Kariyer Planı

Kariyer Planı

Son dakika kariyer planı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kariyer planı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kariyer planı haber sayfamızda...

Kariyer Planı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 386 kariyer planı haberi bulunmuştur.
‘Başarısızlık üzerine kariyer planı yapmam’
‘Başarısızlık üzerine kariyer planı yapmam’ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün İstanbul’da Ankaralı parlamento muhabirleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.
4.03.2024 Gündem
25 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
25 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar doğum tarihlerine göre belirlenmektedir.12 burç bulunur ve bu burçlar farklı isimlerle anılmaktadır. Her burcun özellikleri de birbirinden farklıdır. Oğlak burcu da 12 burçtan bir tanesidir. 22 Aralık – 21 Ocak tarihleri arasında doğan her kes oğlak burcuna dâhil olmaktadır. Oğlak burcunun özellikleri ve detayları ile derledik.
8.01.2024 Astroloji
Juventus'tan Kenan Yıldız için transfer kararı! Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş peşinde
Juventus'tan Kenan Yıldız için transfer kararı! Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş peşinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş; A Milli Takım'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Kenan Yıldız'ı kadrolarına katmak için harekete geçti. Juventus, Kenan Yıldız için kararını verdi.
21.11.2023 İtalya Serie A
Kenan Yıldız, Türkiye'yi seçme nedenini açıkladı! 'Bir talep gelseydi ilgilenirdim'
Kenan Yıldız, Türkiye'yi seçme nedenini açıkladı! 'Bir talep gelseydi ilgilenirdim' A Milli Takım'ın Almanya'yı Berlin'de 3-2 mağlup ettiği karşılaşmaya damgasını vuran Kenan Yıldız, A Milli Takım'ı seçme nedenini açıkladı. Bild'e konuşan Kenan Yıldız, "Almanya benimle iletişime geçmedi." ifadelerini kullandı. Nagelsmann da Kenan Yıldız'ın seçimi hakkında değerlendirmede bulundu.
21.11.2023 Milli Takım
Değişimiyle gündeme gelen Tuğçe Özbudak estetiklerini saydı!
Değişimiyle gündeme gelen Tuğçe Özbudak estetiklerini saydı! 'Adanalı' dizisinde canlandırdığı 'Pınar' karakteriyle tanınan Tuğçe Özbudak, yaptırdığı estetik işlemlerle sık sık magazin gündemine geliyor. '2.Sayfa' programına konuk olan 41 yaşındaki oyuncu, canlı yayında estetiklerini tek tek sıraladı.
19.10.2023 Cadde
Araştırmasını mahalle bakkalına bırakan dâhi! Kendine 'solucan' dedi, haftalarca süt içti
Araştırmasını mahalle bakkalına bırakan dâhi! Kendine 'solucan' dedi, haftalarca süt içti 47 yaşına geldiğinde artık ailesinin evindeki çatı katından ayrılmanın vakti geldiği konusunda ikna oldu ve kendine yeni bir ev buldu. Ancak gut ve sarılık hastalığına yakalanmıştı. Ömrü boyunca tırnaklarını pembeye boyayan, haftalarca süt içen bu garip adamı ise kimse anlamıyordu. Bir müddet sonra tek başına yaşadığı evden de kovuldu. İşte araştırmasını mahalle bakkalına bırakan dâhinin duyanları hayrete düşüren hikâyesi.
2.08.2023 Dünya
'Turizmde kalite tesis dışına taşmalı'
'Turizmde kalite tesis dışına taşmalı' "Oteller harika konseptlerle inşa ediliyor ancak tesislerin dışında aynı kalibrede imkânlar sunulmuyor. Tüm güçlü turizm şirketleri kendi bölgelerindeki çalışmalarla ilgili destekte bulunmalı"
14.07.2023 Milliyet Executive
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Kuntz’u ben getirmedim
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Kuntz’u ben getirmedim TFF Başkanı Büyükekşi, başarının istikrardan geçtiğini söyledi, ancak A Milli Takımı Teknik Direktörü ile ilgili şu yorumu yaptı: “Kuntz’u ben getirmedim. Bir yıllık göreve gelmiştim, şimdi daha farklı şeyler yapabilirim. İşler istediğimiz gibi olursa devam ederiz.”
21.06.2023 Milli Takım
Mehmet Büyükekşi'den Kuntz ve yabancı kuralı açıklaması!
Mehmet Büyükekşi'den Kuntz ve yabancı kuralı açıklaması! A Milli Takım'ın Galler'i 2-0 mağlup ettiği mücadele sonrasında Başkan Mehmet Büyükekşi hem yabancı kuralı hem de teknik direktör Kuntz hakkında açıklamalarda bulundu.
20.06.2023 Milli Takım
Dua Lipa'dan haberler
Dua Lipa'dan haberler Bitirdiğimiz hafta photoshop marifetiyle sırtına yapılmış bir İbrahim Tatlıses dövmesi ve bu dövmenin gerçek sanılması hakkında gülümseten paylaşımlarla adını bol bol işittiğimiz Dua Lipa aslında yaklaşık bir senedir farklı bir yüzüyle gündemde...
8.01.2023 Pazar
Galatasaray, Milot Rashica için harekete geçiyor!
Galatasaray, Milot Rashica için harekete geçiyor! Galatasaray'da transfer harekatı başladı. Erden Timur, son haftalarda gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Rashica'nın menajeriyle buluşuyor. Sezon başında Norwich'ten kiralanan 26 yaşındaki futbolcu kısa sürede büyük beğeni topladı. Cimbom bonservisini almak için harekete geçti.
10.11.2022 Galatasaray
Son dakika: Vedat Muriqi için olay Galatasaray sözleri! Burak Yılmaz'ı örnek gösterdi
Son dakika: Vedat Muriqi için olay Galatasaray sözleri! Burak Yılmaz'ı örnek gösterdi Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Vedat Muriqi'in geleceği hakkındaki belirsizlik devam ediyor. Tecrübeli santraforu yakından tanıyan teknik direktör Erkan Sözeri, Kosovalı futbolcuya uyarılarda bulundu. Erkan Sözeri, eski futbolcusuna seslendi.
6.06.2022 Galatasaray
Bakan Özer: Tarihi bir gün
Bakan Özer: Tarihi bir gün Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in katıldığı törenle açıldı. Demirören Medya Dijital Mesleki Eğitim Merkezi ile ilgili müjdenin de verildiği törende Bakan Özer, açılışı tarihi bir gün olarak değerlendirdi. Yıldırım Demirören de konuşmasında “Medyanın yarınlarını hazırlamak üzere önemli bir yolculuğun ilk adımını atıyoruz” dedi.
1.06.2022 Eğitim
Demirören Medya Lisesi açıldı
Demirören Medya Lisesi açıldı Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), bugün törenle açıldı. 5 Haziran 2022’de yapılacak Liselere Geçiş Sınavı’yla 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için ilk öğrencilerini kabul edecek olan lisede, Gazetecilik ve Radyo-Televizyon olmak üzere iki bölüm olacak. Törende konuşan Bakan Özer, 'İki tane ilk yaşıyoruz. İşbirliği neticesindeki ilk ve tek medya lisesini açtığımız gibi mesleki eğitim merkezi alanında da medya alanında açıyoruz.' dedi. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören de "Bugün sektörün kalbinde ve tüm imkanları ile birlikte kapılarını açan okulumuz yarının doğru, ilkeli, dürüst basını için geleceği oluşturacak" ifadelerine yer verdi.
31.05.2022 Haberler
Demirören Medya Lisesi açıldı! Eylül 2022'de eğitim hayatına başlayacak
Demirören Medya Lisesi açıldı! Eylül 2022'de eğitim hayatına başlayacak Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), bugün törenle açıldı. 5 Haziran 2022’de yapılacak Liselere Geçiş Sınavı’yla 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için ilk öğrencilerini kabul edecek olan lisede, Gazetecilik ve Radyo-Televizyon olmak üzere iki bölüm olacak. Törende konuşan Bakan Özer, 'İki tane ilk yaşıyoruz. İşbirliği neticesindeki ilk ve tek medya lisesini açtığımız gibi mesleki eğitim merkezi alanında da medya alanında açıyoruz.' dedi. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören de "Bugün sektörün kalbinde ve tüm imkanları ile birlikte kapılarını açan okulumuz yarının doğru, ilkeli, dürüst basını için geleceği oluşturacak" ifadelerine yer verdi.
31.05.2022 Haberler
Demirören Medya Lisesi açıldı! Eylül 2022'de eğitim hayatına başlayacak
Demirören Medya Lisesi açıldı! Eylül 2022'de eğitim hayatına başlayacak Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), bugün törenle açıldı. 5 Haziran 2022’de yapılacak Liselere Geçiş Sınavı’yla 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için ilk öğrencilerini kabul edecek olan lisede, Gazetecilik ve Radyo-Televizyon olmak üzere iki bölüm olacak. Törende konuşan Bakan Özer, 'İki tane ilk yaşıyoruz. İşbirliği neticesindeki ilk ve tek medya lisesini açtığımız gibi mesleki eğitim merkezi alanında da medya alanında açıyoruz.' dedi. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören de "Bugün sektörün kalbinde ve tüm imkanları ile birlikte kapılarını açan okulumuz yarının doğru, ilkeli, dürüst basını için geleceği oluşturacak" ifadelerine yer verdi.
31.05.2022 Gündem
Vargas: Balotelli play-station oynarken sinirleniyor
Vargas: Balotelli play-station oynarken sinirleniyor Adana Demirsporlu futbolcu Matias Vargas, Süper Lig’de çok kaliteli futbolcular, takımlar ve statlar olduğunu söyledi. Vargas, takım olarak Avrupa hedefinde olduklarının da altını çizdi.
2.05.2022 Adana Demirspor
Meltem Bakiler Şahin: “Ben Varım” hareketiyle, cinsiyetçi algıyı kırmayı hedefliyoruz
Meltem Bakiler Şahin: “Ben Varım” hareketiyle, cinsiyetçi algıyı kırmayı hedefliyoruz Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin “Vodafone olarak, kadınların güçlenmesi konusunda güçlü bir vizyona sahibiz. 2 yıl önce kadınların güçlenmesi anlayışıyla başlayan ‘Ben Varım’ hareketiyle, genellikle erkeklerle özdeşleştirilen, erkek egemenliğinde olduğu düşünülen alanlarda kadınların da var olduğunu göstermeyi ve cinsiyetçi algıyı kırmayı hedefliyoruz” dedi.
9.03.2022 Vitrin
Çok arzulanan işler yaratmak
Çok arzulanan işler yaratmak Pandemi ile birlikte beklenenden daha hızlı artan dijital teknoloji kullanımı, bu sektörde çalışanların çok daha iyi ücret kazanmasına yol açtı. Yaşanan bu gelişmeler, teknoloji sektöründe bugüne kadar hiç olmadığı kadar yüksek hızda iş değişimlerini de beraberinde getiriyor. Peki “kaynak bulmak” olarak adlandırılan bu transferle başa çıkmanın acaba bir yolu var mı? Elbette bu konuyu sadece teknoloji sektörü ile ele almamak gerek.
3.03.2022 Milliyet Executive
Munir: Uğurcan Çakır çok iyi kaleci
Munir: Uğurcan Çakır çok iyi kaleci Hatayspor'un Faslı kalecisi Munir Mohamedi El Kajoui, TFF'nin Tam Saha Dergisi'ne açıklamalarda bulundu. Türkiye'de çok iyi kaleciler olduğunu vurgulayan deneyimli eldiven, "Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan çok iyi bir kaleci. Beşiktaş'ın kalecisi Ersin de öyle Genç yaşına rağmen iyi işler yapıyor. Fenerbahçe'de Altay sakatlandı ama geri döndü. Bence geçen sezonun en iyi kalecisi Altay'dı. Avrupa'da Neuer ve Oblak çok beğendiğim kaleciler" yorumunu yaptı.
1.03.2022 Hatayspor
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yeniden aday! Şenol Güneş sözleri
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yeniden aday! Şenol Güneş sözleri Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ı özkaynak modeliyle yeni başarılara taşımak istediğinin altını çizdi, “Mayıs ayındaki kongrede adayım. Evet yoruldum ama yapacak daha çok iş var. 2,5 sene ağır temizlik yaptım. Artık proje uygulama zamanı” dedi.
14.01.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Önder Karaveli teknik direktör, Ceyhun Kazancı sportif direktör oldu
Beşiktaş'ta Önder Karaveli teknik direktör, Ceyhun Kazancı sportif direktör oldu Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Önder Karaveli ile sözleşme imzaladı. Başkan Ahmet Nur Çebi, Ceyhun Kazancı'yı sportif direktörlüğe getirdiklerini açıklarken "Teknik direktörümüz Önder Karaveli'dir" dedi. Başkan Çebi ayrıca mayıs ayında seçimde aday olacağını belirterek "Evet yoruldum ama bırakmayacağım. Tek başına aday olursam üzülürüm" açıklamasını yaptı. Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, Şenol Güneş iddiaları ile ilgili olarak "Ben, medyayı anlıyorum. Ama bu saate kadar bizim planlamamız içinde böyle bir şey söz konusu olmamıştır. Şenol hoca bu kulübe kupalar kazandırmış, değerli bir hocadır. Bugün benim hocam, Önder Karaveli'dir" diye konuştu.
13.01.2022 Beşiktaş
“İnandığımız değerler için sorumluluk almayı aktivistlik olarak tanımlarsak, evet, ben aktivist bir CEO’yum”
“İnandığımız değerler için sorumluluk almayı aktivistlik olarak tanımlarsak, evet, ben aktivist bir CEO’yum” Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 9 ülkede, 28 üretim tesisinde çevreye duyarlı ve sürdürülebilirlik ilkeleriyle üretim yapan bir şirketi yönetiyorsanız, yönetiminizdeki 43 binden fazla çalışan işinden, çalıştığı ortamdan mutluysa, 5 kıtada, 48 ülkede satışa sunduğunuz 12 marka ve bunlara yönelik hizmetler, tüketicileri memnun ediyorsa “Bugün de dünya için bir şeyler yaptım” diyerek başınızı yastığa rahat koymanız için yeterince sebebiniz var demektir. Ancak ‘bir aktivist CEO’ iseniz bunlar size yetmez. İşinizi doğru yapmanın yanında başka insanlar için, doğa için hep bir fazlasını ortaya koymak istersiniz. Bu, Arçelik CEO’su Hakan Bulgurlu’nun kariyer öyküsü. Şöyle başlıyor anlatmaya:
14.01.2022 Milliyet Executive
Başarılı bir işin sırrı nedir?
Başarılı bir işin sırrı nedir? Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, “İyi Ki Battım” ve “Renkli Fikirler” adlı kitaplarının ardından üçüncü kitabını kaleme aldı.
27.12.2021 Kültür Sanat
Moskova’da kitap tanıtımı
Moskova’da kitap tanıtımı Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, ‘İyi Ki Battım’ ve ‘Renkli Fikirler’ adlı eserlerinin ardından üçüncü kitabını kaleme aldı.
21.12.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kariyer Planı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.