Karkas Et

Karkas Et

Son dakika Karkas et haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Karkas et gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Karkas et haber sayfamızda...

Karkas Et

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 391 karkas et haberi bulunmuştur.
Kart harcaması enflasyonu aştı
Kart harcaması enflasyonu aştı Kredi kartı harcamalarına yeni düzenlemeler getirilebileceği sinyalini veren Merkez Bankası, taşıt kredilerinin yüzde 27,1 büyüdüğü, konut kredilerinin yüzde 5,9 küçüldüğü dönemde, bireysel kredi kartı bakiyesinin yüzde 119,3 arttığına dikkat çekerek, kredi kartı harcamalarının enflasyonun üzerinde seyrettiğini bildirdi.
10.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası, PPK toplantı özetini yayımladı
Merkez Bankası, PPK toplantı özetini yayımladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), 2024 yılı Ocak ayında, aylık enflasyonda görülmesi beklenen geçici yükselişin ardından fiyat artışlarının Şubat ayı ve sonrasında yavaşlayacağını tahmin etti.
1.02.2024 Ekonomi
Kurbanlık danaya girenlere sosis teslim edilmişti! Günlerce konuşulan skandalda yeni gelişme
Kurbanlık danaya girenlere sosis teslim edilmişti! Günlerce konuşulan skandalda yeni gelişme Bursa'da, işlettikleri et restoranından büyükbaş kurban hissesi alanlara, bozuk kıyma ve et ile salam dağıtıldığı iddiasıyla tutuklanan baba ve oğul ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
7.08.2023 Gündem
Kancadaki 15 kilogramlık karkas eti çaldılar
Kancadaki 15 kilogramlık karkas eti çaldılar Kağıthane’de 7 kişilik kadın hırsızlık çetesi, işyeri sahibinin üst katta müşteriyle ilgilenmesi fırsat bilerek kancada takılı olan 15 kilogramlık karkas kuzu eti çaldı. İlginç hırsızlık anları kameralara yansırken, iş yeri sahibi motosikletle yakaladığı hırsızlardan eti geri aldı.
4.06.2023 Haberler
Özel sektöre kesimlik hayvan ithalatı izni verileceği iddialarına yalanlama
Özel sektöre kesimlik hayvan ithalatı izni verileceği iddialarına yalanlama Tarım ve Orman Bakanlığı, özel sektöre kesimlik hayvan ve karkas et ithalatı izni verileceğine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.
27.05.2023 Gündem
Et fiyatlarında zam tartışması sürüyor
Et fiyatlarında zam tartışması sürüyor Et fiyatlarında yılbaşından itibaren yaklaşık yüzde 50 oranında artış olması, satıcının da tüketicinin de tepkisine neden oluyor.
15.03.2023 Ekonomi
Fırsatçılar bunu da yaptı: 130 liraydı, 245 TL'ye kadar çıktı! Kırmızı et fiyatları için ESK harekete geçti
Fırsatçılar bunu da yaptı: 130 liraydı, 245 TL'ye kadar çıktı! Kırmızı et fiyatları için ESK harekete geçti Et ve Süt Kurumu'na piyasayı düzenleme ve dengeleme amacıyla yetki verildi. Kamu kurumu olarak piyasada önemli bir rol oynadığını belirten Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu et fiyatlarındaki yaşanan zamma dikkat çekti. Peki spekülatif fiyat artışlarını önlemek için ne yapılabilir? İşte detaylar...
20.01.2023 Ekonomi
Et ve Süt Kurumu kırmızı et fiyatlarındaki artış için harekete geçti
Et ve Süt Kurumu kırmızı et fiyatlarındaki artış için harekete geçti Et ve Süt Kurumu, kırmızı ette arz güvenliğinin sağlanması ve fiyat istikrarı hususunda gerekli tedbirleri almak için harekete geçti.
19.01.2023 Ekonomi
‘Hedefimiz, yaşam kalitesini artırmak’
‘Hedefimiz, yaşam kalitesini artırmak’ İzmir Büyükşehir’in 2023 bütçesi 25 milyar 900 milyon lira oldu. Başkan Soyer, “Ekonomik koşulların giderek ağırlaştığı bu dönemde yatırım bütçemizin yüzde 40’ın üzerinde olması gurur verici” dedi.
1.12.2022 Ege
ESK: Toklu alım fiyatları 82 TL'den 90 TL'ye çıkarıldı
ESK: Toklu alım fiyatları 82 TL'den 90 TL'ye çıkarıldı Et ve Süt Kurumu'nca (ESK), alınan tedbirler sonucu piyasada kilogramı 85 TL olan kuzu karkas fiyatının ortalama 90- 95 TL'ye yükseldiği, toklu alım kilogram fiyatının da primlerle beraber 82 TL'den 90 TL'ye çıkarıldığı açıklandı.
8.08.2022 Ekonomi
'Et ve Süt Kurumu' 88 lira olan karkas et alımlarını da 90-92 lira seviyesinde getirmiştir'
'Et ve Süt Kurumu' 88 lira olan karkas et alımlarını da 90-92 lira seviyesinde getirmiştir' Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik, Et ve Süt Kurumu tarafından kuzu etinde yapılan yüzde 25 indirim hakkında açıklamalarda bulundu.
5.08.2022 Ekonomi
Bakan Nebati, KKM'de biriken tutarı açıkladı
Bakan Nebati, KKM'de biriken tutarı açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Kur Korumalı Mevduat (KKM) ve Katılım Hesabı bakiyesi 1 Nisan itibarıyla 695 milyar TL’ye ulaşmıştır” dedi.
4.04.2022 Uzmanpara
Bakan Pakdemirli, Çorum'da tarım sektörü temsilcileriyle buluştu
Bakan Pakdemirli, Çorum'da tarım sektörü temsilcileriyle buluştu Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Emtia fiyatlarındaki artış ciddi anlamda bugüne kadar belki çiftçimizi etkilememiş olsa da bundan sonraki maliyet yapısı açısından etkileyecek gibi görünüyor. Son 3 yıldır çiftçimizin emeğini yerde bırakmadık, alın terini boşa akıtmadık. Doğru fiyat politikaları, doğru alım politikaları ve doğru piyasaların oluşmasını sağlayarak çiftçimizin doğru fiyatlara ulaşması gayretinde olduk." dedi.
22.10.2021 Ekonomi
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... Sercan Kısmet - Hem lezzet hem müzik Şanlıurfa’daki Âlâ Han Butik Hotel, yenilenen dekorasyonu ve menüsüyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor...
11.09.2021 Cadde
Kurban etlerinin muhafazasına ilişkin uyarı
Kurban etlerinin muhafazasına ilişkin uyarı Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, kurban etlerinin doğru saklanması için sıcak halde naylon poşete konulmaması ve tek porsiyonluk parçalar halinde derin dondurucuya kaldırılması gerektiğini bildirdi.
10.07.2021 Ekonomi
Karkas Nedir, Ne Demektir? Karkas Et Nedir, Normal Etten Farkı Nedir?
Karkas Nedir, Ne Demektir? Karkas Et Nedir, Normal Etten Farkı Nedir? Karkas et terimi günlük yaşantımızda sıklıkla duyduğumuz terimlerden bir tanesidir. Ancak karkas etin ne olduğu insanlar tarafından merak edilmektedir. Karkas nedir, ne demektir? Karkas et nedir, normal etten farkı nedir? İşte, bilinmesi gereken tüm detaylar.
24.03.2021 Eğitim
Karkas et satışı yapılacak
Karkas et satışı yapılacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre karkas et satışı yapılacak.
20.02.2021 Ekonomi
Kızılay’dan et bağışı
Kızılay’dan et bağışı Türk Kızılayı Edremit Şubesi, Edremit Belediyesi aşevine 822 kg karkas et desteğinde bulundu.
29.01.2021 Ege
Karkas alım fiyatlarının artırılması besicileri sevindirdi
Karkas alım fiyatlarının artırılması besicileri sevindirdi Et ve Süt Kurumunun üreticilerin mağduriyetini gidermek için 14 Aralık Pazartesi günü itibarıyla karkas alım fiyatlarını 2 lira artırması, hayvancılığın yaygın yapıldığı Erzurum'da besicinin yüzünü güldürdü.
17.12.2020 Ekonomi
Et ve Süt Kurumu karkas et alım fiyatlarında artışa gitti
Et ve Süt Kurumu karkas et alım fiyatlarında artışa gitti Et ve Süt Kurumu (ESK), büyükbaş hayvan alım fiyatlarını güncelledi ve karkas et alım fiyatlarında artışa gitti.
14.12.2020 Ekonomi
Üreticiler karkas et alım fiyatlarının yükseltilmesinden memnun
Üreticiler karkas et alım fiyatlarının yükseltilmesinden memnun Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği (TÜKETBİR) Başkanı Bülent Tunç, Et ve Süt Kurumunun (ESK) büyükbaş karkas et alım fiyatlarında kilogram başına 2 liralık artışa gittiğini belirterek, "Besiciden alınan etin fiyatının artırılması üreticilerimizi sevindirdi." dedi.
14.10.2020 Ekonomi
Et ve Süt Kurumu büyükbaş karkas etin alım fiyatını artırdı
Et ve Süt Kurumu büyükbaş karkas etin alım fiyatını artırdı Et ve Süt Kurumu (ESK), büyükbaş karkas et alım fiyatlarında kilogram başına 2 liralık artışa gitti.
13.10.2020 Ekonomi
‘Belediye, üreticinin derdini üstlenmeli’
‘Belediye, üreticinin derdini üstlenmeli’ Dağıttığı gıda kolilerini üreticiden aldıklarıyla dolduran İzmir Büyükşehir’e, alım yaptığı Ardahan’dan teşekkür geldi...
7.06.2020 Ege
Kooperatiflere nefes aldırdı
Kooperatiflere nefes aldırdı Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında hazırladığı gıda kolilerine üretici kooperatiflerinden satın aldığı ürünleri yerleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, hem vatandaşı güvenli gıdayla buluşturuyor hem de tarım ve hayvancılığın gelişimine destek oluyor...
31.05.2020 Ege
Pandemiyi bahane ettiler! Rafta 70 TL’ye çıktı
Pandemiyi bahane ettiler! Rafta 70 TL’ye çıktı Üreticiden 39 liraya çıkan kıyma, kasaba gelene kadar 74 TL’yi buldu. 42 liraya üretilen kuşbaşı ise 80 TL’yi gördü. Üreticiler “Aracılarc ciddi kâr elde etti” diyor.
31.05.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Karkas Et ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.