Karıncayiyen ve fil fosilleri tespit edildi
Karıncayiyen ve fil fosilleri tespit edildi Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinesinde yapılan yüzey araştırmalarında Denizli’nin Tavas ve Beyağaç ilçelerinde 9 milyon yıl önce yaşadığı değerlendirilen fil ve karıncayiyen fosilleri tespit edildi.
30.09.2020 Ege
Denizli'de keşfedildi! 'Heyecan verici'
Denizli'de keşfedildi! 'Heyecan verici' Denizli'nin Tavas ve Beyağaç ilçelerinde, bilim insanları tarafından yapılan yüzey araştırmalarında 7 ila 9 milyon yıl önce yaşadığı tahmin edilen karıncayiyen ve fil gibi hayvanların da aralarında bulunduğu 8 farklı hayvan fosili bulundu.
30.09.2020 Gündem
Bu da oldu! 30 ton birden ele geçirildi
Bu da oldu! 30 ton birden ele geçirildi Malezya'nın Sabah eyaletinde düzenlenen operasyonda 30 ton karıncayiyen eti ele geçirildi.
12.02.2019 Dünya
Kamyonun altından çıkana kimse inanamadı!
Kamyonun altından çıkana kimse inanamadı! Namibia'da bir kamyon şoförü aracının lastiklerinin arasına kıvrılmış yavru bir karıncayiyen fark etti. Annesini bulamayınca veteriner Dr. Erika de Jager'in kurduğu ZURI hayvan barınağına teslim etti.
9.02.2017 Evcil Hayvan
Karıncayiyenden inanılmaz saldırı
Karıncayiyenden inanılmaz saldırı Başlarda kendisine sataşan gence bulaşmak istemedi ama genç ısrarcı olunca cezasını kesti. Ormanlık alanda bir karıncayiyenle karşılaşan grup, hayvanı tahrik etti. Gençlerden biriyse onunla kavga etmeye çok hevesliydi. Karıncayiyen de bu talebi geri çevirmedi ve ayağına sarıldığı genci yere düşürdü. Genç büyük panik yaşarken, bir süre dinlenen karıncayiyen evinin yolunu tuttu.
11.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri