Karius

Karius

Son dakika karius haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karius gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karius haber sayfamızda...

Karius

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 929 karius haberi bulunmuştur.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
27.02.2024 Diğer
Loris Karius ve Diletta Leotta'nın kızı oldu!
Loris Karius ve Diletta Leotta'nın kızı oldu! Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius'un eşi ünlü spor muhabiri Diletta Leotta bir çocuk dünyaya getirdi. Çift, Aria adını verdikleri bebekleriyle çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.
17.08.2023 Magazin
İşte Beşiktaş'ın Milot Rashica transferinin perde arkası!
İşte Beşiktaş'ın Milot Rashica transferinin perde arkası! Beşiktaş sürpriz bir transfere imza attı, geçen sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen Milot Rashica’yı kadrosuna kattı. İstanbul’a davet edilen Kosovalı yıldıza 4 yıllık sözleşme imzalatacak olan siyah-beyazlılar, Norwich City’ye 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.
16.08.2023 Beşiktaş
Chamberlain'den ilk sözler: Bu statta Süper Kupa'yı kaldırdım
Chamberlain'den ilk sözler: Bu statta Süper Kupa'yı kaldırdım Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Chamberlain, bir an önce siyah-beyazlı formayla maçlara çıkıp, iyi bir futbol sergilemek için sabırsızlandığını söyledi.
15.08.2023 Beşiktaş
Kubilay Serbest, Amasyaspor’la sözleşme imzaladı
Kubilay Serbest, Amasyaspor’la sözleşme imzaladı TFF 3. Lig 2. Grup’ta yer alan Amasya temsilcisi Amasyaspor, son olarak Kırşehir Futbol Kulübü’nde oynayan forvet oyuncusu Kubilay Serbest’i transfer etti.
9.07.2023 3.Lig
Newcastle United, Loris Karius ve Paul Dummett’in sözleşmelerini 1 sene uzattı
Newcastle United, Loris Karius ve Paul Dummett’in sözleşmelerini 1 sene uzattı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, 30 yaşındaki kaleci Loris Karius ve 31 yaşındaki sol bek Paul Dummett’in sözleşmelerinin 1 sene uzatıldığını açıkladı.
Can Yaman sırtındaki çizikleri paylaştı: Sabırsızlanıyorum
Can Yaman sırtındaki çizikleri paylaştı: Sabırsızlanıyorum Bir süre önce İtalya'ya yerleşen Can Yaman kariyerine yurt dışında devam ediyor. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu yeni projesi için kamera karşısına geçti. Yaman'ın son hali herkesi şaşırttı.
31.05.2023 Cadde
Diletta Leotta'dan hamilelik pozu
Diletta Leotta'dan hamilelik pozu Can Yaman'dan ayrılan, ardından bir dönem Beşiktaş'ta oynayan ve şu an İngiltere'nin Newcastle United takımında ter döken Loris Karius ile yeni birlikteliğe yelken açan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, geçriğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu. Ünlü sunucu, son olarak sosyal medya hesabından hamilelik pozu verdi.
27.03.2023 Cadde
Liverpool efsanesi, Virgil van Dijk'ı yerden yere vurdu! 'Utanıyorum'
Liverpool efsanesi, Virgil van Dijk'ı yerden yere vurdu! 'Utanıyorum' Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 turu oynanan 2 maç ile devam etti. Geceye ise kalecilerin yaptığı inanılmaz hatalar damga vurdu. Liverpool'un darmadağın olduğu mücadele sonrası Klopp'un İstanbul sözleri akıllara geldi. Öte yandan Liverpool efsanesi Jamie Carragher, Virgil van Dijk'ı adeta yerden yere vurdu.
22.02.2023 Şampiyonlar Ligi
Arsenal'den Mohamed Elneny kararı! Resmen açıklandı
Arsenal'den Mohamed Elneny kararı! Resmen açıklandı İngiltere Premier Lig devi Arsenal forması giyen Mısırlı futbolcu Mohamed Elneny'nin geleceği belli oldu.
Newcastle United'da Loris Karius korkusu! Büyük bir sınavla karşı karşıya
Newcastle United'da Loris Karius korkusu! Büyük bir sınavla karşı karşıya Liverpool maçında kaleci Nick Pope'un kırmızı kart görmesi sonrası Newcastle United'da Loris Karius korkusu başladı. Tecrübeli kaleci, Lig Kupası finalinde büyük bir mücadeleyle karşı karşıya kalabilir.
Loris Karius'un şansı! Finalde forma giyecek
Loris Karius'un şansı! Finalde forma giyecek İngiltere'de bu sezonki performansıyla zirve yarışına ortak olan Newcastle United'ın kupa finalinde kaleci sorunu ortaya çıktı.
Newcastle United'dan Karius kararı! Açıklandı
Newcastle United'dan Karius kararı! Açıklandı İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United, Alman kaleci Loris Karius’un sözleşmesinin sezon sonuna kadar uzatıldığını duyurdu.
19.01.2023 Dünyadan Futbol
Beşiktaş transfer etmemişti! Dünya Kupası sonrası Bayern Münih kanca attı
Beşiktaş transfer etmemişti! Dünya Kupası sonrası Bayern Münih kanca attı 2022 Dünya Kupası'nda Hırvatistan Milli Takımı'nın tarihi başarısında oldukça etkili bir performans sergileyen Dominik Livakovic'e Bayern Münih talip oldu. Tecrübeli eldivenin Loris Karius'un transfer edildiği dönemde Beşiktaş'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı.
13.12.2022 Dünya Kupası
Brezilya'yı yıkan Livakovic hakkında şaşırtan detay! Süper Lig devi beğenmemiş
Brezilya'yı yıkan Livakovic hakkında şaşırtan detay! Süper Lig devi beğenmemiş Dünya Kupası çeyrek finalinde Brezilya'ya karşı kalesinde adeta devleşerek Hırvatistan'ın yarı finale çıkmasında büyük pay sahibi olan Dominik Livakovic ile ilgili sürpriz bir gerçek ortaya çıktı. Hırvat file bekçisinin Süper Lig devinin kapısından döndüğü iddia edildi. İşte detaylar...
11.12.2022 Dünya Kupası
Emre Belözoğlu, Avrupa'yı salladı! Başakşehir'in yıldızından inanılmaz performans
Emre Belözoğlu, Avrupa'yı salladı! Başakşehir'in yıldızından inanılmaz performans UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu'nun 6'ncı haftasında Başakşehir, Hearts'la karşı karşıya geldi. Turuncu-lacivertliler grup lideri olarak çıkmayı hedeflediği müsabakadan 3 puanla ayrıldı ve umduğunu buldu. Emre Belözoğlu ve öğrencilerinin gösterdiği inanılmaz performans dikkat çekti.
4.11.2022 Basaksehir
Loris Karius ve Diletta Leotta için olay iddia! Yeni aşkı için terk etti
Loris Karius ve Diletta Leotta için olay iddia! Yeni aşkı için terk etti Beşiktaş'ın eski file bekçisi Loris Karius, kariyerine Newcastle United takımı ile devam ediyor. Beşiktaş'ta istenilen performansı sergileyemeyen Alman kaleci, şu anki takımı Newcastle United'da henüz süre alamadı. Futbol kariyerinden çok aşk hayatıyla gündeme gelen Karius için Alman basını ilginç bir iddiada bulundu.
4.11.2022 Magazin
İtalyan spiker Diletta Leotta, eski Beşiktaşlı ile aşk yaşıyor!
İtalyan spiker Diletta Leotta, eski Beşiktaşlı ile aşk yaşıyor! Dünyaca ünlü İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Can Yaman ile ayrılığından sonra Beşiktaş'ın eski futbolcusu ile aşka yelken açtı.
20.10.2022 Magazin
Beşiktaş'a Başakşehir çelmesi! Ismael'e kırmızı kart
Beşiktaş'a Başakşehir çelmesi! Ismael'e kırmızı kart Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Beşiktaş, Başakşehir'le karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka konuk takımın 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi.
13.09.2022 Beşiktaş
Loris Karius'un yeni adresi belli oldu! Yarım sezonluk imza
Loris Karius'un yeni adresi belli oldu! Yarım sezonluk imza Liverpool'la sözleşmesi sona erdikten sonra bonservisini elinde bulunduran Loris Karius, Newcastle United'la anlaşma sağladı. Premier Lig temsilcisi, Loris Karius'la Ocak ayına kadar anlaşma sağladı.
13.09.2022 Beşiktaş
Samsunspor’da Bayram Bektaş ile yollar ayrıldı
Samsunspor’da Bayram Bektaş ile yollar ayrıldı Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor, teknik direktör Bayram Bektaş ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.
12.09.2022 1.Lig
Beşiktaş taraftarlarından Josef de Souza'ya maskeli destek
Beşiktaş taraftarlarından Josef de Souza'ya maskeli destek Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Beşiktaş'la Başakşehir arasındaki müsabakayı izlemeye gelen taraftarlar, Josef de Souza'ya destek verdi. Siyah-beyazlı taraftarlar, Brezilyalı futbolcunun maskesini taktı.
13.09.2022 Beşiktaş
Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü Loris Karius transferine engel oldu! Arsenal'ın maçı ertelendi
Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü Loris Karius transferine engel oldu! Arsenal'ın maçı ertelendi İngiltere'de Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü futbol dünyasını da vurdu. UEFA Avrupa Ligi'nde bu hafta oynanması beklenen Arsenal - PSV Eindhoven maçı güvenlik açığı nedeniyle ertelendi. Öte yandan bir dönem Beşiktaş forması giyen Loris Karius transferi de Kraliçe II. Elizabeth'in ölümüne takıldı.
12.09.2022 Futbol
Salzburg, Ersin Destanoğlu için Beşiktaş'a 6 milyon euroluk teklifte bulundu
Salzburg, Ersin Destanoğlu için Beşiktaş'a 6 milyon euroluk teklifte bulundu RB Salzburg'un Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu için 6 milyon euro'luk teklifte bulunduğu belirtildi.
15.06.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'na resmi transfer teklifi! Tarihe geçecek
Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'na resmi transfer teklifi! Tarihe geçecek Rıdvan Yılmaz için Eintracht Frankfurt'la anlaşma sağlayan Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların genç file bekçisi Ersin Destanoğlu için sürpriz bir transfer teklifi geldi. Beşiktaş, 21 yaşındaki oyuncunun transferine izin verirse bir ilk gerçekleşecek. İşte detaylar...
12.06.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Karius ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.