileri açıklamayı sürdüren Twitter’a göre bu yıl en çok retweet’lenen paylaşım, ağustosta kanser nedeniyle hayatını kaybeden oyuncu Chadwick Boseman’ın hesabından atılan son tweet.
11.12.2020 Cadde
O filmde Rihanna yokmuş!
O filmde Rihanna yokmuş! Rihanna’nın önümüzdeki yıl Atlanta’da çekimine başlanacak ‘Kara Panter 2’de (Black Panther 2) yer alacağı iddiaları asılsız çıktı.
25.11.2020 Cadde
Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı hangi yılda çekildi?
Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı hangi yılda çekildi? Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak olan Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi Marvel tarafından çekilen filmler arasında yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Anthony Russo ve Joe Russo'nun yer aldığı filmde Steve Rogers'ı insanlığı koruma yolunda görevlerine devam eden Yenilmezler'in yenilenmiş ekibinin lideri olarak filmde karşımıza çıkmaktadır. İşte Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
12.11.2020 Cadde
‘Kara panter’e veda
‘Kara panter’e veda Marvel Sinematik Evreni’nin ilk siyahi süper kahramanı “Black Panther”i canlandıran Amerikalı aktör Chadwick Boseman, 4 yıldır mücadele ettiği kolon kanserine yenildi Marvel Sinematik Evreni’nin ilk siyahi süper kahramanı “Black Panther”i canlandıran Amerikalı aktör Chadwick Boseman, önceki gün 43 yaşında hayata gözlerini yumdu...
30.08.2020 Kültür Sanat
'Black Panther'in yıldızı Chadwick Boseman hayatını kaybetti
'Black Panther'in yıldızı Chadwick Boseman hayatını kaybetti Marvel serisi filmlerinden 'Black Panther'in (Kara Panter) başrolünde yer alan ABD'li aktör Chadwick Boseman (41), kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi.
29.08.2020 Cadde
Dünyaca ünlü yıldız hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü yıldız hayatını kaybetti Marvel serisinin filmlerinden olan "Black Panther" (Kara Panter) filminde başrolde oynayan ABD'li aktör Chadwick Boseman'ın kolon kanseri nedeniyle 41 yaşında hayatını kaybettiği bildirildi.
29.08.2020 Dünya
P Harfi İle Başlayan Hayvan İsimleri Nelerdir? Baş Harfi P Olan Hayvanlar
P Harfi İle Başlayan Hayvan İsimleri Nelerdir? Baş Harfi P Olan Hayvanlar Panda ve penguenler, baş harfi P olan hayvanlarda akla ilk gelen isimlerdir. Her ikisinin de nesli tükenme tehlikesi bulunuyor. Yaşam alanlarının yok edilmesi ve küresel ısınma gibi faktörler bunda büyük etkendir. Evlerde beslenen ve insan seslerini taklit etme yeteneğine sahip olan papağanlar da bu grupta yer alır. Sizin için P harfi ile başlayan hayvan isimlerinden bir liste hazırladık.
14.09.2020 Eğitim
Siyahi sinemanın kritik dönemeçleri
Siyahi sinemanın kritik dönemeçleri Siyahi George Floyd’un beyaz bir Amerikalı polis tarafından sokakta acımasızca öldürülmesiyle başlayan protestolar ülkeyi baştan başa sardı. Milliyet Sanat’ın temmuz sayısında ABD’de siyahların sinemada verdikleri mücadelenin bir tarihçesine yer veriliyor.
6.07.2020 Kültür Sanat
‘İp Dokunur’
‘İp Dokunur’ İstanbul Modern Sinema, “İplikten Çözülenler” sergisine paralel hazırlanan “İp Dokunur” adlı programı sinemaseverlerle buluşturuyor...
19.04.2019 Gündem
Black Panther tişörtünü sarışın bir mankene giydirmek neden eleştirildi?
Black Panther tişörtünü sarışın bir mankene giydirmek neden eleştirildi? Black Panther, 2018 yılının en çok konuşulan filmlerinden biriydi. Hatta 2018'in en trend konularından biriydi bile diyebilirim. Çünkü ilk defa siyahi bir karakterin başrolde olduğu süper kahraman filmi çekiliyordu. Black Panther'in ülkesi olan 'Wakanda' yazılı tişörtü satan Forever 21 adlı marka, ürün tanıtımında sarışın bir beyaz manken oynatınca, siyah tenli Black Panther hayranlarından beklenmedik bir tepki aldı.
21.12.2018 Dünya
2018 yılının en iyi 5 yabancı filmi
2018 yılının en iyi 5 yabancı filmi Bu yıl Hollywood oldukça hareketli geçti. Özellikle süper kahraman filmleri ve animasyonlar hem kaliteli hem de sayıca fazlaydı. Aralarından 5 taneyi çekiverdik.
13.12.2018 Sanat
Cemal Kaşıkçı Time dergisinin 'yılın kişisi' unvanı için finale kaldı
Cemal Kaşıkçı Time dergisinin 'yılın kişisi' unvanı için finale kaldı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı, Amerikan Time dergisinin her yıl seçtiği "yılın kişisi" unvanı için finale kalan isimler arasında yer aldı.
10.12.2018 Dünya
Son dakika... Stan Lee 95 yaşında hayatını kaybetti
Son dakika... Stan Lee 95 yaşında hayatını kaybetti Marvel'in yaratıcılarından Stan Lee 95 yaşında hayatını kaybetti. Örümcek Adam, X-Men, Thor, Hulk, Iron Man, Kara Panter ve Fantastik Dörtlü gibi dünyaca ünlü karakterleri yaratmıştı.
13.11.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kara Panter ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.