Karaada

Karaada

Son dakika karaada haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karaada gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karaada haber sayfamızda...

Karaada

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 239 karaada haberi bulunmuştur.
Bodrum'da Türk bayraklarını kontrol eden ekipler can yelekli erkek cesedi buldu
Bodrum'da Türk bayraklarını kontrol eden ekipler can yelekli erkek cesedi buldu Muğla'da adalara ve koylara dikilen Türk bayraklarını kontrol eden belediye ekipler can yelekli erkek cesedi buldu.
8.11.2023 Gündem
Karaada'da mahsur kalan 9 kaçak göçmen kurtarıldı
Karaada'da mahsur kalan 9 kaçak göçmen kurtarıldı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Karaada üzerinde mahsur kalan ve yardım talebinde bulunan 9 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı.
10.06.2023 Gündem
Bodrum açıklarında 45 kaçak göçmen kurtarıldı
Bodrum açıklarında 45 kaçak göçmen kurtarıldı Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında, bir bölümü Yunanistan unsurlarınca geri itilen ve Karaada’da mahsur kalan, bir bölümü de lastik botları motor arızası nedeniyle sürüklenen toplam 45 kaçak göçmen kurtarıldı.
17.01.2023 Gündem
Türk kara sularına itilen 15 göçmenden vücuduna elektrik verilen kişi öldü
Türk kara sularına itilen 15 göçmenden vücuduna elektrik verilen kişi öldü Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Yunan unsurlarınca darbedilip, can salıyla Türk kara sularına geri itilen 15 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarıldı. Vücudunda darp izleri tespit edilen ve Türk olduğu bildirilen 1 kişi ise tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Göçmenler, ölen kişinin vücuduna Yunan güvenlik güçlerince elektrik verildiğini söyledi.
22.10.2022 Gündem
Karaada'da mahsur kalan 39 kaçak göçmen kurtarıldı
Karaada'da mahsur kalan 39 kaçak göçmen kurtarıldı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, adada mahsur kalan 39 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından botla kurtarıldı.
1.10.2022 Gündem
39 göçmen mahsur kaldı! Sahil Güvenlik ekipleri imdatlarına yetişti
39 göçmen mahsur kaldı! Sahil Güvenlik ekipleri imdatlarına yetişti Muğla'nın Bodrum ilçesinden yasadışı yollarla Yunan adalarına gitmeye çalışan 39 göçmen Karaada'da mahsur kalınca, Sahil Güvenlik ekipleri imdadına yetişti.
30.09.2022 Gündem
Yunan unsurlarının ittiği 64 kaçak göçmen kurtarıldı
Yunan unsurlarının ittiği 64 kaçak göçmen kurtarıldı Bodrum'da, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 64 kaçak göçmen, kurtarıldı.
28.08.2022 Gündem
Yunan unsurları göçmenleri coplarla yaraladı, elleri kelepçeli can salına bindirdi
Yunan unsurları göçmenleri coplarla yaraladı, elleri kelepçeli can salına bindirdi Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Yunanistan unsurlarınca Türk Kara sularına geri itilen 3 kaçak göçmen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı. Kaçak göçmenlerin Yunan unsurları tarafından darbedildiği ve vücutlarının çeşitli yerlerinde zedelenme olduğu belirtildi.
8.08.2022 Gündem
Yunanistan'dan insanlık dışı hareket! Can yeleksiz ve elleri kelepçeli denize attılar
Yunanistan'dan insanlık dışı hareket! Can yeleksiz ve elleri kelepçeli denize attılar Yunanistan'ın Sakız Adası'nda can yeleksiz ve elleri kelepçeli olarak doğrudan denize atıldığı iddia edilen 11 göçmenden 8'i yüzerek Çeşme ilçesinde bulunan Karaada'ya çıkarken, 3 düzensiz göçmenin cansız bedeni ise Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bulundu.
8.08.2022 Gündem
Mavi Panda Türkiye yolunda
Mavi Panda Türkiye yolunda  Akdeniz’i tehdit eden çevre ve deniz sorunlarına dikkat çekmek için Fransa’dan yelken açan Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF-Türkiye) yelkenlisi Mavi Panda, İtalya’nın ardından Türkiye’ye geliyor.
3.08.2022 Gündem
Çeşme açıklarında 41 düzensiz göçmen kurtarıldı
Çeşme açıklarında 41 düzensiz göçmen kurtarıldı İzmir'in Çeşme ilçesinde, Yunanistan unsurları tarafından geri itilen 2 can salı içindeki 41 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
12.07.2022 Gündem
Mavi Sürgün derinlere çağırıyor
Mavi Sürgün derinlere çağırıyor 100 yıl öncesine kadar Yunan adalarından kaçakçılık yapanların gizlendiği Bodrum Kaçakçı Koyu’nda rengârenk süngerlerin arasında 22 sanatçının heykellerini 20 Ağustos’a kadar görebilirsiniz.
5.06.2022 Pazar
Bu sergiyi gezmek için denizin dibine 15 metre dalmak gerekiyor
Bu sergiyi gezmek için denizin dibine 15 metre dalmak gerekiyor Muğla’nın Bodrum ilçesinde 15 metre derinlikte açılan seramik ve heykel sergisi denizin dibini sergi salonuna çevirdi. Sergideki eserleri görmek isteyenler dalgıç kıyafetlerini giyerek 15 metre dalış yaptı.
20.05.2022 Haberler
İhbar üzerine ekipler harekete geçti! Sürüklenen tekneyi Kıyı Emniyeti kurtardı
İhbar üzerine ekipler harekete geçti! Sürüklenen tekneyi Kıyı Emniyeti kurtardı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, içerisinde bulunan 4 kişi ile birlikte denizde sürüklenen tekne, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.
7.05.2022 Gündem
İzmir'de 46 kaçak göçmen kurtarıldı
İzmir'de 46 kaçak göçmen kurtarıldı İzmir'in Menderes ve Çeşme ilçesi açıklarında 46 kaçak göçmen kurtarıldı.
8.04.2022 Gündem
Yunanistan'ın geri ittiği 19 kaçak göçmen kurtarıldı
Yunanistan'ın geri ittiği 19 kaçak göçmen kurtarıldı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 19 kaçak göçmen ile Karaada'da mahsur kalan 14 kaçak göçmen kurtarıldı.
8.02.2022 Gündem
Yunanistan tarafından denize atılan göçmenin cansız bedeni bulundu
Yunanistan tarafından denize atılan göçmenin cansız bedeni bulundu Yunanistan unsurları tarafından denize atılan ve 3 gündür kayıp olarak aranan 1 düzensiz göçmenin cansız bedeni, İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında bulundu. Cansız bedenin bulunmasının ardından arama-kurtarma faaliyetleri sona erdi.
3.02.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: “Özgürlük ve insan hakları havarisi Avrupa Birliği uyusun”
İçişleri Bakanı Soylu: “Özgürlük ve insan hakları havarisi Avrupa Birliği uyusun” İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter'dan yaptığı açıklamada Yunan Sahil Güvenliği'nin 3 göçmeni denize attığını belirtti ve yaşanan bu olaya sert tepki gösterdi.
31.01.2022 Haberler
Son dakika: Yunanistan'dan insanlık dışı hareket! Bakan Soylu: Barbarlık, Canilik...
Son dakika: Yunanistan'dan insanlık dışı hareket! Bakan Soylu: Barbarlık, Canilik... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yunan Sahil Güvenlik ekiplerinin 3 göçmeni denize attığını belirterek "Özgürlük ve insan hakları havarisi Avrupa Birliği uyusun" dedi. Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Kayıp olduğu değerlendirilen 1 düzensiz göçmenin bulunması maksadıyla bölgede başlatılan Arama Kurtarma faaliyetlerine devam edilmektedir." ifadeleri kullanıldı.
31.01.2022 Gündem
Bodrum'da 26 düzensiz göçmen kurtarıldı
Bodrum'da 26 düzensiz göçmen kurtarıldı Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2 ayrı olayda Yunanistan unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 26 göçmen kurtarıldı. göçmenler, Muğla Göç İdaresi Müdürlüğü’ne gönderildi.
28.11.2021 Gündem
Sahil Güvenlik ekipleri 172 kaçak göçmeni kurtardı
Sahil Güvenlik ekipleri 172 kaçak göçmeni kurtardı İzmir'in Çeşme, Dikili ve Foça ilçelerinde, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen ve Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 172 göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı.
9.11.2021 Gündem
Bodrum açıklarında göçmen teknesi battı
Bodrum açıklarında göçmen teknesi battı Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla Avrupa ülkelerine gitmeye çalışan 10 kaçak göçmenin içinde bulunduğu fiber tekne battı. 7 kişi Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılırken, 3 kaçak göçmen ise aranıyor.
6.11.2021 Gündem
Yunanistan'a kaçarken yakalanan 6 FETÖ şüphelisi tutuklandı
Yunanistan'a kaçarken yakalanan 6 FETÖ şüphelisi tutuklandı Muğla'nın Bodrum ilçesinden tekneyle Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan 6 Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) şüphelisi tutuklandı.
29.08.2021 Gündem
Tekneyle Yunanistan'a kaçmaya çalışan 6 FETÖ şüphelisi yakalandı
Tekneyle Yunanistan'a kaçmaya çalışan 6 FETÖ şüphelisi yakalandı Muğla'nın Bodrum ilçesi Karaada açıklarında, FETÖ/PDY üyeliğinden ordudan ihraç edilmiş ya da açığa alınmış 1 yüzbaşı, 2 teğmen ile 3 astsubay, tekneyle yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı.
28.08.2021 Gündem
Halatı başka teknenin pervanesine dolanan yelkenlideki 3 kişi kurtarıldı
Halatı başka teknenin pervanesine dolanan yelkenlideki 3 kişi kurtarıldı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, halatı bir başka tekneye dolanan yelkenlideki 3 kişi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü botuyla kurtarıldı.
11.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karaada ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.