Karın Kası

Karın Kası

Son dakika karın kası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karın kası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karın kası haber sayfamızda...

Karın Kası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 185 karın kası haberi bulunmuştur.
Zeynep Sönmez: En büyük hedefim Grand Slam kazanmak!
Zeynep Sönmez: En büyük hedefim Grand Slam kazanmak! Antalya’daki WTA turnuvasında çeyrek final oynayan son dönemin yükselen raketi Zeynep Sönmez, gözünü grad slamlere çevirdi. 21 yaşındaki tenisçi "En büyük hedefim Grand Slam kazanmak. En çok kazanmak istediğim ise Wimbledon" diye konuşuyor.
31.03.2024 Tenis
Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor'da sakatlık şoku: Antrenmana çıkmadı
Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor'da sakatlık şoku: Antrenmana çıkmadı Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da yıldız oyuncu antrnemana çıkmadı. İşte detaylar...
13.03.2024 Trabzonspor
Yeliz Yeşilmen'e canlı yayında 'kalça protezi' kontrolü!
Yeliz Yeşilmen'e canlı yayında 'kalça protezi' kontrolü! Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, bugün 'Aramızda Kalmasın' programına konuk oldu. Sunucular canlı yayında Yonca Evcimik'in estetiklerini değerlendirirken, Yeşilmen konuya dahil oldu. Sunucu Müge Dağıstanlı, oyuncuyu kaldırıp kontrolde bulundu.
5.03.2024 Cadde
Evde kısa sürede karın kası yaptıran tüyo! En etkili egzersiz çıktı, 60 saniye yetiyor
Evde kısa sürede karın kası yaptıran tüyo! En etkili egzersiz çıktı, 60 saniye yetiyor Birçok kişinin hayali fit vücuda kavuşmak ve güzel görünen karın kasları yapabilmek olabilir. Ancak bu işlem için istikrar ve çaba gerekir. Peki, evde nasıl karın kası yapılır? İşte detayları.
15.01.2024 Egzersizler
Oğuzhan Koç: Kendi sağlığım için düzenli spor yapıyorum
Oğuzhan Koç: Kendi sağlığım için düzenli spor yapıyorum Oğuzhan Koç, önceki gün Bursa Orhaneli’de sahne aldı. Konser öncesi bir araya geldiği basın mensupları, ünlü şarkıcıya medyaya yansıyan plaj fotoğraflarındaki karın kaslarını sordu.
11.09.2023 Cadde
Aşk yaşadıkları öne sürülmüştü! Çağla Şıkel'e Edis sorusu
Aşk yaşadıkları öne sürülmüştü! Çağla Şıkel'e Edis sorusu Gerek yıllara meydan okuyan güzelliği, gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran sunucu ve model Çağla Şıkel, önceki gece Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Edis ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Şıkel, ünlü popçuyla ilgili soru sorulmasından kaçamadı.
17.12.2022 Cadde
Ciğer kralı itiraf etti: 'Yalan söyledim!'
Ciğer kralı itiraf etti: 'Yalan söyledim!' Sosyal medyada "ciğer kralı" olarak tanınan Brian Johnson, kaslarını çiğ sakatat yemeye değil steroidlere borçlu olduğunu itiraf etti.
4.12.2022 Dünya
Talat Bulut: Durup dururken soyunmanın anlamı yok!
Talat Bulut: Durup dururken soyunmanın anlamı yok! 'Demir' isimli bir iş insanını canlandırdığı dizi ile seyirci karşısına çıkan Talat Bulut, yeni ekran yüzlerini, "Onlara 'oyuncu' demeyelim, 'Ekranda kendi görüntülerini arayanlar' diyelim" sözleriyle değerlendirdi. Ekranda erkek oyuncuların soyunmalarına gerek olmadığını anlatan usta sanatçı, söz konusu isimlere 'six pack' (karın kası) göndermesinde bulundu.
25.11.2022 Cadde
Çağla Şıkel araca sığmadı!
Çağla Şıkel araca sığmadı! Gerek yıllara meydan okuyan güzelliği, gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran sunucu ve model Çağla Şıkel, önceki gün Etiler’deki bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Acelesi olduğunu söyleyen 43 yaşındaki tescilli güzel, kendisini almaya gelen spor aracın arka bölümüne oturunca, 1.80 cm. boyuyla zor anlar yaşadı.
3.11.2022 Cadde
Çağla Şıkel: Aldatıldığım yerde durmam!
Çağla Şıkel: Aldatıldığım yerde durmam! Gerek yıllara meydan okuyan güzelliği gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran sunucu ve model Çağla Şıkel, "Aldatıldığın yerde durur musun?" sorusunu yanıtladı. 1997 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında birinci olan tescilli güzel, alışveriş alışkanlıkları ve karın kaslarıyla ilgili de konuştu. İşte Çağla Şıkel'in dikkat çeken açıklamaları...
26.10.2022 Cadde
Alp Ustaoğlu yazdı: Wimbledon'dan düşündüren hikayeler
Alp Ustaoğlu yazdı: Wimbledon'dan düşündüren hikayeler Rafael Nadal’ın çeyrek finalde 3 saat yırtık karın kası ile oynayıp, Taylor Fritz’i yenmesini açıklanamaz. Novak Djokovic finale gelene kadar çeyrek finaldeki Jannik Sinner maçı hariç terlemedi bile. Özellikle genç oyuncular maalesef ancak onların antrenman partneri olabilirler, bunu Wimbledon’da çok açık biçimde bir kez daha gördük.
10.07.2022 Tenis
Seda Üren: Karın kası değil, estetik!
Seda Üren: Karın kası değil, estetik! Bebek Parkı'nda spor yaparken görüntülenen şarkıcı Seda Üren, son günlerde çok konuşulan meslektaşları Mustafa Sandal, Gülşen ve Oğuzhan Koç'un karın kaslarının estetik olduğunu iddia ederken, "Benimkiler gerçek, bunu parayla elde edemezsin" sözleriyle dikkat çekti.
7.07.2022 Cadde
Öykü Çelik ve yeni sevgilisinin aşk teknesi!
Öykü Çelik ve yeni sevgilisinin aşk teknesi! Son olarak altıncı bölümüyle final yapan 'Benim Hayatım' dizisinde rol alan 'Survivor 2021' yarışmacılarından Öykü Çelik, son dönemde kendini spora adamıştı. Geçtiğimiz günlerde karın kaslarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu, Bodrum'da tekne tatiline çıktı. Yeni sevgilisiyle objektiflere yansıyan Öykü Çelik, oldukça temkinliydi.
4.07.2022 Cadde
Ekin Uzunlar annesinin hayalini gerçekleştirdi
Ekin Uzunlar annesinin hayalini gerçekleştirdi Geçtiğimiz ayki konserlerinde 30 bin kilometre yol yapan Ekin Uzunlar, kendini bakım merkezine attı. Yakın arkadaşının sahibi olduğu güzellik salonunda bayram öncesi bakımı yaptıran şarkıcı, uygulama esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
19.07.2022 Cadde
Öykü Çelik karın kaslarıyla dikkat çekti
Öykü Çelik karın kaslarıyla dikkat çekti Eski Survivor yarışmacısı Öykü Çelik'in yıllar içindeki değişimini görenler adeta şoka uğradı. 2021 yılında katıldığı Survivor yarışmasında ünlüler takımında yer alan Öykü Çelik, kendini spora adadı. Sosyal medyadan spor sonrası karın kaslarını paylaşan Öykü Çelik'e yorum yağdı.
29.06.2022 Cadde
Para vermekten bıkınca spor ayakkabılarını dövme yaptırdı
Para vermekten bıkınca spor ayakkabılarını dövme yaptırdı Birleşik Krallık'taki (BK) bir dövmeci, spor ayakkabılara para vermek istemeyen bir müşterisinin ayağına ayakkabılarını dövme olarak çizdi.
16.06.2022 Dünya
Özlem Ada Şahin'e yorum yağdı! 'Bu nasıl zayıflık böyle?'
Özlem Ada Şahin'e yorum yağdı! 'Bu nasıl zayıflık böyle?' Şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Günlük hayatından kesitleri takipçileriyle paylaşan Şahin'in değişimi gündem oldu. Ünlü ismin fotoğrafları takipçilerini ikiye böldü.
5.04.2022 Cadde
Fit bir görünüme sahip olmak için uygulanabilecek cerrahi seçenekler
Fit bir görünüme sahip olmak için uygulanabilecek cerrahi seçenekler Kilonuza dikkat etmenize ve düzenli spor yapmanıza rağmen hala arzu ettiğiniz vücut hatlarına ulaşamadıysanız belki de küçük bir cerrahi dokunuş sizi istediğiniz forma sokabilir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr Sarper Mete daha fit bir görünüme sahip olmak için uygulanabilecek cerrahi seçenekleri anlattı.
22.02.2022 Estetik
Göztepe'de sakat oyuncular için seferberlik
Göztepe'de sakat oyuncular için seferberlik Ligin 26'ncı haftasında pazartesi günü Galatasaray'ı Gürsel Aksel Stadı'nda ağırlayacak İzmir ekibinde Cherif Ndiaye, Adis Jahovic, Dzenan Burekovic, Marko Mihojevic ve Atınç Nukan'ın tedavileri tüm hızıyla sürerken, sağlık ekibinin oyuncuları maça yetiştirebilmek için yoğun çaba sarf ettiği bildirildi.
16.02.2022 Göztepe
Karın Kası Hareketleri (Egzersizleri) Yapmanın Faydaları Nelerdir?
Karın Kası Hareketleri (Egzersizleri) Yapmanın Faydaları Nelerdir? Vücudun sağlıklı olabilmesi için spor yapmak gerekiyor. Karın kası yapmak isteyen kişiler faydalarını da öğrenmek istiyor. Sporla ilgilenen tüm kişiler karın kası hareketlerinin vücuda yaptığı etkileri merak ediyor. Karı kası egzersizlerinin vücuda olan faydaları spor yapan bireylerin ilgilendiği konular arasında yer alıyor. Karın kası hareketleri (egzersizleri) yapmanın faydaları nelerdir tüm detayları ile derledik.
8.12.2021 Eğitim
Karın ağrısına ne iyi gelir, nasıl geçer? Şiddetli karın ağrısı neden olur?
Karın ağrısına ne iyi gelir, nasıl geçer? Şiddetli karın ağrısı neden olur? Birçok nedene bağlı olarak ortaya çıkan karın ağrısı kişinin gündelik hayatını olumsuz yönde etkiler. Bazı sağlık problemlerinin habercisi olan karın ağrısı genellikle yaşam tarzı ve beslenme düzeni ile ortaya çıkar. Evde doğal yöntemlerle çözüme kavuşturulan karındaki sancıların şiddeti bazen fazla olabilir. Karın bölgesini sıcak tutmak, bitki çayları, egzersiz ve yürüyüşler bağırsaktaki ağrılara iyi gelebilir. Ancak sürekli ve geçmeyen karın ağrısında doktora başvurulmalı ve karın ağrısının nedeni araştırılmalıdır. Karın ağrısına ne iyi gelir, nasıl geçer ve şiddetli karın ağrısı neden olur? içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
2.12.2021 Genel Sağlık
Emily Ratajkowski: Beni utandırmaya çalışanlara boyun eğmeyeceğim
Emily Ratajkowski: Beni utandırmaya çalışanlara boyun eğmeyeceğim Oyuncu Sebastian Bear-McClard ile evli olan, bir çocuk annesi ABD'li oyuncu ve model Emily Ratajkowski, karın kasları nedeniyle kendisine yöneltilen "Bu kadarı da fazla" şeklindeki eleştirilere yanıt verdi.
25.11.2021 Cadde
Abs Nedir, Türkçesi Nedir? Abs Kasları Nasıl Çalıştırılır?
Abs Nedir, Türkçesi Nedir? Abs Kasları Nasıl Çalıştırılır? ABS kelimesi özellikle spor ile ilgilenen kişiler tarafından oldukça fazla karşılaşılan kelimelerden birisi olarak bilinmektedir. ABS kelimesi yabancı bir kelime olduğu için Türkçe anlamı da oldukça fazla araştırılmaktadır. ABS nedir, Türkçesi nedir? ABS kasları nasıl çalıştırılır? ABS kelimesi ile ilgili ve hangi anlama geldiği ile ilgili olarak detayları derledik.
22.10.2021 Eğitim
Six Pack Nedir, Nasıl Yapılır? Six Pack Nasıl Çıkarılır, Hangi Antremanlar Yapılmalıdır?
Six Pack Nedir, Nasıl Yapılır? Six Pack Nasıl Çıkarılır, Hangi Antremanlar Yapılmalıdır? Six Pack vücut geliştirme yapanların hedeflediği bir şeylerdendir. Six Pack yapmak için bazı antrenmanlar yapılmaktadır. Six Pack nasıl çıkarılır şeklinde pek çok araştırma yapılmaktadır. Six Pack yapmak için öncelikle belirlenmesi gereken bir yağ oranı bulunmaktadır. Six Pack ile ilgili pek çok araştırma yapılmaktadır. Peki six pack nedir? Six pack nasıl yapılır? Six pack nasıl çıkarılır? Six pack hangi antrenmanlarla yapılmalıdır? İşte six pack ile ilgili bilinmesi gereken tüm bilgiler...
10.09.2021 Sağlık
Karın Kası Nasıl Yapılır? Evde Karın Kası Yapma Yöntemleri Nelerdir?
Karın Kası Nasıl Yapılır? Evde Karın Kası Yapma Yöntemleri Nelerdir? Bireyler spor yaparak kaslı bir vücuda sahip olmak istiyor. Özellikle karın kasları herkesin sahip olmak istediği kaslardır. Kişiler karın kaslarını nasıl kolay bir şekilde yapacağını merak ederek internet üzerinde araştırma yapabiliyor. Evde karın kası yapmak isteyenler bu konuda farklı teknikler öğrenmek istiyor. Karın kası nasıl yapılır? Evde karın kası yapma yöntemleri nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
14.05.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Karın Kası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.