Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld

Son dakika Karl Lagerfeld haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Karl Lagerfeld gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Karl Lagerfeld haber sayfamızda...

Karl Lagerfeld

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 480 karl lagerfeld haberi bulunmuştur.
Pınar Soykan: Mirasımı köpeğime bırakmaya karar verdim!
Pınar Soykan: Mirasımı köpeğime bırakmaya karar verdim! Ünlü şarkıcı Pınar Soykan, önceki gün köpeğiyle birlikte Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Soykan, ünlü modacı Karl Lagerfeld'i örnek alarak mirasını evcil hayvanına bırakacağını söyledi.
1.03.2024 Cadde
Mirası köpeği Soykan’a kalacak
Mirası köpeği Soykan’a kalacak Pınar Soykan, Toy Poodle cinsi köpeğiyle Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi.
1.03.2024 Cadde
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Kırmızı halıda miyavladılar!
Kırmızı halıda miyavladılar! Hollywood yıldızlarının şıklık yarışına girdiği kırmızı halı, bu sene birbirinden ilginç kıyafetlerle hafızalara kazındı. Modanın sınırlarını zorlayan ünlü isimler, aldıkları risklerle 2023’e damga vurdu.
31.12.2023 Cadde
'Chanel 5 değil burger kokuyordu’
'Chanel 5 değil burger kokuyordu’ Fransız moda devi Chanel, Cruise 2023-24 koleksiyonu ABD’nin Los Angeles kentinde defileyle tanıttı.
11.05.2023 Dünya
Kim Kardashian'ın Met Gala'daki elbisesi için kullanılan inci sayısı şaşırttı!
Kim Kardashian'ın Met Gala'daki elbisesi için kullanılan inci sayısı şaşırttı! New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne olmuştu. Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri de Kim Kardashian'dı. Tarzıyla gündem olan Kardashian'ın incili elbisesinin detayları ortaya çıktı.
7.05.2023 Cadde
Met Gala'dan önce hayranın üstünden atladı! Paylaşılan fotoğraf olay oldu
Met Gala'dan önce hayranın üstünden atladı! Paylaşılan fotoğraf olay oldu New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, 1 Mayıs'ta birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahip ünlülerin katılımıyla gerçekleşti. Etkinliğin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Rihanna-ASAP Rocky çiftinden ünlü rapçi, kırmızı halıya çıkmadan önce yaşadığı ilginç bir olayla gündeme geldi.
3.05.2023 Cadde
Lagerfeld gecesinde kedisi ‘başroldeydi’
Lagerfeld gecesinde kedisi ‘başroldeydi’ 2019’da ölen efsanevi modacı Karl Lagerfeld’e ithaf edilen bu yılki Met Gala’ya çok sevdiği kedisi Choupette katılamadı. Ama geceye katılan konuklar Lagerfeld konseptini yaşattılar.
3.05.2023 Dünya
Met Gala 2023'te şıklık yarışı! İşte gecenin en çok konuşulan ünlüleri
Met Gala 2023'te şıklık yarışı! İşte gecenin en çok konuşulan ünlüleri New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün gece birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne oldu. Dört sene önce hayatını kaybeden modacı Karl Lagerfeld'in onuruna giyinen ünlüler, birbirinden şık ve ilginç tarzlarıyla magazin gündemine damga vurdu.
2.05.2023 Cadde
Markaya ruhunu katan bir ikon
Markaya ruhunu katan bir ikon 2019’da hayatını kaybeden efsanevi modacı Karl Lagerfeld’in destansı yaratıcılığının arkasındaki sırlar, hakkında yayımlanan yeni kitapla gündemde.
12.03.2023 Dünya
İyiler siyah giyer!
İyiler siyah giyer! Siyah giyinmek bir seçim değil, bir yaşam stilidir. Tarih boyunca siyaha pek çok anlam yüklendi: Güç, isyan, ölüm, seksapel...
16.10.2022 Kültür Sanat
Gülümsemek için zaman ayırın
Gülümsemek için zaman ayırın Montegrappa, grafiti sanatçısı André Saraiva ile işbirliği yaptı ve ilk defa bir gazetede gülen yüz emojisinin kullanılmasıyla kimlik kazanan ikonik figürün 50. yıldönümü için yeni kalemler duyurdu.
20.03.2022 Gündem
Chanel dörtnala
Chanel dörtnala Fransız moda devi Chanel, Paris Moda Haftası kapsamındaki defilesini bir kez daha Grand Palais’de düzenledi.
27.01.2022 Dünya
Lagerfeld’in  ‘mirası’ satılıyor
Lagerfeld’in ‘mirası’ satılıyor 2019’da 86 yaşındayken hayatını kaybeden efsane Alman modacı Karl Lagerfeld’in evlerindeki eşyalarının açık artırmaya çıkarılacağı açıklandı
28.09.2021 Dünya
Karl Lagerfeld’i Bleckmann taşıyacak
Karl Lagerfeld’i Bleckmann taşıyacak Türkiye’de lojistik sektöründe faaliyet gösteren Netlog’un iştiraki Bleckmann, dünyanın önde gelen moda markalarından Karl Lagerfeld’in 45 ülkedeki lojistik operasyonlarını yönetecek.
3.04.2021 Ekonomi
Podyum dünyasına mobbing suçlaması
Podyum dünyasına mobbing suçlaması İngiliz manken Karen Elson, moda sektöründe kendisine sık sık “çirkin ve kilolusun” denilerek mobbing uygulandığını açıkladı. Karen Elson sürekli diyete zorlanmanın genç modellerde madde bağımlılığına ve depresyona neden olduğunu da söyledi
31.03.2021 Dünya
İkonik çantalar sergileniyor
İkonik çantalar sergileniyor Londra’daki Victoria & Albert Müzesi çantaları odağına alan “Bags: Inside Out“ sergisini sanatseverlerle buluşturdu.
25.12.2020 Kültür Sanat
Moda dünyasını sarsan ölüm
Moda dünyasını sarsan ölüm Podyumlara farklı bir soluk getiren 90’lı yılların ikonik mankeni Stella Tennant, evliliğinin bozulmasından bir süre sonra 50 yaşında ölü bulundu
25.12.2020 Dünya
Barbie Schiffer
Barbie Schiffer 50’nci doğum günü şerefine Barbie ile iş birliği yapan Claudia Schiffer’ın iki yeni Barbie’si oldu. Koleksiyonerler için değer taşıyan özel üretim Claudia Barbie’lerinin elbiseleri de çok özel
31.10.2020 Cumartesi
Haute couture çağa ayak uydurdu
Haute couture çağa ayak uydurdu Kimi film çekti, kimi fotoğraf albümü hazırladı, kimi de defilesini TikTok üzerinden yayınladı. Tarihin ilk dijital haute couture haftasından öne çıkanlar burada
11.07.2020 Cumartesi
Kuklalar geçidi
Kuklalar geçidi Fransa’nın Nice kentinde 136...
17.02.2020 Dünya
Mirasyedinin Paris sefası
Mirasyedinin Paris sefası Geçen yıl ölen ünlü modacı Karl Lagerfeld, kedisine milyonlarca sterlinlik servet bırakmıştı. Akıbeti merak edilen en zengin kedinin Paris’te iki bakıcı ve korumayla yaşadığı ortaya çıktı
5.02.2020 Dünya
Paris fırtınası
Paris fırtınası Modanın kalbi bir kez daha Paris’te atıyor. Birbirinden güzel mankenlerin boy gösterdiği moda haftasında, ünlü marka ve tasarımcılar tarafından hazırlanan koleksiyonlarda güçlü kadın imajı vurgulandı
23.01.2020 Kültür Sanat
Chanel perdesi açılıyor
Chanel perdesi açılıyor Chanel, sinemayla olan bağlarını yepyeni bir proje sayesinde daha güçlü konuma getirecek. Paris’teki Sinematek ile iş birliği yapan modaevi, ilk adımı Jean-Luc Godard filmlerinden oluşan bir retrospektif düzenleyerek atıyor
18.01.2020 Cumartesi
Yeni yılın en moda ağacı
Yeni yılın en moda ağacı Işıltılı vitrinler, kırmızının hakim olduğu süslemeler ve heyecanla beklenen kar. Çoğumuzun masalsı bulduğu yeni yıl atmosferi iyiden iyiye kendini hissettirmişken rotamızı Londra’nın ünlü otellerinden “Claridge’s”e çevirdik.
28.12.2019 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

Karl Lagerfeld ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.