Karakterler

Karakterler

Son dakika karakterler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karakterler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karakterler haber sayfamızda...

Karakterler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.512 karakterler haberi bulunmuştur.
‘Kurtuluş birbirimizi anlarsak mümkün’
‘Kurtuluş birbirimizi anlarsak mümkün’ Adana’nın ardından İstanbul’da yarışan “Suyun Üstü” adlı yapımın senarist ve yönetmeni Aslıhan Ünaldı filminin temelinin, birbirini kabul etmeyi ve affetmeyi öğrenmek olduğunu söylüyor.
24.04.2024 Kültür Sanat
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Yetenekli Bay Cage filmi konusu! Yetenekli Bay Cage filmi kaç yılında çekildi? Oyuncu ve karakterler...
Yetenekli Bay Cage filmi konusu! Yetenekli Bay Cage filmi kaç yılında çekildi? Oyuncu ve karakterler... Yetenekli Bay Cage filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam Star TV ekranında izleyici ile buluşacak olan filmin yönetmen koltuğunda Tom Gormican oturuyor. 29 Nisan 2022 yılında vizyona giren film aksiyon ve komedi türünde çekildi. İşte Yetenekli Bay Cage filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
20.04.2024 Bilgi Rehberi
Dünyada bir ilk: Yapay zeka güzellik yarışmasında ödül 20 bin dolar!
Dünyada bir ilk: Yapay zeka güzellik yarışmasında ödül 20 bin dolar! Dünyada ilk kez gerçekleştirilen 'yapay zeka güzellik yarışmasında' üç modele 20 bin dolarlık ödül dağıtılacak.
18.04.2024 Dünya
Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' uyarısı!
Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' uyarısı! Hem senaryosunu yazdığı hem de oyuncu kadrosunda yer aldığı 'Yalan Dünya' ve 'Avrupa Yakası' ile hafızalarda yer eden Gülse Birsel, son zamanlarda fenomen dizilerin adıyla düzenlenen partiler konusunda dikkat çeken bir uyarıda bulundu.
16.04.2024 Cadde
ŞARK BÜLBÜLÜ OYUNCULARI ve karakterler! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi, konusu nedir?
ŞARK BÜLBÜLÜ OYUNCULARI ve karakterler! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi, konusu nedir? Kemal Sunal klasikleri arasında yer alan Şark Bülbülü filmi, 1979 yapımı sinema filmidir. Filimin başrollerinde Sunal'ın yanı sıra Ayşen Cansev ve Ayşen Gruda yer alıyor. Şark Bülbülü filmi oyuncuları kim?
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Tuvana Türkay'dan samimi açıklamalar! ‘Dönüm noktam yok’
Tuvana Türkay'dan samimi açıklamalar! ‘Dönüm noktam yok’ Oyunculuk tutkusuyla hayatın içine dokunan Tuvana Türkay... Minimalist Zarafet” konsepti ile güzel oyuncu, Gardırop Magazine Nisan sayısına kapak oldu. “Kariyerimde, içinde yer aldığım tüm işlerimi de aynı gayretle yaptığıma inanıyorum” diyen Tuvana Türkay, “Dönüm noktam yok” ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Cadde
DEDEMİN FİŞİ FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Dedemin Fişi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Dedemin Fişi filmi kaç yılında ve nerede çekildi? İşte oyuncu ve karakterler...
DEDEMİN FİŞİ FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Dedemin Fişi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Dedemin Fişi filmi kaç yılında ve nerede çekildi? İşte oyuncu ve karakterler... Dedemin Fişi filmi bu akşam Star TV ekranında izleyici ile buluşacak. Güldür Güldür ekibi oyuncularının yer aldığı filmde Çirçi Ailesinin miras serüvenini konu alıyor. Filmde kardeşlerin mirastan en değerli payı almaya çalışması konu alınıyor. İşte Dedemin Fişi filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
9.04.2024 Bilgi Rehberi
‘Bu sefer kadınlar kurban değil’
‘Bu sefer kadınlar kurban değil’ İrfan Tözüm’ün kızı Melodi Tözüm ilk uzun metrajı “Üç Harfliler: Nazar”da “Korku klişesini kırarak güçlü ve bağımsız kadın karakterler yaratmaya çalıştık” diyor.
8.04.2024 Kültür Sanat
KİBAR FEYZO OYUNCULARI - KONUSU: Kibar Feyzo filmi nerede çekildi? Kibar Feyzo oyuncu kadrosu-karakterler ve isimleri
KİBAR FEYZO OYUNCULARI - KONUSU: Kibar Feyzo filmi nerede çekildi? Kibar Feyzo oyuncu kadrosu-karakterler ve isimleri Kemal Sunal'ın başrolde yer aldığı Kibar Feyzo filmi, 1978 yapımı yerli komedi türündeki yapımdır. Televizyon izleyicileri karşısına çıkan Kibar Feyzo'nun çekimleri ise Hatay'da yapıldı. İşte, Kibar Feyzo oyuncu kadrosu...
7.04.2024 Cadde
Bilim kurguyla Nesin öyküleri
Bilim kurguyla Nesin öyküleri Uzun bir aradan sonra sinemaya geri dönen Tolga Örnek, Aziz Nesin öykülerinden uyarladığı “Mucize Aynalar”da bilim kurgunun zengin ve zor dünyasına davet ediyor seyirciyi.
7.04.2024 Kültür Sanat
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen için Maslak Show Center'da veda töreni düzenlendi. Türker İnanoğlu , törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kanlıca'daki aile mezarlığına defnedildi.
5.04.2024 Cadde
Demet Özdemir: Kalplerimiz kırık olmasın!
Demet Özdemir: Kalplerimiz kırık olmasın! Oğuzhan Koç ile sekiz aylık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran Demet Özdemir, önceki gün Arnavutköy’de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, “Saçlarınızda kırıklar var” diyerek espri yapan muhabirlere verdiği yanıtla dikkat çekti.
4.04.2024 Cadde
‘İçimde kalan rol yok’
‘İçimde kalan rol yok’ Demet Özdemir, ana akımdan vazgeçmek istemediğini söyledi.
4.04.2024 Cadde
Çocuğunuz ‘Chatbot çocuk’ olabilir
Çocuğunuz ‘Chatbot çocuk’ olabilir Çocuklar, yapay zekâ destekli chatbot ile tüm gününü geçiriyor, dijital arkadaş ediniyor, sevgili oluyorlar. Okulda zorbalık yapanlara nasıl karşılık vermemiz gerektiğini sorduğumuz botun önerisi şiddet içerikliydi: ‘Korku sal, dayak at, gözlerini korkut.’
29.03.2024 Gündem
‘Hikâye çok enteresan’
‘Hikâye çok enteresan’ ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisinde Avukat Alev’e hayat veren Serra Arıtürk, “Hikâyemiz kadar karakterler de çok enteresan” dedi.
25.03.2024 Cadde
Dünyanın eşiğinde kalan hayatlar
Dünyanın eşiğinde kalan hayatlar Gamze Güller, içinde hayvanların gezindiği öykülerinde insanları anlatıyor. Hayatın kıyısında duran, dokunsan boşluğa düşecekmişçesine eğreti yaşayanların izini sürüyor. İnsan eliyle hayvanlara yapılan eziyetlere de ses yükseltiyor.
17.03.2024 Kültür Sanat
Çocuklar neden hayali arkadaş edinir? Aslında zihinlerinin aynasıymış
Çocuklar neden hayali arkadaş edinir? Aslında zihinlerinin aynasıymış Küçük yaştaki çocukların bazı dönemlerde zihinlerinde oluşturdukları karakterler olabilir. Hayali arkadaşlarıyla kurdukları dostluklar, endişe verici görünse de sanıldığı kadar kötü bir durum olmayabilir.
13.03.2024 Ebeveyn
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasında 150’ den fazla filmde rol alan, Yeşilçam'ın usta ismi Kayhan Yıldızoğlu, yaşlılığa bağlı olarak cumartesi günü hayatını kaybetmişti. 91 yaşında vefat eden Kayhan Yıldızoğlu’nun cenaze namazı bugün öğlen vakti Levent Camii’nde kılındı. Yıldızoğlu'nun cenazesine çok sayıda sanatçı katıldı. Şener Şen,cenazede fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranını azarladı.
11.03.2024 Magazin
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasında 150’den fazla filmde rol alan, Yeşilçam'ın usta ismi Kayhan Yıldızoğlu, yaşlılığa bağlı olarak cumartesi günü hayatını kaybetmişti. 91 yaşında vefat eden Kayhan Yıldızoğlu’nun cenazesine çok sayıda sanatçı katıldı. Şener Şen, cenazede fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranını azarladı.
12.03.2024 Cadde
Dost musun düşman mı, belli değil
Dost musun düşman mı, belli değil Emin Alper ilk tiyatro yönetmenliğinde çıtayı oldukça üst bir seviyeye taşıyarak kişinin alter-egosuyla hesaplaşması metaforunu sahnede ete kemiğe bürüyüp seyircinin önüne getiriyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırdığı halde 'yok' diyorlar!
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırdığı halde 'yok' diyorlar! Magazin gündeminden düşmeyen tartışmaya son olarak Gökhan Türkmen de dahil oldu. 40 yaşındaki şarkıcı, "Son zamanlarda ünlülerin estetik haberleri çok konuşuluyor. Senin yorumun ne?" sorusunu cevapladı.
10.03.2024 Cadde
KORKMA BEN YANINDAYIM OYUNCULARI - Karakterler 📺 Korkma Ben Yanındayım dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?
KORKMA BEN YANINDAYIM OYUNCULARI - Karakterler 📺 Korkma Ben Yanındayım dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Korkma Ben Yanındayım dizisi ekran yolculuğuna başlıyor. Dizinin başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş yer alıyor. İki genç ile beraber ailelerinin hayatlarındaki değişim seyirci karşısına çıkacak. Korkma Ben Yanındayım dizisi oyuncuları kim? işte, oyuncu kadrosu ve konusu...
8.03.2024 Bilgi Rehberi
Pendikspor'da İbrahim Üzülmez'den Alpaslan Öztürk cevabı!
Pendikspor'da İbrahim Üzülmez'den Alpaslan Öztürk cevabı! Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Konyaspor'a 2-0 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
3.03.2024 Pendikspor
Sahnede söz kadınların
Sahnede söz kadınların Binlerce yıl tiyatroda erkek gözüyle anlatılan kadın hikâyelerine bir süredir dikkat çekici bir “kadın eli” değiyor. Sayıları giderek çoğalan tek kişilik kadın oyunlarına 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle baktık.
2.03.2024 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Karakterler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.