Kara Yolu

Kara Yolu

Son dakika kara yolu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kara yolu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kara yolu haber sayfamızda...

Kara Yolu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.436 kara yolu haberi bulunmuştur.
Aydın'da korkunç kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Aydın'da korkunç kaza: 1 ölü, 2 yaralı Aydın'ın Çine ilçesinde otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada Ayşe Cihan Harman (29), yaşamını yitirdi, sürücü eşi ve 1 yaşındaki kızı yaralandı.
25.04.2024 Gündem
Feci kaza! Genç doktor hastanede hayatını kaybetti
Feci kaza! Genç doktor hastanede hayatını kaybetti Şanlıurfa’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında Birecik Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Mustafa Güder hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
25.04.2024 Gündem
Alev alev yanan TIR'da can pazarı!
Alev alev yanan TIR'da can pazarı! Mardin'in Kızıltepe ilçesinde devrildikten sonra alev alan TIR’daki 2 kişi, kendi imkanlarıyla dışarı çıktı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
24.04.2024 Haberler
Alev alev yanan TIR'da can pazarı!
Alev alev yanan TIR'da can pazarı! Mardin'in Kızıltepe ilçesinde devrildikten sonra alev alan TIR’daki 2 kişi, kendi imkanlarıyla dışarı çıktı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
24.04.2024 Gündem
Kanala düşen ineği, suya atlayıp kurtardı
Kanala düşen ineği, suya atlayıp kurtardı Sivas’ın Gölova ilçesinde otlarken kanala düşen ineği, Zülal Polat (33), suya atlayarak kurtardı.
23.04.2024 Haberler
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi onların adına Bitcoin almak üzere para toplayıp, yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezası, istinaf mahkemesi tarafından bozulup, tahliye edilen Safiye Gökçe Yüce'nin (44) yeniden yargılanmasına başlandı.
20.04.2024 Gündem
4 cana umut olmuştu! 22 yaşındaki Melek'e acı veda
4 cana umut olmuştu! 22 yaşındaki Melek'e acı veda Yalova’da 12 nisan tarihinde geçirdiği trafik kazası sonrasında 5 günlük yaşam savaşını kaybeden 22 yaşındaki Melek Karakaş, organlarını bağışlayarak 4 cana umut olmuştu. Organları Ankara, Bursa ve Çanakkale’de hastalara ulaştırılan Melek, sevenlerinin gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
19.04.2024 Gündem
Gölbaşı'nda kamyona çarpan otomobilin sürücüsü öldü
Gölbaşı'nda kamyona çarpan otomobilin sürücüsü öldü Park halindeki hafriyat kamyonuna arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Sedat Çakmak (29), hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
Son dakika! Malatya’da yolcu otobüsü devrildi: Yaralılar var
Son dakika! Malatya’da yolcu otobüsü devrildi: Yaralılar var Malatya'da otomobile çarparak devrilen yolcu otobüsündeki 1'i ağır 22 kişi yaralandı.
15.04.2024 Gündem
İstanbul ve Ankara'nın trafik yoğunluğunu azaltmak için kamyon, çekici ve tankerlere yasak geldi
İstanbul ve Ankara'nın trafik yoğunluğunu azaltmak için kamyon, çekici ve tankerlere yasak geldi Kocaeli'de bayramda trafik yoğunluğunu azaltmak için kamyon, çekici ve tankerlere yasak getirildi. İşte o detaylar...
9.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Akıllı yollar geliyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Akıllı yollar geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, doğu-batı, kuzey-güney demeden Türkiye’yi baştan başa yüksek standartlı yol ağıyla kuşattıklarını belirterek, bölünmüş yol ve otoyol yapımına büyük önem verdiklerini söyledi.
9.04.2024 Ekonomi
Bayram öncesi tedbirler artırıldı! Tatil cennetinde helikopterli trafik denetimi
Bayram öncesi tedbirler artırıldı! Tatil cennetinde helikopterli trafik denetimi Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı tarafından görevlendirilen helikopter, Fethiye – Antalya Karayolunda trafik denetimlerini sürdürdü.
6.04.2024 Gündem
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili!
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili! Beşiktaş’ta gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişinin hayatını kaybetmesi, gözleri İstanbul’daki diğer gece kulüpleri ile kalabalıkların bir araya geldiği eğlence merkezlerine çevirdi. İstanbul’da apartman altlarında yalnızca tek bir kapıdan giriş çıkış yapılabilen çok sayıda mekân bulunuyor. Düğün salonları ve petrol istasyonları da şehrin ortasındaki tehlikeler arasında.
6.04.2024 Gündem
İstanbul'da bayram trafiği başladı! Her dakika artıyor
İstanbul'da bayram trafiği başladı! Her dakika artıyor Bugün 9 günlük bayram tatili başlıyor. Binlerce kişi İstanbul’dan memleketine ya da farklı lokasyonlara tatil yapmak için harekete geçmeye başladı. İşte trafikte son durum...
5.04.2024 Gündem
Tekirdağ'da fabrika yangını! 10 işçi hastaneye kaldırıldı
Tekirdağ'da fabrika yangını! 10 işçi hastaneye kaldırıldı Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bir fabrikada çıkan yangında, bazı işçiler dumandan etkilendi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
5.04.2024 Haberler
Tekirdağ'da fabrika yangını! 10 işçi hastaneye kaldırıldı
Tekirdağ'da fabrika yangını! 10 işçi hastaneye kaldırıldı Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bir fabrikada çıkan yangında, bazı işçiler dumandan etkilendi. Ekiplerin müdahalesi sürüyor.
5.04.2024 Gündem
Milyonlarca tatilcinin bayram göçü başladı
Milyonlarca tatilcinin bayram göçü başladı Tatilcilerin bayram hazırlığı tamam... 30 milyondan fazla kişinin seyahat edeceği tahmin ediliyor. Antalya ve Bodrum otelleri ile Sapanca tesisleri için talep yüksek. Yunan adaları da ilgi görüyor.
5.04.2024 Ekonomi
Kamyonet TIR'a arkadan çarptı: 1 ölü
Kamyonet TIR'a arkadan çarptı: 1 ölü Konya’nın Kulu ilçesi yakınlarında kamyonetin önünde seyir halinde olan TIR'a arkadan çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
4.04.2024 Haberler
‘Patpat’ faciası: Kazada can veren baba-oğul toprağa verildi
‘Patpat’ faciası: Kazada can veren baba-oğul toprağa verildi Ordu'nun Fatsa ilçesinde 'patpat' olarak bilinen tarım aracının ağaca çarptığı kazada yaşamını yitiren sürücü Aydoğan Güzelce (47) ile oğlu Eren Güzelce (15), yan yana toprağa verildi.
3.04.2024 Gündem
Midibüs, askeri servis aracına çarptı: 16 yaralı
Midibüs, askeri servis aracına çarptı: 16 yaralı Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, fabrika personelini taşıyan midibüsün, içinde askeri personel bulunan minibüse arkadan çarptığı kazada 5'i askeri personel, 16 kişi yaralandı.
3.04.2024 Gündem
Dedikodu cinayeti! Akrabasını öldürdü, ormanda yakalandı
Dedikodu cinayeti! Akrabasını öldürdü, ormanda yakalandı Antalya'da İlker Sever (33), boşanıp birlikte yaşamaya devam ettiği S.P. hakkında dedikodu yaptığını öne sürdüğü uzaktan akrabası Cihan Akın Güler'i (34) tabancayla vurarak öldürdü.
2.04.2024 Gündem
Bingöl’de otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 5 yaralı
Bingöl’de otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 5 yaralı Bingöl’de otomobil ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3’ü ağır 5 kişi yaralandı.
30.03.2024 Haberler
Bingöl'de 2 feci kaza! 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı
Bingöl'de 2 feci kaza! 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı Bingöl- Elazığ kara yolunda kontrolden çıkarak istinat duvarına çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti. Genç Caddesi’nde de hafif ticari araçla otomobilin çarpışmasıyla 4 kişi yaralandı. Kazada ölen uzman çavuş için tören düzenlendi.
28.03.2024 Gündem
Bir aileyi yok eden kaza! TIR şöförü tutuklandı
Bir aileyi yok eden kaza! TIR şöförü tutuklandı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde karşı şeride geçip çarptığı otomobildeki aynı aileden 2’si çocuk 6 kişinin ölümüne neden olan TIR'ın şoförü Şükrü K. tutuklandı.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kara Yolu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.