Can sıkan diz ve dirsek kararmasına son! Değme bakımlara taş çıkarttı, üstelik çok ucuz
Can sıkan diz ve dirsek kararmasına son! Değme bakımlara taş çıkarttı, üstelik çok ucuz Ölü cilt hücrelerinin birikmesi, sürtünme, güneşe aşırı maruz kalma veya hormonal dengesizlik diz ve dirseklerde koyuluklara neden olabilir. Vücudumuzun bu kısımlarında yağ bezleri bulunmadığından basit yöntemlerle vücudunuzdaki koyu renk oluşumunu engelleyebilirsiniz. İşte yolu.
27.09.2023 Güzellik
Koltuk altını bembeyaz yapmak çok kolaymış! Koyu lekeleri silgi gibi siliyor, işte tarifi
Koltuk altını bembeyaz yapmak çok kolaymış! Koyu lekeleri silgi gibi siliyor, işte tarifi Koltuk altları cildin diğer bölgelerinden koyu renkte olabilir. Koltuk altı kararması özellikle kadınların oldukça rahatsız olduğu bir durum. Bu sorundan kurtulmak için çok basit ve sadece 2 malzemeli bir yöntem bulunuyor.
31.08.2023 Cilt Bakımı
Salda Gölü'nde alarm veren görüntüler! Kararma yayılıyor
Salda Gölü'nde alarm veren görüntüler! Kararma yayılıyor Türkiye Tabiatını Koruma Derneği bilim danışmanı Dr. Erol Kesici, Salda Gölü'nde beyaz kumsalın oluşmasını sağlayan hidromanyezit mineralinin kirlilik nedeniyle her geçen gün yok olduğunu, kumsaldaki kararma yayılımının arttığını söyledi.
26.12.2022 Haberler
Genital bölge kararmaları nasıl tedavi edilir?
Genital bölge kararmaları nasıl tedavi edilir? Tüm kadınlarda ileri yaş, hormonal bozukluklar, menopoz, gebelik süreci, genital bölgeye epilasyon işlemleri, hızlı kilo alıp verme, kalıtsal durumlar gibi birçok fiziksel, kalıtsal, hormonal ve fizyolojik nedenlere bağlı bölgesel kararmalar görülebilir. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Bülent Arıcı, kadınlarda görülen genital bölge kararmaları hakkında bilgi verdi.
18.08.2021 Estetik
Bikini bölgesindeki kararmalara bitkisel çözümler
Bikini bölgesindeki kararmalara bitkisel çözümler Bikini bölgesindeki kararmalar yüzünden bikini giymeye cesaret edemiyorsanız endişe etmeyin. İşte bikini sezonunda hayat kurtaracak, bikini bölgesindeki kararmalara bitkisel çözümler...
21.08.2017 Püf Noktası
Ayak kararmasını geçirecek yöntemler
Ayak kararmasını geçirecek yöntemler Tüm gün üzerinde durduğumuz ayaklarımızda gerek ayakkabıdan, gerek çevresel faktörlerden dolayı kararmalar meydana gelebilir. Peki bu kararmalar nasıl geçer? İşte ayak kararmasını geçirecek yöntemler...
20.06.2017 Alternatif Tıp

Benzer Haber Etiketleri