Karete

Karete

Son dakika karete haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karete gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karete haber sayfamızda...

Karete

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 66 karete haberi bulunmuştur.
Cenazesi doldu taştı! Peş peşe ölümlerin ardından uzmanlar açıkladı: 90'lar...
Cenazesi doldu taştı! Peş peşe ölümlerin ardından uzmanlar açıkladı: 90'lar... 90'lı yıllarda kucakladığımız televizyon şovları ve dizilerinin yıldızlarını peş peşe kaybederken içimizi bir hüzün kaplıyor. Geçmişimize ait simgeler bir bir zamana yenik düşerken, aslında bir yandan onları kucaklamaya da devam ediyoruz. Altın Kızlar'ın Betty'sini ve Bizim Ev'in Danny Tanner'ını art arda kaybettiğimiz bu günlerde, içimizi kaplayan nostalji hissini masaya yatırdık.
18.01.2022 Dünya
Babası dehşet saçtı! Genç kız ağır yaralı
Babası dehşet saçtı! Genç kız ağır yaralı Denizli'nin Buldan ilçesinde,  babası tarafından pompalı tüfekle vurulan 20 yaşındaki Kadriye Esenay Akçaöz ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç kızın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
6.06.2021 Gündem
Uğur Kobaş, Tokyo Olimpiyatları'nda görev yapacak
Uğur Kobaş, Tokyo Olimpiyatları'nda görev yapacak Uluslararası karate hakemi Uğur Kobaş, Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda görev yapacak 15 hakem arasına girdi. Kobaş, olimpiyat hakemliğini merhum Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan'a adadığını söyledi.
12.05.2021 Yaz Olimpiyatları
Milli eskrimci İrem Karamete olimpiyat kotası aldı
Milli eskrimci İrem Karamete olimpiyat kotası aldı Türk eskrim tarihinin en iyi derecesini elde eden Milli eskrimci İrem Karamete, Tokyo Olimpiyat Oyunları'na direkt kota alan ilk eskrimci oldu.
28.03.2021 Diğer
Karate 1 Premier Lig müsabakalarına 80 ülkeden 650 sporcu katılacak
Karate 1 Premier Lig müsabakalarına 80 ülkeden 650 sporcu katılacak Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan: - "Dünya Karate Federasyonu bize güveniyor. Hem sportif hem de organizasyon açısında parmakla gösterilen bir ülkeyiz"
4.03.2021 Diğer
Sporumuza çağ atlatacak proje
Sporumuza çağ atlatacak proje Gençlik ve Spor Bakanlığı ile üniversitelerin hayata geçirdiği, “Türk Sporuna Yükseköğretimde Yüzde Yüz Destek” programının sporda çığır açacağına vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Okullarımız bilim yuvası olmanın yanında artık spor hayatımız için de birer merkeze dönüştürecektir” dedi.
19.02.2021 Diğer
Esat Delihasan: "Sekiz kategorinin tamamında olimpiyat vizesi almayı  hedefliyoruz"
Esat Delihasan: "Sekiz kategorinin tamamında olimpiyat vizesi almayı  hedefliyoruz"  Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat  Delihasan, 2021 yılına ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda rengi ne  olursu olsun madalya kazanmak istediklerini belirterek, "Sekiz kategorinin  tamamında olimpiyat vizesi almayı hedefliyoruz." dedi. 
11.01.2021 Diğer
Karate Kid filmi konusu nedir? İşte Karate Kid filmi oyuncu kadrosu
Karate Kid filmi konusu nedir? İşte Karate Kid filmi oyuncu kadrosu Dünyaca ünlü oyuncu Jackie Chan ve şimdilerde rapçi olarak kariyerini sürdüren Jaden Smith'in başrollerini paylaştığı Karate Kid filmi, bu akşam ekranlara geliyor. İşte Karate Kid filmiyle ilgili tüm merak edilenler...
7.06.2020 Cadde
Karate Kid filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Karate Kid filmi çekimleri nerede yapıldı?
Karate Kid filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Karate Kid filmi çekimleri nerede yapıldı? Karate Kid filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Harald Zwart'ın yer aldığı Karate Kid filmi 2010 yılında vizyona girdi. Dövüş, aksiyon, dram ve aile türünde çekilen Karate Kid filminin çekimleri ABD ve Çin'de gerçekleştirildi. Peki Karate Kid filminin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
5.01.2020 Gündem
Karate Kid filmi konusu nedir? Karete Kid filmi oyuncu kadrosu
Karate Kid filmi konusu nedir? Karete Kid filmi oyuncu kadrosu Yönetmenliğini Harald Zwart'ın üstlendiği ve başrolünde dünyaca ünlü oyuncu Jackie Chan'in yer aldığı Karate Kid filmi, bu akşam ATV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Peki 2010 yılında gösterime giren ve büyük ilgi gören Karate Kid filmi konusu nedir? İşte hem bu sorunun yanıtı hem de Karate Kid filmi oyuncu kadrosu...
30.09.2019 Gündem
Konser sonrası haftalık tatil
Konser sonrası haftalık tatil Geçtiğimiz yıl yine Regnum Antalya’da verdiği konserde tanışma fırsatı bulmuştum Anne Marie’yle...
2.09.2019 Cadde
Dört ay eğitim aldı
Dört ay eğitim aldı ‘Babamın Ceketi’ filminde rol alan Mert Turak, rolü için dört ay karate eğitimi aldı.
30.08.2018 Cadde
Yeşilçam Sinema Müzesi'nin hatırlattıkları
Yeşilçam Sinema Müzesi'nin hatırlattıkları TÜRVAK nihayet bir Yeşilçam Sinema Müzesi kurdu... Neredeyse 100 yıllık bir tarihin afişleri, fotoğrafları, kameraları ve daha birçok obje müzede sergileniyor. Şubat 2001 yılında faaliyete geçen müze, şimdilerde ismini duyurmanın yollarını arıyor.
21.05.2019 Sanat
3 yıldır Türkiye şampiyonu, ancak sponsor bulamıyor
3 yıldır Türkiye şampiyonu, ancak sponsor bulamıyor Eskişehir’de, 3,5 yıl önce kyokushin karate sporuna başlayan ve bu branşta 3 yıldır Türkiye şampiyonu olan milli sporcu Cennet Çankal, sponsor bulamadığı için mayıs ayında gerçekleştirilecek olan 32’inci Avrupa Kyokushin Karate Şampiyonası’na kısıtlı imkanlar ile hazırlanıyor.
5.05.2018 Diğer Sporlar
Çift tokatla bayılttı!
Çift tokatla bayılttı! Çift tokatla bayılttı!
11.09.2019 Nevidyo
Mircea Lucescu, karete şampiyonası fotoğrafını seçti
Mircea Lucescu, karete şampiyonası fotoğrafını seçti A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
1.07.2020 Futbol
Karatede Erman Eltemur ve Hafsa Şeyda Burucu'ndan bronz madalya
Karatede Erman Eltemur ve Hafsa Şeyda Burucu'ndan bronz madalya 52. Avrupa Karate Şampiyonası'nda erkekler kumite 75 kiloda Erman Eltemur ve 58 kiloda Hafsa Şeyda Burucu Avrupa üçüncüsü oldu.
1.07.2020 Diğer
Genç kızın yaptıklarını görünce inanamayacaksınız!
Genç kızın yaptıklarını görünce inanamayacaksınız! Isınma hareketlerinin ardına birkaç karete figürü ekleyen genç kızın yaptıklarını görünce çok şaşıracaksınız.
11.09.2019 İlginç Videolar
Şampiyona, şehit Ömer Halisdemir'e adandı
Şampiyona, şehit Ömer Halisdemir'e adandı Manisa’da 7’incisi gerçekleştirilen İllerarası Muay Thai Zafer Kupası bu yıl 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesinde en önemli isimlerden biri olan şehit Ömer Halisdemir adına düzenlendi.
1.07.2020 Diğer
'Işık' doğudan yükseldi!
'Işık' doğudan yükseldi! İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası’nda boy gösterecek olan üç kız kardeş de iddialı. Avrupa’da zirveye çıkmayı başaran Kader Işık, “Samsun’da zirveye çıkacağız” dedi.
1.07.2020 Diğer
Dünya starına meydan okudu ama...
Dünya starına meydan okudu ama... Elinde tuttuğu yumurtayı kırmadan tuğla kırmayı deneyen genç kız, Jackie Chan'e meydana okudu ama başarısız oldu. Chan ise eline aldığı yumurtayı kırmadan şovunu 3 kez tekrarlayarak izleyicileri büyüledi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Muhteşem çocuklardan muhteşem kutlama
Muhteşem çocuklardan muhteşem kutlama Türkiye'nin ilk butik koleji Artsam yine muhteşem bir 23 Nisan'a imza attı
24.04.2015 Kültür Sanat
BiR SÜRÜ TALiBiM VAR
BiR SÜRÜ TALiBiM VAR ‘Medcezir’le oyunculuğa adım atan 2014 Miss Turkey 3. Güzeli Aybüke Pusat, sosyal medya üzerinden kendisine evlilik teklifi yağdığını söylüyor: “ ‘Benim karım ol, milyonlarca dolar borcum olsun’ yazmışlar. Talibim çok”
25.10.2014 Cadde
ÖNCE YAZAR SONRA JON
ÖNCE YAZAR SONRA JON "Türkiye'de jön yok" diyen Hülya Avşar'ın gözdesi Ali Aksöz, sıkı bir yazar çıktı. 'Medcezir' dizisiyle dikkatleri çeken Ali Aksöz'ün oyunculuk serüveni tesadüflerle başlamış
6.07.2014 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Karete ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.