Otel odasında taciz şoku yaşayan mühendis: Umarım emsal karar olur
Otel odasında taciz şoku yaşayan mühendis: Umarım emsal karar olur Kırıkkale’de elektrik-elektronik mühendisi Kardelen Kamişli (26), konakladığı otelde gece odasına girerek kendisine tacizde bulunduğunu iddia ettiği Seyit Muhammet S. hakkında 6 yıl hapis istemiyle dava açılmasına ilişkin, "Umarım emsal karar olur ve verilecek ceza benim hayatımı etkileyen bu durumu bir nebze de olsa hafifletir" dedi. Kamişli, ayrıca otel sahibi ve görevli hakkında tazminat davası açacağını söyledi.
30.10.2020 Gündem
Otel odasında yaşadığı tacizi anlattı! "O günden sonra uyuyamıyorum"
Otel odasında yaşadığı tacizi anlattı! "O günden sonra uyuyamıyorum" Kırıkkale'de konakladığı otelde gece odasına giren Seyit Muhammet S.'nin kendisine tacizde bulunduğu ileri sürerek şikayette bulunan elektirik- elektronik mühendisi Kardelen Kamişli, DHA'ya konuştu. Kamişli, "O günden sonra sürekli uyanıyorum geceleri, korkuyorum. İnanın psikolojik anlamda korku yaratan bir şey. Umarım sorumlular cezalandırılır ve başka insanlar bunu yaşamaz" dedi.
11.09.2020 Haberler
Otel odasında taciz kabusu yaşayan mühendis: O günden sonra uyuyamıyorum!
Otel odasında taciz kabusu yaşayan mühendis: O günden sonra uyuyamıyorum! Kırıkkale'de konakladığı otelde gece odasına giren Seyit Muhammet S.'nin kendisine tacizde bulunduğu ileri sürerek şikayette bulunan elektirik- elektronik mühendisi Kardelen Kamişli, DHA'ya konuştu. Kamişli, "O günden sonra sürekli uyanıyorum geceleri, korkuyorum. İnanın psikolojik anlamda korku yaratan bir şey. Umarım sorumlular cezalandırılır ve başka insanlar bunu yaşamaz" dedi.
11.09.2020 Gündem
Otel odasında taciz iddiası
Otel odasında taciz iddiası Kırıkkale'de elektronik-elektronik mühendisi Kardelen Kamişli (26), konakladığı otelde gece odasına giren, aynı otelde kalan S.M.S.'nin tacizine uğradığını öne sürdü. Gece uyandığında yatağında S.M.S.'yi görünce büyük korku yaşadığını ve polisi arayarak hem şüpheli hem de otel yönetiminden şikayetçi olduğunu belirten Kamişli, yaşadıklarını sosyal medyadan duyurdu. Kamişli, "S.M.S. ve daha niceleri toplumdan temizlensin. Artık hiçbirimiz tacize, psikolojik şiddete ve daha da ötesinde tecavüze ve yahut cinayete kurban gitmesin" dedi.
10.09.2020 Haberler