Kargo Gemisi

Kargo Gemisi

Son dakika kargo gemisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kargo gemisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kargo gemisi haber sayfamızda...

Kargo Gemisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 532 kargo gemisi haberi bulunmuştur.
Korkunç kaza: Kargo gemisi köprüye çarptı!
Korkunç kaza: Kargo gemisi köprüye çarptı! Çin'in Guangdong eyaletinde bir kargo gemisinin köprüye çarpıp batması sonucu dört kişi kayboldu. Kaybolan mürettebat için arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
23.04.2024 Dünya
Çanakkale Boğazı'nda kargo gemisi makine arızası yaptı
Çanakkale Boğazı'nda kargo gemisi makine arızası yaptı Çanakkale Boğazı’ndan geçen 88 metre uzunluğundaki ‘Sare İmamoğlu’ isimli genel kargo gemisi makine arızası yaptı.
6.04.2024 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı!
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı! İstanbul Boğazı'nda hava şartları sebebiyle gemi trafiği askıya alındı. İkinci bir duyuruya kadar bazı Şehir Hatları vapur seferlerinin de yapılamayacağı açıklandı.
6.04.2024 Gündem
Biden geminin çarpmasıyla çöken köprüyü ziyaret etti
Biden geminin çarpmasıyla çöken köprüyü ziyaret etti Kargo gemisinin çarpması sonucu kısmen çöken Baltimore'daki Francis Scott Key Köprüsünü ziyaret eden ABD Başkanı Joe Biden, köprünün en kısa sürede yeniden inşa edileceğini belirterek, “Yeni köprünün çimentosu kuruyana kadar dinlenmeyeceğiz” dedi.
6.04.2024 Gündem
ABD'nin en büyük kargo vinci, köprü kazasının enkazını temizlemek için Baltimore'a getirildi
ABD'nin en büyük kargo vinci, köprü kazasının enkazını temizlemek için Baltimore'a getirildi Maryland Valisi Wes Moore, Baltimore'de Francis Scott Key Köprüsü'ne çarpan kargo gemisi 'Dali'nin, devasa uzunlukta olduğunu ve üzerinde de köprü enkazı bulunduğunu belirtti. Vali Moore, "Yani geminin üzerinde duran 3 bin, 4 bin ton çelikten bahsediyoruz, bu yüzden yapacak çok işimiz var." dedi.
30.03.2024 Dünya
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırmak için 60 milyon dolar ayrıldı
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırmak için 60 milyon dolar ayrıldı Kargo gemisinin çarpmasıyla yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'nün enkazı için en büyük vinç getirilecek, yeniden inşa için telaffuz edilen rakam ise 2 milyar dolar.
29.03.2024 Dünya
Baltimore faciasında kaybolan iki kişinin cesedi bulundu
Baltimore faciasında kaybolan iki kişinin cesedi bulundu ABD'nin Baltimore kentinde yük gemisinin çarptığı Francis Scott Key Köprüsü yıkıldı. Yıkılan köprüde suya düşüp kaybolan kişilerden bazılarının tespit edildiği ifade etti.
28.03.2024 Dünya
ABD'de kargo gemisi köprüyü yıkmıştı... Biden'dan açıklama geldi
ABD'de kargo gemisi köprüyü yıkmıştı... Biden'dan açıklama geldi ABD Başkanı Joe Biden, kargo gemisinin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü'nü çarparak yıkmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Francis Scott Key Köprüsü’nün çökmesinin kasıtlı bir eylemin sonucu olduğuna dair hiçbir belirti yok” dedi.
26.03.2024 Dünya
Görüntüler dünyanın gündemine oturmuştu! ABD'deki gemiyle ilgili gerçek ortaya çıktı
Görüntüler dünyanın gündemine oturmuştu! ABD'deki gemiyle ilgili gerçek ortaya çıktı ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü'nü çarparak yıkan Dali isimli kargo gemisinin, 2016’da Belçika’daki Antwerp Limanı’nda da bir kazaya karıştığı ortaya çıktı.
27.03.2024 Dünya
Son dakika... Gün ağardı korkunç tablo ortaya çıktı! ABD'de facianın ötesi, sonarlar tespit etti
Son dakika... Gün ağardı korkunç tablo ortaya çıktı! ABD'de facianın ötesi, sonarlar tespit etti ABD'nin Baltimore şehrinde bir kargo gemisi 1977 yılında inşa edilen köprüyü yerle bir etti. Kaza anında köprünün üzerinde bulunan 20 kişi ve çok sayıda araç ise suya düştü, yetkililer kayıpların olduğunu bildirdi.
26.03.2024 Dünya
Hatay'da otomobil TIR ile çarpıştı! 6 ölü, 1 yaralı
Hatay'da otomobil TIR ile çarpıştı! 6 ölü, 1 yaralı Hatay'da meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybederken 1 kişinin de yaralandığı bildirildi.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Aksaray mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı.
26.03.2024 Gündem
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde Belçika'da geçtiğimiz Pazar günü patlak veren Türkler ve PKK destekçileri arasındaki kavga devam ediyor. Terör sempatizanları dün gece saatlerinde Ülkü Ocakları binasına molotofkokteyli fırlattı. Yerel medyaya konuşan Türkler ise kendilerinin PKK'nın ölüm listesine eklendiğini bildirdi.
26.03.2024 Dünya
Kargo gemisi köprüyü yıktı! Onlarca araç suya düştü, korkunç görüntüler
Kargo gemisi köprüyü yıktı! Onlarca araç suya düştü, korkunç görüntüler ABD'nin Baltimore şehrinde bir kargo gemisi 1977 yılında inşa edilen köprüyü yerle bir etti. Kaza anında köprünün üzerinde bulunan onlarca araç ise suya düştü, yetkililer kayıpların olduğunu bildirdi.
26.03.2024 Haberler
Denize düşen konteynerin akıbeti! Ansızın karşısına çıkan zengin olur, tek şart var
Denize düşen konteynerin akıbeti! Ansızın karşısına çıkan zengin olur, tek şart var Kargo gemileri her sene milyarlarca dolarlık siparişlerle dolu konteynerleri büyük sularda taşıyor. Ancak bazen bu gemilerin ve kargoların başına gelen tatsız olaylar, bazı şanslı kişileri zengin edebiliyor. Bunun için ise tek şart var!
19.03.2024 Yaşam
Bakan Uraloğlu: “Türk sahipli filomuz son 2 yılda yüzde 50’den fazla arttı”
Bakan Uraloğlu: “Türk sahipli filomuz son 2 yılda yüzde 50’den fazla arttı” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “2002 yılında Türk sahipli deniz ticaret filosunun 8,9 milyon detveyt ton ile dünyada 17. sıradayken bugün 45,7 milyon detveyt ton ile 12. sırada. Yaptığımız yatırımlar sayesinde Türk deniz ticaret filosu 5 katın üzerinde büyüdü. Türk sahipli filomuz son 2 yılda yüzde 50’den fazla bir büyüme gerçekleştirmiş olup, hedefimiz olan dünyada ilk 10’da yer almaya bir adım daha yaklaştık” dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Batan gemideki aşçı Zeynep'in yürek yakan mesajı! 'Bu son, kışın bir daha yapmam'
Batan gemideki aşçı Zeynep'in yürek yakan mesajı! 'Bu son, kışın bir daha yapmam' Marmara Denizi’nde 15 Şubat'ta batan kargo gemisi 'Batuhan A'nın aşçısı Zeynep Kılınç’ın dümende bulunması kelimenin tam anlamıyla muammaydı. Hâlâ neden battığı net olarak bilinmeyen gemiye dair olası ihtimalleri ve Zeynep'in yürek yakan hikâyesini, annesi Nilüfer Kılınç ile "Manevi abisiydim" diyen Kaptan İrfan Çiriğ Milliyet.com.tr'ye anlattı.
21.02.2024 Gündem
Bakanlıık açıkladı! Türkiye'de 8 yılda 3 bin 223 deniz aracı kazası oldu
Bakanlıık açıkladı! Türkiye'de 8 yılda 3 bin 223 deniz aracı kazası oldu Türkiye’de 2016-2023 yıllarında 3 bin 223 deniz aracı kazası meydana geldi. Kazalarda 677 kişi ölü bulundu, 390 kişi kayboldu, 24 bin 975 kişi sağ kurtarıldı.
20.02.2024 Gündem
Gemideki her işe koşturmuş! Yürek yakan son paylaşım: Benden bir tane daha yok
Gemideki her işe koşturmuş! Yürek yakan son paylaşım: Benden bir tane daha yok Marmara Denizi’nde batan "Batuhan A" adlı kuru yük gemisinde, aşçı olarak çalışan 33 yaşındaki Zeynep Kılınç’ın son görüntüleri ortaya çıktı.
15.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da yerel seçim mesajı: Bizimle yarışacak kimse yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da yerel seçim mesajı: Bizimle yarışacak kimse yok Samsun'daki mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Eser ve hizmet konusunda bizimle yarışacak kimse tanımıyoruz' dedi. Erdoğan, ana muhalefetin tek gündeminin seçim sonrası CHP'si olduğunu belirterek önemli mesajlar verdi.
15.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da yerel seçim mesajı: Bizimle yarışacak kimse yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da yerel seçim mesajı: Bizimle yarışacak kimse yok Samsun'daki mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Eser ve hizmet konusunda bizimle yarışacak kimse tanımıyoruz' dedi. Erdoğan, ana muhalefetin tek gündeminin seçim sonrası CHP'si olduğunu belirterek önemli mesajlar verdi.
15.02.2024 Gündem
Uzman isim bir kenti işaret etti! '7 ve üzeri deprem öngörülmüyor'
Uzman isim bir kenti işaret etti! '7 ve üzeri deprem öngörülmüyor' 6 Şubat depreminden sonra saha taramasında yer alan Adıyaman Üniversitesi Uzaktan Algılama Coğrafi Bilgi Sistemleri Merkez Müdürü Doç. Dr. Senem Tekin, bazı bilim adamlarının aksine, vatandaşları rahatlatacak açıklamada bulundu.
15.02.2024 Gündem
MARMARA DENİZİ BATAN GEMİ SON DURUM; Marmara Denizi'nde gemi neden battı, mürettebat kurtarıldı mı, son durum nedir?
MARMARA DENİZİ BATAN GEMİ SON DURUM; Marmara Denizi'nde gemi neden battı, mürettebat kurtarıldı mı, son durum nedir? Marmara Denizi, İmralı Adası'nın yakınlarında kargo gemisinin batmasının ardından konuya ilişkin araştırmalar hız kazandı. Marmara Denizi'nde batan gemiye ilişkin, kargo gemisinde yer alan 6 mürettebatın kurtarılıp kurtarılmadığı ve kimlikleri merak konusu olmaya devam ediyor. Peki Marmara Denizi'nde batan gemideki 6 Türk mürettebatın kimlikleri belli oldu mu?
15.02.2024 Bilgi Rehberi
Marmara Denizi'nde kargo gemisi battı: Aramalarda içi boş bir can salı bulundu
Marmara Denizi'nde kargo gemisi battı: Aramalarda içi boş bir can salı bulundu Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın yakınlarında su alarak batan 59 metre boyundaki kargo gemisinin mürettebatı için kurtarma çalışması başlatıldı.
15.02.2024 Haberler
AK Parti programına saldırı! 'Bu bir terör girişimidir, planlı eylemdir'
AK Parti programına saldırı! 'Bu bir terör girişimidir, planlı eylemdir' AK Parti programına yönelik saldırıya ilişkin konuşan Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay, "Bu bir terör girişimi ve bize yönelik. Bu bir siyasi kimliğe karşı yapılmış bir terör girişimidir, planlı eylemdir." dedi.
15.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kargo Gemisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.