Kararsız

Kararsız

Son dakika KARARSIZ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan KARARSIZ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan KARARSIZ haber sayfamızda...

Kararsız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.891 kararsız haberi bulunmuştur.
Berkay Hardal setlere geri dönüyor! 'Hollywood'da olabilirim'
Berkay Hardal setlere geri dönüyor! 'Hollywood'da olabilirim' 'İstanbullu Gelin', 'Kardeş Çocukları' gibi dizilerde boy gösteren Berkay Hardal, Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Eşi Dilan Telkök ile şehir yaşantısından uzaklaşıp Köyceğiz'e yerleşen çift, İstanbul'a geri dönüş kararı aldığını açıkladı. Ünlü isim, sevenlerine setlere geri döneceği müjdesini de vermeyi ihmal etmedi.
22.04.2024 Cadde
Devam kararı doğru mu? Eski hakemler canlı yayında tartıştı! 'Sadece bir açı var'
Devam kararı doğru mu? Eski hakemler canlı yayında tartıştı! 'Sadece bir açı var' Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Beşiktaş ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Zorlu maçın tartışmalı pozisyonunu eski hakemler değerlendirdi.
20.04.2024 Beşiktaş
Geç yaşlanmak için akşam yemeğini düşmanına bırak
Geç yaşlanmak için akşam yemeğini düşmanına bırak Her yıl Nisan ayının ikinci haftası tüm dünyada Kalp Sağlığı Haftası olarak anılıyor. Geçtiğimiz hafta antiaging’in yaşlanmayı önleme etkilerinden bahsetmiştik. Bu hafta ise antiaging’in 5 temel tedavi alanını inceleyeceğiz…
13.04.2024 Pazar
Diyarbakır- Batman karayolunda kaza! Yaralılar var
Diyarbakır- Batman karayolunda kaza! Yaralılar var Diyarbakır- Batman karayolu karalar mevkiinde otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada 3'ü çocuk 13 kişi yaralandı.
12.04.2024 Gündem
Murat Kurum'dan anket açıklaması: Manipülasyon yapıyorlar, kaybedeceklerini biliyorlar
Murat Kurum'dan anket açıklaması: Manipülasyon yapıyorlar, kaybedeceklerini biliyorlar Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında açıklamalarda bulundu. Kurum anketlere de değinerek " Manipülasyon yapıyorlar, kaybedeceklerini biliyorlar" ifadelerini kullandı.
30.03.2024 Gündem
Borsada yükselişi engelleyen 5 neden! Seçim sonrası piyasada yön ne olacak?
Borsada yükselişi engelleyen 5 neden! Seçim sonrası piyasada yön ne olacak? Borsa son 1 aylık süre içerisinde kararsız seyrini koruyor. Şubatın sonuna doğru endeks 9450 puan ile tarihi rekor seviyeyi gördükten sonra geri çekilmişti. Endeks 9000 puan seviyesi civarında yön bulmaya çalışıyor. Peki şu anda borsadaki yükselişi engelleyen unsurlar ne? Seçim sonrası piyasada beklentiler neler? Konuyla ilgili tüm merak edilenleri Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye anlattı. Maviş, borsada 10 bin puan seviyesinin görülebilmesi için iki önemli detaya dikkat çekti. İşte detaylar...
29.03.2024 Ekonomi
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek'
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek' Trabzon’da yaşanan olayların ardından, ligden çekilmek de dahil tüm konuları görüşmek için genel kurul kararı alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Vereceğimiz kararda kan, ter, gözyaşı olacak" diye konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Murat Kurum’a destek verdi, disiplinlik oldu! Kararı böyle öğrendi
Murat Kurum’a destek verdi, disiplinlik oldu! Kararı böyle öğrendi Yeniden Refah Partisi'nde, "İttifak olması gerektiğine inanıyorum" dediği için Disiplin Kurulu'na sevk edilen Abdurrahman Akyüz, CNN Türk'te açıklamalarda bulundu.
24.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul'a 2 ayda 4 ayrı metro hattı
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul'a 2 ayda 4 ayrı metro hattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk çeyreğinde İstanbul’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak 34 kilometre raylı sistem hattını hizmete sunduklarını belirterek, “İstanbul’da bu yıl 4 ayrı hattı hizmete aldık ve bu hatlarımız birkaç haftada toplamda 900 binin üzerinde İstanbullu vatandaşımız tarafından kullanıldı. Şu ana kadar İstanbul’da 147,7 kilometre uzunluğunda 7 raylı sistem hattını bakanlık olarak biz hizmete sunduk. Bakanlığımız tarafından yapılan metro sistemleri sayesinde İstanbulluları trafik çilesinden kurtarıyoruz” dedi.
24.03.2024 Ekonomi
İYİ Parti'den İmamoğlu'na 'DEM Parti' tepkisi: Koltuk sevdası Türkiye'den büyük
İYİ Parti'den İmamoğlu'na 'DEM Parti' tepkisi: Koltuk sevdası Türkiye'den büyük İYİ Parti ile CHP arasındaki gerilim sürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Oylarınızı bölmeyin' çağrısına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural'dan yanıt geldi.
24.03.2024 Gündem
AK Parti'nin büyük İstanbul mitingi bugün
AK Parti'nin büyük İstanbul mitingi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimlerine doğru en büyük mitinglerinden birini bugün İstanbul'da gerçekleştirecek.
24.03.2024 Gündem
İstanbul seçimlerinde son durum! Murat Gezici'den dikkat çeken kararsız seçmen yorumu
İstanbul seçimlerinde son durum! Murat Gezici'den dikkat çeken kararsız seçmen yorumu 31 Mart seçimlerine bir hafta kaldı. En merak edilen şehirlerden biri İstanbul. Seçimlerdeki son durumu Murat Gezici CNN TÜRK'te açıkladı.
24.03.2024 Gündem
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı!
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? İstanbul'da son durum ne? CNN TÜRK canlı yayınına katılan AK Parti'li Kabaktepe, İstanbul'daki son anket sonucunu paylaştı.
16.03.2024 Haberler
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı!
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı! Murat Kurum mu? Ekrem İmamoğlu mu? İstanbul'da son durum ne? CNN TÜRK canlı yayınına katılan AK Parti'li Kabaktepe, İstanbul'daki son anket sonucunu paylaştı.
16.03.2024 Gündem
16 Mart 2024 Cumartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları
16 Mart 2024 Cumartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları Kararsız hissedebiliriz ! 16 Mart 2024 Cumartesi burç yorumu
15.03.2024 Astroloji
AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, öğrenci evinde sahur yaptı
AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, öğrenci evinde sahur yaptı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, bir TV programında kendisini sahura davet eden hukuk öğrencisi Feritcan Başaranoğlu’na verdiği sözü tuttu.
12.03.2024 Haberler
Murat Kurum, öğrenci evinde sahur yaptı! Üniversitelilere yeni iş imkanını açıkladı
Murat Kurum, öğrenci evinde sahur yaptı! Üniversitelilere yeni iş imkanını açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, bir TV programında kendisini sahura davet eden hukuk öğrencisi Feritcan Başaranoğlu’na verdiği sözü tuttu.
12.03.2024 Gündem
Adaylara Z kuşağı tavsiyesi: Tiktokçu deyip geçme doğrudan iletişim kur
Adaylara Z kuşağı tavsiyesi: Tiktokçu deyip geçme doğrudan iletişim kur Yerel seçimlerde, geçtiğimiz yıl ilk kez sandık başına giden 6 milyon genç seçmene, yenileri eklenecek. Toplam seçmenin yüzde 10’undan fazlasını oluşturan Z kuşağının desteğini almak önem taşıyor.
11.03.2024 Eğitim
İBB Başkanı İmamoğlu: 5 yılldır milletin hakkını yemedim yedirmedim
İBB Başkanı İmamoğlu: 5 yılldır milletin hakkını yemedim yedirmedim İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Üsküdar'da düzenlenen Halk Buluşması'na katıldı. İmamoğlu, “Ben, 2012 yılında yerel yönetime aday adayı olmaya karar verdiğimde, bir slogan yazmıştım Beylikdüzü'nde. ‘Seçilmek 1 gün, yönetmek 5 yıl.’ Kararınız bu kadar önemli. 31 Mart'ta siz, bir gün orada gidip oy atacaksınız ya da atmayacaksınız, ama o 5 yıl boyunca, sizi istediğiniz ya da istemediğiniz anlayış yönetecek” dedi.
8.03.2024 Gündem
AK Parti'nin yaptırdığı son anketler! Mustafa Şen'den CNN Türk'te önemli açıklamalar
AK Parti'nin yaptırdığı son anketler! Mustafa Şen'den CNN Türk'te önemli açıklamalar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, CNN Türk ekranlarında Hande Fırat ile Gece Görüşü programında anketlerde son durumu açıkladı.
6.03.2024 Gündem
'Kim Milyoner Olmak İster'de seyirci jokeri yarışmacının sonu oldu! Azerbaycan sorusu herkesi yanılttı
'Kim Milyoner Olmak İster'de seyirci jokeri yarışmacının sonu oldu! Azerbaycan sorusu herkesi yanılttı İlgiyle takip edilen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında sorulan Azerbaycan sorusu hem yarışmacı Hakan Aydoğan'ı, hem de seyirciyi şaşırttı. Kararsız kalarak stüdyodaki izleyicilere danışan yarışmacı, seyirci jokerinin kurbanı oldu. İşte detaylar...
5.03.2024 Cadde
İstanbul'da kim önde? İşte Optimar'ın son anketinde Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark
İstanbul'da kim önde? İşte Optimar'ın son anketinde Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark Yerel seçime 32 gün kala gözler rekabetin en yüksek seviyeye çıktığı İstanbul'da... Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında Optimar'ın 21-24 Şubat tarihleri arasında 3 bin kişi üzerinde yaptığı İstanbul anketinden çıkan çarpıcı sonuçlara yer verdi.
29.02.2024 Gündem
Michigan’da çifte seçim heyecanı
Michigan’da çifte seçim heyecanı  Michigan’da hem Demokrat hem de Cumhuriyetçiler, partilerinin başkan adaylığı konusunda tercihlerini ortaya koydu. 
29.02.2024 Dünya
Özgür Özel'den '1 Nisan'cılara cevap: Avuçlarını yalarlar
Özgür Özel'den '1 Nisan'cılara cevap: Avuçlarını yalarlar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti içindeki tartışmalara ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi.
21.02.2024 Haberler
Özgür Özel'den '1 Nisan'cılara cevap: Avuçlarını yalarlar
Özgür Özel'den '1 Nisan'cılara cevap: Avuçlarını yalarlar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti içindeki tartışmalara ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi.
21.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kararsız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.